• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyleyecekleriniz benim icin onemli.. bosandiktan sonra?

canım şurdaki kadınlara sor 100 ünden 99 u sorunludur emin ol

yaşadıklarını okudum ah bu aileler çıkarın onları hayatınızdan bütün evliliklerin dengesini çatısını bozan hep onlar değilmi zaten

ben neler yaşadım bi bilsen kaç kere topladım bavuları kaç kere vazgeçtim

şöyle yapabilirsin eşinle net ve bir kere konuş ben yıpranmış bi evlilik istemiyorum de

gerekirse gidin evlilik terapistlerine burda faydasını görenler varsa yazacaktır zaten

ama mesela ben eşime karşı susmuyorum artık
kavga ederken susardım aman olmayıversin derdim
HAYIR demesini bilmezdim

tamamen sorunsuz bi evliliğim mi var hayır

ama en azından %50 sini toparladım 5 ay oldu ailelerden uzak bi yere geleli
5 sene ömrümden ömürler gitti inan
şimdi diyorumda iyki ayrılmamışım benden çok şey götürdü ama çok şeyde getirdi bu 5 sene

evliliğinin artısı hiçmi yok artılarını eksilerini yaz bi kağıda
artılarmı çok eksilermi
gerekirse bi iki hafta ayrı kalın
yada tamamen ailelerin olmadığı
zoraki olmadıkça telefonla görüşmeyeceğiniz bi yerlere gidin kendinizle kalın

hayırlı kararlar vermen ümidiyle..
QUOTE]
yipranmamis evlilik mi :) beni onla konusurken gorseniz, terapist sanardiniz inanin.. biz o asamalaro coktan gectik, cok sey yitip gitti.. mesele ailesi saniyodum kendimi avutuyodum ama mesele tamamen kendi kompleks ve paranoya dolu empatisiz bencil zihniyeti..

yipranmamis evlilik mi :) beni onla konusurken gorseniz, terapist sanardiniz inanin.. biz o asamalaro coktan gectik, cok sey yitip gitti.. mesele ailesi saniyodum kendimi avutuyodum ama mesele tamamen kendi kompleks ve paranoya dolu empatisiz bencil zihniyeti..

hayırlısı ne deyim düzelmeyeceğine inanıyorsanız inancınızı kaybettiyseniz diyecek bi şey yok

Seninki yine cabaliyomus
once yikiyo dokuyo duygulari, alio beni babaevine getiriyo misal, sevmiyorum diyo, sonra pisman olup perisan halde mecnun geziyo.. bu normal mi sence? cabaliyosa keske beni mutlu etmeye bizi bir yapmaya cabalasaydi.. kalp kirildiktan sonra olamiyoki eskisi gbi.. bende neleri bitirdigini bilse basini taslara vurur.. oylesine asiktim ona

Kotu bi evlilikten cikmis biri olarak soyliyim kesinlikle pisman olmazsiniz hatta hakim size sozlu olarak bosadiginda uzerinizden inanilmaz bi yuk kalkar
Hic bisey sizden kiymetli degil bunu sakin unutmayin...

ins
Kotu bi evlilikten cikmis biri olarak soyliyim kesinlikle pisman olmazsiniz hatta hakim size sozlu olarak bosadiginda uzerinizden inanilmaz bi yuk kalkar
insaallah dedignz gbi ferahlarim.. surekli dile getiriyorum ama duygusalligimdan korkuyorum.. insaallah aci cekmem.. ona donsem sanki yasayamadklarimi mi yasayabilicem? asla.. ama iste insana dokunuyor

Geçmişte yasanan öyle şeyler var ki unutulmuyo gerek ailenize yapilan haksizliklar gerek size yapılanlar. Yazdiklarinizi okuyunca kendimi gördüm ayrilik aşamasında ama tereddüt yadiyorum yalniz benim bi de oğlum var 4 yasinda ona kiyamiyorum yoksa evliliğinde elle tutulur bizi kalmadi ne sevgi ne saygi ne güven. Huylu huyundan vazgecmiyor . Rabbim herkese hakkında en doğru olan karari verebilmeyi nasip etsin çok zor bi süreç Allah YARDIMCImIZ olsun

maalesef özlersin, iyi şeyler aklına gelir bazen daha da özlersin. Bunlara hazırlıklı ol ona göre adımını at.

