SÖYLEYEMEM DERDiMi KiMSEYE :-/

Biz cahilik kültürsüzük o sebeblen imam nikahlı değil resmi nikahluyuk :))

Yerim ben senin kedi canını ayol !!!

Bu arada cemre,pınar,sedef madem birbirinizi iyi anlıyorsunuz niye msnde bir davet grubu oluşturup birbirinizi yağlayıp ballamadınız :))

Olum bi giiiiiit ! demek istiyorum ben sedef'e buradan :P

yazıklar olsun sizlerin yorumunuza, yazık, şu seviyesiz ifadelere bakın hele, şurda bir tek mahalle arasında saç baş yolma eksik kaldı o da olsun tam olsun..

neyse, sedefcim ben çıkıyorum şimdilik, sana anlat anlat dediğimiz için çok özür diliyorum, keşke anlatmasaydın, sonuçta böyle garip ifadelerle, düzgün iki kelam yerine alaylarla karşılaşacağını tahmin etmeliydik, kusura bakma...

bu arada "sedef" ismini duyunca amanede aklıma geldi,olaya bak ya direkt çağrışım yaptı.o derece etkilemiş bizi bu elti:9:

konuyu böldüm kusura bakmayın ama yazmadan geçemedim.

hiç uğraşmayın o manken gibi sevgiliniz sizi almaz. dini nikahıda günah olmasn diye yapmıştır, aşkkından değil:ssz:

Sonunuz olmadığını siz söylemiş, üstüne buna inanmışsınız.
Arkadaşlar söyleyince "Allah bilir" deyip efelenmişsiniz.
Sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız bu telaş niye?
İnanmıyorsanız yapacağınız şey belli: sizi sevmeyen bir erkekle, onun istediği gibi şekillenerek yaşamayacaksınız.
Her acı geçer, en kolay geçeni de aşk acısıdır...

bende dırekt konuya yorum yapmışım meğer durum baskaymıs alttakı okuyucu kalabalıgından buranın karıştıgını anlamaylıydım :27:

yazıklar olsun sizlerin yorumunuza, yazık, şu seviyesiz ifadelere bakın hele, şurda bir tek mahalle arasında saç baş yolma eksik kaldı o da olsun tam olsun..

neyse, sedefcim ben çıkıyorum şimdilik, sana anlat anlat dediğimiz için çok özür diliyorum, keşke anlatmasaydın, sonuçta böyle garip ifadelerle, düzgün iki kelam yerine alaylarla karşılaşacağını tahmin etmeliydik, kusura bakma...

Niye canım benim sedef'e sen nasıl böyle bir akıllılık (cahillik ) yaptın diye eleştirdiğimiz için mi suçluyuz ? Arkadaşının bizzatihi yorumu beddua and bizleri kültürsüz,anlayışsız,cahil ilan ederken ona da kızdın mı ? Hiç sanmıyorum :)

Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşım siz ?

İmam nikahlıyım demeseydi hiiiiiç umuruma bile gelmezdi ama kusura bakmayın benim medeniyet anlayışım bu tip bir duruma yorum yapmadan geçemezdi ..

siz iki seviyeli kültürlü pamuk kalpli iki arkadaş yada aynı kişi mi demeliyim beraber dertleşseydiniz ya

ne diye konu açtınız peki

herkes yanlış siz ikiniz doğru deme :55:

Bir imam nikahı vakası daha kaç kere daha söyleyeceğim bilemiyorum ...İMAM NİKAHININ EN BAŞ ŞARTI VE GEÇERLİ OLABİLMESİ İÇİN ^^^^^^^^ HERKESE İLAN ETMENİZ GEREKİR ^^^^^^

Hiç imam nikahlıyım deyip vicdanınızı rahatlatmayın bence yada dürüstçe beraber yaşıyoruz deyin artık kimsenin bu durumu yadırgayacağını zannetmiyorum..

Bu arada o çok tutucu arkadaşınız sizinle aynı evde yaşarken bu tutuculuktan eser yok ..

