- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.635
- 798
siz simdi.nasilsiniz ve ne yapiyorsunuz?benim ailemde onlara yaramasın diye aldı o evden ama içinde kalacaksa haklısın çeyizini al seni mutlu eden biri çıkınca aklına gelmiyo insanın ondan kaldığı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz simdi.nasilsiniz ve ne yapiyorsunuz?benim ailemde onlara yaramasın diye aldı o evden ama içinde kalacaksa haklısın çeyizini al seni mutlu eden biri çıkınca aklına gelmiyo insanın ondan kaldığı
hakim bile sordu kötü diyosunuz ne yaptı diye hiçbiri bişey diyemedi bu arada ben 6 yıl öne cuma evden ayrılıp pazartesi dava açtım onlar masrafsız ayrılmak için beni karalamaya uğraşyı ama hakimler insan sarrafı anladı hemen allahın izniyle benim lehime sonoçlandıneden beddua olarak algilamis kendisi cok iyiyse?
ben ailemle yaşiyorum oğlumun velayeti bende çalışıyorum sadece böyle sen gibi aynı sorunları yaşayan birileriyle karşılaşınca derdim depreşiyo yoksa iyiyim yani ilk günkü gibi yaşanmıyo hiçbir acı aklında olsunsiz simdi.nasilsiniz ve ne yapiyorsunuz?
Allah yardimciniz olsun.. insani yakan sey, yikilan hayalleri..hakim bile sordu kötü diyosunuz ne yaptı diye hiçbiri bişey diyemedi bu arada ben 6 yıl öne cuma evden ayrılıp pazartesi dava açtım onlar masrafsız ayrılmak için beni karalamaya uğraşyı ama hakimler insan sarrafı anladı hemen allahın izniyle benim lehime sonoçlandı
cnm dün sana yazmıştım dimi Hz mevlananın sözünü hayatımın altı üstüne geldi diye üzülme belki altı üstünden daha güzeldir... sakin ol hayatta herşey geliyor insanın başına. inan burada ne konu başlıkları gördük. sen sonuna kadar evliliğini kurtardımaya çalış. daha sonrada güçlü ol. başka çaren yok. emin ol senin ilk aşkın eşin senden belki 2 sene sonra tekrar evlencek sevgili edinecek. hayat acımasız senin güçlü olmakdan başka çaren yok. ilk boşanan sendeğilsin toparla kendini.deger verip uzunca yazmissiniz cok tesekkur ederim.. siz de bosandiniz yani? bazen icim nefretle doluyor, bazen de iyi yonler gelip icime saplaniyor, ilk askimdi ilk elini tuttugumdu ilk goz agrimdi ve ben de onun ilk askiydim ve karakter bozuklugu bu hale dusuren sebeplerin en onemlisi oldu.. gozum arkada kalmazdi, emindm ki aldatmaz misal.. bunlar ne buyuk artilardi.. ama yaptiklari oyle kotuydu ki hepsini sildi atti.. simdi ise hayata karsi korku doluyum
kurtarilacak bi tarafi kalmadi ne yazikki.. buraya yazdiklarim gercekten en ozet halinden de kisa.. fitnenin cirkefin ocagina dusmusuz resmen ailecek.. ve beni alip babaevime getiren de o, masum oldugumu bile bile.. bu kadar ki yikti saygiyi.. gidersem bidaha asla donusu olmayacak ve omur boyu ezecek beni olaylari lehine ceviripcnm dün sana yazmıştım dimi Hz mevlananın sözünü hayatımın altı üstüne geldi diye üzülme belki altı üstünden daha güzeldir... sakin ol hayatta herşey geliyor insanın başına. inan burada ne konu başlıkları gördük. sen sonuna kadar evliliğini kurtardımaya çalış. daha sonrada güçlü ol. başka çaren yok. emin ol senin ilk aşkın eşin senden belki 2 sene sonra tekrar evlencek sevgili edinecek. hayat acımasız senin güçlü olmakdan başka çaren yok. ilk boşanan sendeğilsin toparla kendini.
bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun
Bana kalırsa acaba diyeceğine keşke demek daha iyi. Şöyle düşün; boşandıktan sonra bir süre belki özleyip keşke diyeceksin ama boşanmazsan hayatın boyunca 'acaba boşansaydım daha mutlu olur muydum' diye hayıflanacaksın. Kendin söylemişsin evliliğimiz ölü diye. Benim çevremde evliliği iyi gitmeyip de boşanan bir çok kadın var. Kimi iş arkadaşım, kimi aileden, kimi çevreden. İçlerinde 'keşke boşanmasaydım' diyen yok çünkü hepsinin de evlilikleri artık son aşamaya gelmişti. Tabi bu kadınlar işi gücü olan, kendi ayakları üzerinde duran, kimseye ihtiyacı olmayan kadınlar. Şu anda içlerinde ikinci evliliklerini yapıp mutlu olan da var, evlililikten yaka silkip hayat böyle güzel deyip evlenmeye hiç yanaşmayan da. İşin ilginci erkekler galiba kendine güvenli kadını hemen anlıyorlar ve talipleri çok fazla :) Senin şartlarını bilemiyorum tabii ki. O yüzden bu değerlendirmeyi en iyi yine sen yapacaksın. Umarım hakkında hayırlısı olur.
sakın ailenide çiğnemiş olursun. 1 tane oğlun var galiba nafakanı bağlat, varsa bölünecek mal son kr. kadar al.iyi bir avukat bul en önce.rabbim gücünü kuvvetini sabrını verecek emin ol. şanslısın ailen var kimsesi olmayan kadınlar ne yapsın. en kötülerini düşün. bitmiş artık ölüyü diriltemezsen.oğluna aslangibide bakarsın. emin ol hayatta onun gibi olmayan değer bilen insanlar çok. bana rastlamaz deyipde karamsar olma. yeterki güçlü ol.kurtarilacak bi tarafi kalmadi ne yazikki.. buraya yazdiklarim gercekten en ozet halinden de kisa.. fitnenin cirkefin ocagina dusmusuz resmen ailecek.. ve beni alip babaevime getiren de o, masum oldugumu bile bile.. bu kadar ki yikti saygiyi.. gidersem bidaha asla donusu olmayacak ve omur boyu ezecek beni olaylari lehine cevirip
benim cocugum yokki :) yanlis anlasilma olmus sanirim..sakın ailenide çiğnemiş olursun. 1 tane oğlun var galiba nafakanı bağlat, varsa bölünecek mal son kr. kadar al.iyi bir avukat bul en önce.rabbim gücünü kuvvetini sabrını verecek emin ol. şanslısın ailen var kimsesi olmayan kadınlar ne yapsın. en kötülerini düşün. bitmiş artık ölüyü diriltemezsen.oğluna aslangibide bakarsın. emin ol hayatta onun gibi olmayan değer bilen insanlar çok. bana rastlamaz deyipde karamsar olma. yeterki güçlü ol.
OoOoOoOo hatlar karıştı. ama bu daha iyi haber arkana bakmadan kaç yahu.ne bukadar kendini bitiriyorsun. haa değer dersen devam et üzül.degmez dostum emin ol.enünde güzel bir gelecek var emin ol. eşyalarını al kalanlar olursada çeyizlerine koysunlar :KK:70 anladın dimibenim cocugum yokki :) yanlis anlasilma olmus sanirim..
ay çocuk benim bi karışıklık olmuş yabenim cocugum yokki :) yanlis anlasilma olmus sanirim..
guven olmadan cocuk nasil dusunebilirdim ki zaten, cocuk demek beni icin onlara omur boyu bagimli olmal demekti dusunun, kavramlara bakisim bile degismisti.. ask meyvesi diyemiyodum cocuk icin.. off ne cok sey yitmis gitmia ne aci.. insaallah en hayirli karar budurOoOoOoOo hatlar karıştı. ama bu daha iyi haber arkana bakmadan kaç yahu.ne bukadar kendini bitiriyorsun. haa değer dersen devam et üzül.degmez dostum emin ol.enünde güzel bir gelecek var emin ol. eşyalarını al kalanlar olursada çeyizlerine koysunlar :KK:70 anladın dimi
: )) hayatlar karisik hatlar karisikay çocuk benim bi karışıklık olmuş ya
işte böyle gül hep allah bundan sonra yüzünü güldürsün: )) hayatlar karisik hatlar karisik
amin insaallah senin de.. cok sagolun.. ayaga kalkanlar bana cesaret verior Allah in izniyleişte böyle gül hep allah bundan sonra yüzünü güldürsün
: )) hayatlar karisik hatlar karisik