Geçmişte yasanan öyle şeyler var ki unutulmuyo gerek ailenize yapilan haksizliklar gerek size yapılanlar. Yazdiklarinizi okuyunca kendimi gördüm ayrilik aşamasında ama tereddüt yadiyorum yalniz benim bi de oğlum var 4 yasinda ona kiyamiyorum yoksa evliliğinde elle tutulur bizi kalmadi ne sevgi ne saygi ne güven. Huylu huyundan vazgecmiyor . Rabbim herkese hakkında en doğru olan karari verebilmeyi nasip etsin çok zor bi süreç Allah YARDIMCImIZ olsun
inan yazdklarm yapilanlarn ozeti bile dgl.. kisa kestim.. ama ben hainligi tanidm ozetle ve hersey bitti.. insaallah gecsin gtsn skntilarimiz

sevgin bittiyse pişman olmazsın ben eşyalarımı babamın evime bile sokmadan dağıttım sadece oğlumla kendime kıyafet aldım ha iki yıllık eşya ev biraz için burkuluyo ama sonra geçiyo altı yıl oldu adresimi bile unuttum

sevgin bittiyse pişman olmazsın ben eşyalarımı babamın evime bile sokmadan dağıttım sadece oğlumla kendime kıyafet aldım ha iki yıllık eşya ev biraz için burkuluyo ama sonra geçiyo altı yıl oldu adresimi bile unuttum

esyalara tenezzul etmiyorum kesinlikle ama ceyizimi annem birakmak istemiyor.. ben sadece ozel esyalarimi alacagim, onun disindakileri annemler depoya mi koyar ne yapar bilmiyorum.. bnm ailem de kesinlikle maddiyat pesinde degiller ama kaynanam gorumcem yuzsuzce alir kullanir, onari sevindirecek bsy kalmasin diyolar, canlari oyle cok yandi ki

bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun

cnm dünden kalan konuya yeni başlık açmışsın sıkıntın çok biliyorum. senin yaşadığın süreci ben geçirdim.atlatmak zor evet.
bu süreçte ailenden çocuklarından güç al. uğraş bul farklı mekanlarda bulun sosyal hayatını arttır.kendine mutvagım salonum diye üzülecegın bahaneler bulma. tekrar kurulur onlar. bakarsın seni daha çok seven birisi çıkar karşına bu sefer tecrübende var iyice tanırsın onu. şimdi diyeceksinki ooo nerelere geldin dedmya ben yaşadım. rabbime hamd olsun hakkımda hayrlısını vermiş diyorum.biliymusun ozmn aklında eskiye dair bir tek kötü anıların kalıyor.onu özlermisin evet ilk zamanlar fakat alışkanlıkda var unutma. eger düşünsen ayrılmayı ki inşlh düzelir, hemen ortamını evini gücün yetiyrsa eşyanı bile değiş.hatunlar cevap yazdıkça sana benimde aklıma gelenleri yazarım tekrar.

esyalara tenezzul etmiyorum kesinlikle ama ceyizimi annem birakmak istemiyor.. ben sadece ozel esyalarimi alacagim, onun disindakileri annemler depoya mi koyar ne yapar bilmiyorum.. bnm ailem de kesinlikle maddiyat pesinde degiller ama kaynanam gorumcem yuzsuzce alir kullanir, onari sevindirecek bsy kalmasin diyolar, canlari oyle cok yandi ki
sakın bırakma eşyalarını hayrınada dağıtsan kulalanmalarına izin verme. ne yazıkki insanlar başka insanların mutsuzluğundan beslenebiliyor mutlu oluyor.