Daha fazla batmadan oturup konuşun ve yolunuzu çizin bence ...

bu arada "sedef" ismini duyunca amanede aklıma geldi,olaya bak ya direkt çağrışım yaptı.o derece etkilemiş bizi bu elti:9:

konuyu böldüm kusura bakmayın ama yazmadan geçemedim.

bacım bende diyecektim ki nedir bu sedeflerden çektiğimiz derkene senin yorumu görünce koptum:))kafalarımız çok uyuşuyor sanırsam:))artık sedef gördü mü kaçacak hale getirdiler bizi:))))

bi atraksiyonlu üye de konu açtıktan sonra doğruları söylediğimizde hemen beddualar kalkışmasın ya
ne istiyorsunuz arkadaş he gülüm evet gülüm dememizi mi o zaman da hayır duası mı ediceksiniz acaba:27:

Aynı evi paylaşmanızı doğru bulmadım malesef :19: tabi bu sizin tercihiniz karışmaya hakkım yok. Ayrıca hayatlarınızda ki farkı görüp aynı evde kalmanıza anlam veremedim. Yakışıklı diye kapılıp gittiniz sanırım. Eğer evlilik olmazsa sonu, pişman olmazsınız inşallah :44: Konuşun ve ailesi istemezse ne olucağını kendi ağzından duyun. Açık açık söylemesede, olumsuz şıksa tercihi zaten mırın kırın edicektir, sizde anlamış olursunuz :34:

enemmmm bide imam nıkahı mı varmıs :27:buda zıhnıyetı bozuk her altı yıyen ama namuslu takılan zıhnıyetlerın çıkar yolu...

enemmmm bide imam nıkahı mı varmıs :27:buda zıhnıyetı bozuk her altı yıyen ama namuslu takılan zıhnıyetlerın çıkar yolu...
niye öyle diyorsun arkadaşım cahillik yapma bu da medeniyet :)sözde imam nikahı (ki ailelerin haberi olmadan yapılan imam nikahı geçersizdir) ile aynı evde yaşayınca insanlar daha medeni oluyor biz resmi nikahlılar cahiliz geri kafalıyız hiç bişe bilmiyoz yani akılda veremeyiz 2 kişinin adını yazarak derdim vara konu açıyor sonra hiç bir yorumu doğru kabul etmiyor özelden yazışın kızlaaaaarrrr ne gerek var buraya konu açmaya:ssz:

Eski üyeysem hislerim beni yanıltmıyorsa konu sahibi ve pınarpınar aynı kişi bence :ssz:

Üyelik tarihlerine bakın 9 gün ara var 9 gün de bu kadar kanka olunmaz demi kızlar :6::6:

4 senedeir isimleini bilmediğim arkadaşlarım var burada:ssz: ne tesadüf değilmi :51:

agir olmadigimi nerden cikardin pardon ama, bence yorumunu yaparken gidecegi yeri düsünerek yapp, imam nikahi var aramizda ilk günden beri, bunu yazmak istemedim burda ama kendini önce bi ölc tart sonra ona göre yorumlar yapp, sonu kötü yere gitmeyecek yorumlarr!!!!!!!!!

buraya konu açtıysan hoşuna gitmeyen şeyleri duymaya hazır oluckasın demek..ben sizin imam nikahlı olduğunu bilemem,bunu daha msjında söyledin..sen bize burda ne anlatıyosun ona göre fikir vereblilyoruz ancak müneccim değiliz biz!!!
onun haricinde:imam nikahınz var vede birlikte yaşıyosunuz...iyi hoş..bunu senin ailen kabul eder ama onun ailesi??çok tutucu vede doğu kökenli dedinya ona mensuben diyorum..onlar sence bunu hoş karşılar mı??ne kadarda imam nikahımız var desen..bizim türk örf vede adetlerimizde resmi nikahdan önce birlikte aynı evi paylaşan az var diye biliyorum ben..tabiki herkesin kendi görüşü ama senin sevgilinin(yada eşinin mi desem?)ailesini baz alıyorum vede onların bunu hoş karşılamayacağını düşünüyorum...eğer illede onlarında sevgisini saygısını kazanmak istiyosan,onların kabul edebileceği gibi davranıcaksın(zaten çoğu şeyden vazgeçmişssin ya)
yada"beni böyle kabul edicekler"diyosan herşeye hazırlıklı olucaksın...ilerde terk edilmeye...

Back
X