• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz günüm olacak ama tereddütlüyüm :(

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
kızlarrrr istemeye gelmişlerdi beni yüzükler filan alındı.inşallah yarın sözümüz olacak.. baya kalabalık olucaz sanırım.
ama sorun o değil.istemememe rağmen kııllll olduğum bi kız gelicek sözüme.
ve inanınki yıldızımız bi türlü barışmadı.sevmiyorum da onu zaten.
başka bir kız daha gelicek.oda sözlümü tanıyormuş.adını duyduğu an ( o bana çıkma teklifi etmişti) diyerek damladı hemen.onu pekde övmedi.ben değişti sözlüm dedim ama mırınkırın etti.
oda gelecek yarın. ve ben o kadar kişi arasında onlarla uğraşmak istemiyorum. hele o kıl olduğum kızın sevdiğim insanın etrafında dolanmasını bile istemiyorum
canım o kadar sıkıldı ki :50: napmalııyım bi fikir verin nolur.:18:

canım yani o kadar şaşırdım ki bunu sorun etmene şu an en son kafana takıcagın şey bu olmalı.
ee geliyolarsa gelsinler nolmuş yani görmezden gel hayatının en mutlu günlerinden birinde böyle bi nedenden surat mı asıcaksın?

Küçük şeyleri büyütme lütfen o kızlarla arandaki sorun nedir bilmiyorum ama en fazla ne olabilir kan davası degil ya sen duruşunu bozma şimdi onu bırak da söz akşamı nasıl daha güzel olurum nasıl göz kamaştırırım diye düşün sen :=)

Mutluluklar dilerim..

Canım senin yerinde olsam , onlara kıl olacağıma düşman çatlatırım . Sevdiğimle evliliğe adım atıyoruz herkesin gözünün önünde ne güzel de geç :23:

sözde çok yakınlar olur bu kızlar senin veya sözlünün nesi oluyorlar ki
bu kız komşum sadece ya.ailecek görüşürüz sürekli.tabi ben kızla hiç muhattap olmam.bu yüzden adım kibirliye çıktı nerdeyse

Canım senin yerinde olsam , onlara kıl olacağıma düşman çatlatırım . Sevdiğimle evliliğe adım atıyoruz herkesin gözünün önünde ne güzel de geç :23:
iyi fikir o yöndende düşünüyorum gerçi.dua edin bana kızlar

canım yani o kadar şaşırdım ki bunu sorun etmene şu an en son kafana takıcagın şey bu olmalı.
ee geliyolarsa gelsinler nolmuş yani görmezden gel hayatının en mutlu günlerinden birinde böyle bi nedenden surat mı asıcaksın?

Küçük şeyleri büyütme lütfen o kızlarla arandaki sorun nedir bilmiyorum ama en fazla ne olabilir kan davası degil ya sen duruşunu bozma şimdi onu bırak da söz akşamı nasıl daha güzel olurum nasıl göz kamaştırırım diye düşün sen :=)

Mutluluklar dilerim..

teşekkür ederim.allah herkesi mutlu etsin inşallah.kan davası değil ama yıllardır bi türlü anlaşamayız.o beni yönetmeye çalışır.bende yönetilmekten nefret ettiğim için zıtlaşırız yani

Back
X