Arkadaslar kısa bır zaman sonra sözüm var evde olucak toplam 70 80 kişi olucak herkesi çağırmıycaz söz olduğu için ... Geçenlerde çok güzel bir abiye beyendım o elbiseyi almalıyımmm fakat söz de nasıl olur bılmıyorum balık model kabararık falan değil.Eğer söz de abiye hoş olmazsa sizce sözü yıne çağırcamız yakın akrabalarla bırlıkte guzel bi cafe tarzı salonda yapıp daha nişan yapmayalım mı karar verebılmış değilim:18:
canım ben de o şekilde düşünüyorum valla ama askerimin izin belli olsa bibugün yarın diyorlar bi tarih veremedilerTatlım hayırlısı olsun , Benim ablamın evde oldu , istemeye geldiler yüzük takıldı.
70-80 kişi diye düşünme,evdeki hesap çarşıya uymuyor.Birde tombullar varsa onları 2 kişi saymalısın , yer kaplıyorlarBunun için evinizin hangar olması lazım.Bizim evimiz küçük.
Ben dedimki istemeye büyükler gelsin (En çok 10 kişi) Sonra nişan tarzında bir eğlence yapalım.
Herkesin hoşuna gitti tabiHem istediğini giyersin,hem kimsenin hatırı kalmaz.
120 kişi sadece ailemiz , teyze ,dayı, amca ve çocukları ,aynı zamanda en yakın arkadaşlarımız.
9 ekimde olacak benim nişanımda.Hem istediğini giyersin :))))
Mutluluklar
hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın inşanllah evlendiğinide duyarız bu topikten =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?