- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.635
- 798
aynen oyle olmasi gerekiyor arkadasim.. sagolunçocuğunda yokmuş be kardeşim ne mücadele ediyorsun boş verrrrrr saygının olmadığı yerde sevgi zaten olmaz bittiyse bitir işte o yoluna sen yoluna...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyle olmasi gerekiyor arkadasim.. sagolunçocuğunda yokmuş be kardeşim ne mücadele ediyorsun boş verrrrrr saygının olmadığı yerde sevgi zaten olmaz bittiyse bitir işte o yoluna sen yoluna...
amin Allah razi olsun ins sizin debundan sonra yüzün hep gülsün inşallah..
Ortada sevgi ve saygi kalmamissa kolay atlatirsin. Amma sevgi varsa zaman zaman aci cekersin. Amma her aci cektiginde bu sorulari kendine sor. 1. Onunla mutlumuydun ? 2. Bisanmasaydin mutlu olucaktinmi ilerleyen yillarda.bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun
Kız miss su forumda ilk defa birine nickiyle yazıyorum hem de kisaltarak.Baskasina asik olursunuz, unutursunuz.
Kalp bos kalamiyor, hemen doluyor. Ben de sizin gibiyim, yalniz kalmaktan cok korkarim. Tabi ki bosanmakla sevgiliden ayri dusmek ayni sey degil, bosanma basli basina ayri bir hikaye. Unutmanin tek yolu bence baskasini sevmek, oyle olunca berikinin yuzunu bile hatirlamiyorsun.
Kız miss su forumda ilk defa birine nickiyle yazıyorum hem de kisaltarak.
Gelinimiz olaydiiiiiiinnn haaa !!
Iki abim bekar kaldı, evlenmiyolar murdar oldular evde. Kucugu ayda bir banyo yapiyo sana kiyamam onu eliyorum.Ahahhahaha nerde o gunler abla :) :)
Valla ben de gelinlik giymeye cok cabaladim ama olmadi, Alah belasini versin bu herifin
Vallahi billahi ne dusunduysem onu yazdim.![]()
Iki abim bekar kaldı, evlenmiyolar murdar oldular evde. Kucugu ayda bir banyo yapiyo sana kiyamam onu eliyorum.
Buyugu gozunu yildizlara dikmis. Evde traktör kadar teleskop var. Varsa yoksa Gökbilim. Gokyuzu senliklerinde gezip tozuyo. Oyyy icimizi sisirdiler.
cok tesekkur ederim, amin.. ozellikle ikinci soruyu surekli aklima getiriyorum.. birlesirsek bidaha donusu olmayacakti vr evlilik illaki cocuk isteyecekti.. dusunemiyorum bile.. hayirlisi bu insaallahO
Ortada sevgi ve saygi kalmamissa kolay atlatirsin. Amma sevgi varsa zaman zaman aci cekersin. Amma her aci cektiginde bu sorulari kendine sor. 1. Onunla mutlumuydun ? 2. Bisanmasaydin mutlu olucaktinmi ilerleyen yillarda.
Her aklina geldiyinde seni kizdiracak sozlerini hatirla. Zamanla gececek inan bana. Insallah cok mutlu olursun bundan sonra
Buyuk 39 oldu, kucuk 33. Valla bekar olmayi, sorumluluk almamayi seviyolar.Yaslari kac kac heheheh
Nye evde kalip kokustu bunlar boyle? Kucuk olan cidden kokusmus heheh![]()
Bacim üzülme yaw. Gececek hepsi dusundugun ve uzuldugun zamana yazik.cok tesekkur ederim, amin.. ozellikle ikinci soruyu surekli aklima getiriyorum.. birlesirsek bidaha donusu olmayacakti vr evlilik illaki cocuk isteyecekti.. dusunemiyorum bile.. hayirlisi bu insaallah
Buyuk 39 oldu, kucuk 33. Valla bekar olmayi, sorumluluk almamayi seviyolar.
Sevgili olaylari da yok. Umurlarinda da degil. Gezelim tozalim arkadaslarimizla harcayalim derdindeler.
Ben kiziyorum ayip degil mi sizin yuzunuzden iki bekar kiz var :))
Onlarla yemek varken, kıllı ayilarla yiyiyosunuz..
amin insaallah sagolun.. ah bu merhamet bu hassaslik :) bu da gecer ya Hu!İllaki üzüleceksiniz. Bir şey bittikten sonra insanın aklına güzel zamanlar gelir sadece. Ama kendinizi yıpratmamak adına iyisini de kötüsünü de düşünmemeye çalışın. Yeni hayatınızı, geleceğinizi düşünün. O zaman her şey daha güzel olur. Umarım huzur, mutluluk peşinizi bırakmaz. :)
Cocuk olursa daha da zor olur. Tecrubeyle soyluyorum bir az uzulursun, sonucta bir evlilik bitiyor. Amma zaman her seye ilac oluyor. Kendimden bilirimcok tesekkur ederim, amin.. ozellikle ikinci soruyu surekli aklima getiriyorum.. birlesirsek bidaha donusu olmayacakti vr evlilik illaki cocuk isteyecekti.. dusunemiyorum bile.. hayirlisi bu insaallah
ne kadar çok mutsuz kadın var allah kolaylık versin.. bir arkadaşım ihanete uğramıştı,hemen boşandı 3 yıl sonra bekar ve çookk yakışıklı akıllı bir adamla evlendi..siz hangisine layıksınız onu düşünün.mutsuzluk ne kadar sürecek..insan elbette özler..ama 21.yüzyılda ölüm acısı bile en fazla 1 yıl demiş şaiir..bizim evliligimiz artik bir ölü, diriltmeye calismak nafile.. korkularim cok fazla, cok duygusal ve gecmisten kopamayan biriyim, ozler miyim, cevreme bakip hayiflanir miyim, bosluklara duser miyim, Allah korusun keske der miyim, acim artar mi, binbir ozenle kurdugum mutfagimi evimi arar miyim yoksa zamanla umursamaz olur muyum?
fikirleriniz onemli, lutfen yardimci olun
konu eski ama guncellenmis :)ne kadar çok mutsuz kadın var allah kolaylık versin.. bir arkadaşım ihanete uğramıştı,hemen boşandı 3 yıl sonra bekar ve çookk yakışıklı akıllı bir adamla evlendi..siz hangisine layıksınız onu düşünün.mutsuzluk ne kadar sürecek..insan elbette özler..ama 21.yüzyılda ölüm acısı bile en fazla 1 yıl demiş şaiir..