Çok güzel fikirmiş,sarımsakla yemeklerde mucizeler yaratılabiliyor aslında,kullanımı hayalgücümüze kalmış:)
Sarımsağa ihtiyacınız olduğu zamanlar soymaktan üşeniyorsanız, bir seferde çok fazla sarımsağı soyarak onları saklayabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olduğunda kullanır, tekrar tekrar sarımsak soymak zorunda kalmazsınız. Sarımsakları soyup içi zeytinyağı dolu bir kavanoza atıp saklayın.
Zeytinyağlı kavanozun içerisinde saklanan sarımsaklar tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Bu sayede hem sarımsakları ihtiyacınız olduğunda taze taze kullanacak hemde kullandığınız zeytinyağı ile farklı lezzetler elde edebileceksiniz. Sarımsaklı zeytinyağını hazırladığınız salatalarda kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Ayrıca sarımsak soymanın kolay yolunu arıyorsanız, sarımsakları 5-10 dakika su dolu kabın içinde bekletin. Suyun içinde beklemiş sarımsaklar kolaylıkla soyulacaktır.
ALINTIDIR..
Süper bir paylaşım sagolun
Sarımsağa ihtiyacınız olduğu zamanlar soymaktan üşeniyorsanız, bir seferde çok fazla sarımsağı soyarak onları saklayabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olduğunda kullanır, tekrar tekrar sarımsak soymak zorunda kalmazsınız. Sarımsakları soyup içi zeytinyağı dolu bir kavanoza atıp saklayın.
Zeytinyağlı kavanozun içerisinde saklanan sarımsaklar tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Bu sayede hem sarımsakları ihtiyacınız olduğunda taze taze kullanacak hemde kullandığınız zeytinyağı ile farklı lezzetler elde edebileceksiniz. Sarımsaklı zeytinyağını hazırladığınız salatalarda kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Ayrıca sarımsak soymanın kolay yolunu arıyorsanız, sarımsakları 5-10 dakika su dolu kabın içinde bekletin. Suyun içinde beklemiş sarımsaklar kolaylıkla soyulacaktır.
ALINTIDIR..
Püreyi nasıl saklıyorsun canım?heryeri kokutmuyor muz?püre yapıp koyunca çok kolay olıyor ihtiyaç kadarını kaşıkla alıp hoop tencereye bitti gitti mis gibi
püre yapıp koyunca çok kolay olıyor ihtiyaç kadarını kaşıkla alıp hoop tencereye bitti gitti mis gibi
sanırım püre yapıp saklama kabına koyup buzluğa atıyor ben de soyduktan sonra doğrudan buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum tadında değişiklik olmuyorPüreyapip peki bbuzluga mi koyuyorsun?
Pire yapmadan da saklayabilirsiniz,kabuklarını soyup buzdolabı poşetlerine doldurun,kullanacağımız kadarını çıkarıp kullanabilirsiniz.Püreyapip peki bbuzluga mi koyuyorsun?
üstünü geçecek kadar zeytin yağı koyup minik kavanozlara dolduruyorum sonra buz dolabınasanırım püre yapıp saklama kabına koyup buzluğa atıyor ben de soyduktan sonra doğrudan buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum tadında değişiklik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?