öyle ki yıkılan yuvadan kalan eşyalara tenezzül ettiler pasta tabağimi mı çalmadılar bir cımbızı bile makyaj çantamdan almışlar çeyizimi çuvallara çöp gibi basmışlar ama ben dedimki allah bacına sen gibi bir koca versin dedim niye beddua ediyosun dedi bende madem sen iyisin suç benim allah benden gördüğünüzü bi daha göstermesin dedim şimdi oğlum söylüyo hımbıl çalışmayan aileci bi damatları varmış

cnm dünden kalan konuya yeni başlık açmışsın sıkıntın çok biliyorum. senin yaşadığın süreci ben geçirdim.atlatmak zor evet.
bu süreçte ailenden çocuklarından güç al. uğraş bul farklı mekanlarda bulun sosyal hayatını arttır.kendine mutvagım salonum diye üzülecegın bahaneler bulma. tekrar kurulur onlar. bakarsın seni daha çok seven birisi çıkar karşına bu sefer tecrübende var iyice tanırsın onu. şimdi diyeceksinki ooo nerelere geldin dedmya ben yaşadım. rabbime hamd olsun hakkımda hayrlısını vermiş diyorum.biliymusun ozmn aklında eskiye dair bir tek kötü anıların kalıyor.onu özlermisin evet ilk zamanlar fakat alışkanlıkda var unutma. eger düşünsen ayrılmayı ki inşlh düzelir, hemen ortamını evini gücün yetiyrsa eşyanı bile değiş.hatunlar cevap yazdıkça sana benimde aklıma gelenleri yazarım tekrar.
deger verip uzunca yazmissiniz cok tesekkur ederim.. siz de bosandiniz yani? bazen icim nefretle doluyor, bazen de iyi yonler gelip icime saplaniyor, ilk askimdi ilk elini tuttugumdu ilk goz agrimdi ve ben de onun ilk askiydim ve karakter bozuklugu bu hale dusuren sebeplerin en onemlisi oldu.. gozum arkada kalmazdi, emindm ki aldatmaz misal.. bunlar ne buyuk artilardi.. ama yaptiklari oyle kotuydu ki hepsini sildi atti.. simdi ise hayata karsi korku doluyum

bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun
bu soruların cevabını kendin veremiyorsan henüz hazır değilsin böyle bir ayrılığa yani zamana ihtiyacın var kendinden emin olmak için. durumunuz yeniyse ve ayrı yaşıyorsanız ki sorunlarınızı da bilmiyorum, çok büyük şeyler değilse biraz zaman verin kendinize.

benim ailemde onlara yaramasın diye aldı o evden ama içinde kalacaksa haklısın çeyizini al seni mutlu eden biri çıkınca aklına gelmiyo insanın ondan kaldığı

öyle ki yıkılan yuvadan kalan eşyalara tenezzül ettiler pasta tabağimi mı çalmadılar bir cımbızı bile makyaj çantamdan almışlar çeyizimi çuvallara çöp gibi basmışlar ama ben dedimki allah bacına sen gibi bir koca versin dedim niye beddua ediyosun dedi bende madem sen iyisin suç benim allah benden gördüğünüzü bi daha göstermesin dedim şimdi oğlum söylüyo hımbıl çalışmayan aileci bi damatları varmış
neden beddua olarak algilamis kendisi cok iyiyse?

bu soruların cevabını kendin veremiyorsan henüz hazır değilsin böyle bir ayrılığa yani zamana ihtiyacın var kendinden emin olmak için. durumunuz yeniyse ve ayrı yaşıyorsanız ki sorunlarınızı da bilmiyorum, çok büyük şeyler değilse biraz zaman verin kendinize.
bakabilirseniz eger, bi konu daha acmistm dun, skntilari yazmistm

Back
X