Eşine sevgin var mi hala? Ona gore cevap verecegm
Boşanma kararını neden aldınız aldatılma kumar .... Boşanma sebebini de yazarmısınız?
Hemen bakıyorum onu okuyup geliyorum burayabi konu daha acmistm bugun orda uzunca yazmistm
İnanin benim icin oyle bir yerdeydi ki, o sakizdan nefret ediyo diye, o evde yokken bile cignemiyordum, oylesine buyuk bi sadakat ve sevgi.. ama ben ona oyle bakarken onun ailem hakkindaki haksiz kotu dusunceleri ve babami kirarken(babam dunyanin en kotu insani da olsa benim hatrimi saymaliydi, ki babam gbi insanlar cok azinliktadir inanin)bile benim uzulecegimi hic dusunmemesi.. cok kirildim coksevginizi bilmem ama saygınız bittiyse hiç üzüleceginizi keşke diyeceginizi sanmıyorum..
Soruna cevap evet ararsin, uzulursun, ozlersin ve aglarsin.
- esinden 5 aydir ayri yasayan bir kadin tarafindan yazildi.
Siz neden ayrilmistiniz?
Zaten surekli baski ve psikolojik siddet goruyordum en son zivanadan cikti fiziksele dondu ayrildim. Anlasmali bosanalim diye 1 yilin dolmasini bekledik simdi bosanma konusunda ikimiz de kararsiziz
Ama evet cok ozluyosun uzuluyosun ben bayramda cok kotu oldum mesela evli cocuklu ciftleri gorunce ote yandan da bi rahatladim ki sorma cunku baskiyok zulum yok kafami estigi gibiyasadim
Bir de su dikkatimi cekti, aslnda onlarla olmak istemiyoruz da bu bayram seyran vs mi gozumuzu korkutuyoZaten surekli baski ve psikolojik siddet goruyordum en son zivanadan cikti fiziksele dondu ayrildim. Anlasmali bosanalim diye 1 yilin dolmasini bekledik simdi bosanma konusunda ikimiz de kararsiziz
Ama evet cok ozluyosun uzuluyosun ben bayramda cok kotu oldum mesela evli cocuklu ciftleri gorunce ote yandan da bi rahatladim ki sorma cunku baskiyok zulum yok kafami estigi gibiyasadim
tesekkur ederim cevabiniz icin.. peki siz bosandiginiz kisiyle cok severek mi evlenmistiniz?Insanlar genel olarak eslerinden ayrıldıkları icin degil, ayrildiklari icin uzulurler. Yani siz de aslinda ondan bosandiginiz icin degil, bosandiginiz icin uzulursunuz.
Bir süre sonra mükemmel bir rahatlama ve sakinlik coker ustunuze onu da unutursunuz..
Sonra da sadece kaybettiğiniz zamana uzulursunuz.
Ardindan o da gecer.
23 yasinda boşanmış biri olarak söylüyorum.
Simdi 31 yaşındayım, bitti iyi ki bitmiş diyorum. Yoksa suan bu kadar mutlu olamazdim. Deli sevdigim esimle belki de evli olmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?