• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyleyecekleriniz benim icin onemli.. bosandiktan sonra?

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
21.141
50.635
798
bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun

Boşanma kararını neden aldınız aldatılma kumar .... Boşanma sebebini de yazarmısınız?

boşanma nedeninizi bilmiyorum ama her ne olursa olsun üzülürsünüz ilk başlarda en azından özenle hazırladığınız mutfağınızı.bunu uzaktan söylemek belki kolay ama herşey unutuluyor bu hayatta herşeye alışıyor insan.siz nasıl mutlu olucaksınız o şekilde yaşayın bu hayata bir kere geliyouz değil mi sizden başka önemli kim var. .çalışıyorsanız vaktiniz daha çabuk geçer arkanızda aileniz durrsa atlaymak daha kolay olur.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Bence ne zaman duygusallaşsanız sizi boşanmak zorunda bırakan eşinizin ve ailesinin yaptıklarını hatırlayın inanın olayları hatırlayınca özlem duymayacaksınız ne eşyalara nede evinize .. Umarım en kısa sürede ailenizde huzurla yaşamaya başlarsınız Allah annenize babanıza uzun ömür versin sizede kendinizi tekrar hazır hissettiğinizde Allah korkusu olan size layık bir eş nasib etsin inşallah

Esinize sevginiz bittiyse , zerre ozlemezsiniz . ben eski esimden önceki sevgilim aklima gelse hala uzulurum canim yanar ama onu düşünürken hic uzulmuyorum çünkü her şeyi tukettik evliyken. Ozlenecek yani kalma di... Evini özlersin. Ben hala özlüyorum . simdi benim kapisini acamadigm evde hala onun oturduğunu bilmek, mutfağa baskalarnin girdiğini düşünmek uzuyor beni. Ama ilerde evlenmesem de kendime ait bir evim olacagini hayal ediyorum bu da birşeyler için calisip çabalarken güç veriyor bana... Huzursuzluğun sona eriyor olmasi yaninda ev tabak çanak hepsi degersiz kaliyor ... Kararliysan pişman olmaz sin korkma. Pismanliklar, kararsizliklar mahkemenin boşanma karari verdiği güne kadardir. O günden sonra çok daha güçlü çok daha mutlu olursun eger kendine guvenirsen. Allah yardimcin olsun ..

cok tesekkurler hepinize.. guzel dileklerinize amin, can i gonulden.. oyle duygusal bi insanim ki, bazen aklima yillar oncesinden bi hatira gelir, ona bile huzunlenirim.. o yuzden korkuyorum, evim duzenim hayallerim canimi yakan.. keske demek istemiyorum.. inanin cok cabaladim hersey ii olsun diye ama esim durmadi(kendi eliyle mahfettigi halde) olmadik kin tuttu.. ona asik olma sebebim, kendimi anlatmasam da beni gercekten anladigini ve hesapsiz sevdgini sanmamdi.. evet cok sevdi biliyorum ama cok zor anlatmak, bi bakarsiniz cok seven anlayisli bi adam, birden canavar gbi ve buz gbi empati kuramayan birine donusmus.. guven mi kalir

sevginizi bilmem ama saygınız bittiyse hiç üzüleceginizi keşke diyeceginizi sanmıyorum..
İnanin benim icin oyle bir yerdeydi ki, o sakizdan nefret ediyo diye, o evde yokken bile cignemiyordum, oylesine buyuk bi sadakat ve sevgi.. ama ben ona oyle bakarken onun ailem hakkindaki haksiz kotu dusunceleri ve babami kirarken(babam dunyanin en kotu insani da olsa benim hatrimi saymaliydi, ki babam gbi insanlar cok azinliktadir inanin)bile benim uzulecegimi hic dusunmemesi.. cok kirildim cok

Duygusal bosluklardan, mutsuzluk ve pismanliltan cok korkuyorum.. ozlemden cok korkuyorum.. baska yere sigamamaktan korkuyorum.. hayallerim hayatim artik bitmis gbi geliyor.. depresyonda gezmiyorum, kardeslerimle vakit geciriyoruz disari cikiyoruz ama korkularim cok..

Siz neden ayrilmistiniz?

Zaten surekli baski ve psikolojik siddet goruyordum en son zivanadan cikti fiziksele dondu ayrildim. Anlasmali bosanalim diye 1 yilin dolmasini bekledik simdi bosanma konusunda ikimiz de kararsiziz

Ama evet cok ozluyosun uzuluyosun ben bayramda cok kotu oldum mesela evli cocuklu ciftleri gorunce ote yandan da bi rahatladim ki sorma cunku baskiyok zulum yok kafami estigi gibiyasadim

Zaten surekli baski ve psikolojik siddet goruyordum en son zivanadan cikti fiziksele dondu ayrildim. Anlasmali bosanalim diye 1 yilin dolmasini bekledik simdi bosanma konusunda ikimiz de kararsiziz

Ama evet cok ozluyosun uzuluyosun ben bayramda cok kotu oldum mesela evli cocuklu ciftleri gorunce ote yandan da bi rahatladim ki sorma cunku baskiyok zulum yok kafami estigi gibiyasadim

Ben ilk geldigimde cok kararliydim, ailemle de konustum, davami actm ama bosanmis olma korkusu sarmaya basladi sonradan, agladi ozurler diledi perisandi ve merhametim yuzunden kararliligim sarsildi.. bayrami sormayin hic, cok cok uzuldum ve benle birlikte yakinlarim da cok uzgundu, hic bayram gbi dgldi.. beteri olmasin Allahim.. ama bi iki gorusmeyle yine gordumki asla ve asla karakter huy degismiyor.. yasanan bi kac guzel gun ve yasayamadigim hayallerim yuzunden israrla surdurmek istedim hep.. ama olmuyo iste, tat dokmuyo, o yapilanlar bile cikmiyo icinden ve devamli yenisi ekleniyo kucuk de olsa.. bi kere zateb bosanma kelimesi telaffuz edildikce tum sihir bozuluyo

Bir de su dikkatimi cekti, aslnda onlarla olmak istemiyoruz da bu bayram seyran vs mi gozumuzu korkutuyo

Insanlar genel olarak eslerinden ayrıldıkları icin degil, ayrildiklari icin uzulurler. Yani siz de aslinda ondan bosandiginiz icin degil, bosandiginiz icin uzulursunuz.
Bir süre sonra mükemmel bir rahatlama ve sakinlik coker ustunuze onu da unutursunuz..
Sonra da sadece kaybettiğiniz zamana uzulursunuz.
Ardindan o da gecer.
23 yasinda boşanmış biri olarak söylüyorum.
Simdi 31 yaşındayım, bitti iyi ki bitmiş diyorum. Yoksa suan bu kadar mutlu olamazdim. Deli sevdigim esimle belki de evli olmazdim.

Insanlar genel olarak eslerinden ayrıldıkları icin degil, ayrildiklari icin uzulurler. Yani siz de aslinda ondan bosandiginiz icin degil, bosandiginiz icin uzulursunuz.
Bir süre sonra mükemmel bir rahatlama ve sakinlik coker ustunuze onu da unutursunuz..
Sonra da sadece kaybettiğiniz zamana uzulursunuz.
Ardindan o da gecer.
23 yasinda boşanmış biri olarak söylüyorum.
Simdi 31 yaşındayım, bitti iyi ki bitmiş diyorum. Yoksa suan bu kadar mutlu olamazdim. Deli sevdigim esimle belki de evli olmazdim.
tesekkur ederim cevabiniz icin.. peki siz bosandiginiz kisiyle cok severek mi evlenmistiniz?

Back
X