E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
Belki cok sacma gelebilir bazılarına bu konu ama benim içimi yiyiyor..
Evlenene kadar dibimden ayrılmayan adam şimdi çekildi kendi kabuguna
onu çok sıktığımı söyledi...ilgi göstermemden sıkıldı herhalde
Ne yapacagım sevdiğini biliyorum ama neden böyle oldubenneyaptımki
imza atana kadar mı bütün hersey..
Aşk alışkanlıga mı dönüyor..
Anlamadım bir türlü işin içinden çıkamadım senağlamasenağlamasenağlama
:gitme::gitme::gitme:
arkadaslar nasıl davranmalıyım kestiremiyorum yeminle....[/QUOTE
bunun nedeni senin eşinin üstüne ondan daha çok düşmen yani senin daha ona daha çok ilgi göstermen... kendimden biliyorum bizdede aynı sorun var... sebeini anladım artık ben eşimin üstüne çok fazla düşüyorumsıkılıyo haliyle canım :roflol:
Belki cok sacma gelebilir bazılarına bu konu ama benim içimi yiyiyor..
Evlenene kadar dibimden ayrılmayan adam şimdi çekildi kendi kabuguna
onu çok sıktığımı söyledi...ilgi göstermemden sıkıldı herhalde
Ne yapacagım sevdiğini biliyorum ama neden böyle oldubenneyaptımki
imza atana kadar mı bütün hersey..
Aşk alışkanlıga mı dönüyor..
Anlamadım bir türlü işin içinden çıkamadım senağlamasenağlamasenağlama
:gitme::gitme::gitme:
arkadaslar nasıl davranmalıyım kestiremiyorum yeminle....
canm aşk sevgi bitmez diyenlerdenim hatta zaza arkadaşıma katılıyorum..... evlenince insan daha bi bağmlı oluyoo eşine onsuz yatağa bile girmek istemiyosun..
sana gelince bak eşin açıkca söylemiş sıkıyosun demiş bugünden itibaren davranışlarını değiştiryosun....ilgi kesinlikle yok sıradan davranıyosun sorarsa cevap ver kendi halinde ol bi müddet bunu yap bakalım en fazla üç gün faydasını göreceksin ....yapabilirmiyim deme KAÇAN KOVALANIR UNUTMA:lepi:
Erkekler fazla ilgiden evlenince sıkılıyolar.
bekarken senin onu araman sorman sürekli msj atman falan aaa bak benden başkasını gözü görmüyor hissi verdiği için yani kaybetme korkusuyla oda ayı şekilde davranıyor. senden ilgiyi keserse karşına başka biri çıktığında ondan vazgeçebilirsin diye.
ama evlenince artık evinin kadını olmuşsundur eşindir aynı şekilde araman sorman çok fazla üstüne düşmen bayar. yapma aynı onun gibi davran sende gün içinde arama bak o zaman nasıl herşey tersine dönecek kafana bunu takıf sürekli beklme bazı şeyleri ondan uğraş bul kendine mutlu ol.
Bence bu çiftlerin elinde..heyecanı bitirmemek lazım..Ne gerekiyorsa onlar yapılmalı fazlası yorar eksiği zarar..Ona göre hep temkinli olunmalı hayatın getireceklerine karşı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?