• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz kesiminde yemek

aman bayanlar evde yapım dıyorsunuz insan hergun söz nışan düğün yapmıyor özel olsun. benım nışanımda 430 kişi vardı yemeklı dugundede 1000 kişi yemeklı nıkahtata restauranta gıttık 70 kılıyle hepsıde cok guzeldı. en mutlu günümde cımrılık yapanı anlamam. herkes elını cebe soksun bır zahmet düğün bu

aman bayanlar evde yapım dıyorsunuz insan hergun söz nışan düğün yapmıyor özel olsun. benım nışanımda 430 kişi vardı yemeklı dugundede 1000 kişi yemeklı nıkahtata restauranta gıttık 70 kılıyle hepsıde cok guzeldı. en mutlu günümde cımrılık yapanı anlamam. herkes elını cebe soksun bır zahmet düğün bu

İnsanların ne durumda olduklarını düşünseniz keşke!

Konu sahibi sana da hayırlı olsun öncelikle. Gayet güzel saç arası börek vs yalnız yanına bir tatlı vardır diye düşünüyorum :)
Hatta olması cupcake gibi şeyler için mekanla konuşup evden yapsam getirsem olur mu diye sorun
Çünkü yaşadığım şehir de bu tarz imkanlar da mevcut belki daha zengin menü olur :)

Bizim iki tarafta konyada. Ancak sehir dışından misafirler var. Onlarin akrabalari gelecekler.
Mekan ile görüştük. Menüyu biraz degistirdik. Pastadansa su böreği sac arasi seyler tercih ettik. Her iki tarafın da hosuna gitti bu durum :)
fiyati da 15e cektiler.
Bu mekan Gülbahçe mi :) Konya yazınca dikkatimi çekti :D

İnsanlar o parayı imkanları dahilinde evleri için harcamayı tercih edebilir yada balayı yapabilir. Herkes düğününü 1000 kişiye yemekli yapmak zorunda değil neticede

Konu sahibi sana da hayırlı olsun öncelikle. Gayet güzel saç arası börek vs yalnız yanına bir tatlı vardır diye düşünüyorum :)
Hatta olması cupcake gibi şeyler için mekanla konuşup evden yapsam getirsem olur mu diye sorun
Çünkü yaşadığım şehir de bu tarz imkanlar da mevcut belki daha zengin menü olur :)
Aynen tatlı olmasi gerek bence bizde söz yada nisanda baklava ikram edilir tatlı olarak.

Icinize sinen en guzeli neyse o nu tercih edin imkanlar dahilinde.cunku bu tur seyler ilerde basa kakilir.

Söylediklerinizin başkalarını kırabilme ihtimalini düşününüz lütfen. Sözümüzü evde yapıyoruz diye özel olmadığını nerden çıkardınız?

Evde sözü yapabilecek bir ortamimiz yok maalesef mevsimden dolayi.
Dışarıda ayarlanan mekani cok begendik. Otantik tam bizim sevdigimiz gibi.
Babamla annem sagolsunlar ikimizin zevkini de ön plana alarak bir karar vermisler.
Bizim sözüm ile cok firsatimiz olmayinca ailelerimiz ayarladilar. Cok şükür güzel olacak gibi. Fiyati menüsu her seyi icime sindi artik.

Önemli olan içinize sinmesi tabii kiHoppa Umarım her şey gönlünüzce olur

Arkadaslar bunca derdimin tasamın sonucun cok şükür isteme oldu. Yillardir sevdigim adam ile en ciddi adimimiz birlikte attik. Allah tamamina erdirsin en kisa zamanda..
şimdi malum güzel telaslarimiz basladi.
Söz/nisan yapilacak.
evimizin fiziki sartlari cok müsait degil evde kalabalik misafir agirlamak icin.
yaklaşık 50 kişilik bir organizasyon düşünüyoruz.
Dışarıda bir kac yer ile görüşmüs ailem.
sark odalı otantik bir mekan cok iclerine sinmis. Ikram olarak ta yas ve kuru pasta sinirsiz çay su kisi başı 20 lira demisler. mekan cok güzel bir yer. Bulundugumuz sehrin en kaliteli yerlerinden birisi.
Ayni zamanda o mekanda yemek imkani falan da var.
Bende bizimkilere soracagim insallat..söz yemeği olsa. Zaten sadece 1. Derece yakin akraba ve iki ailenin ortak arkadaslari davet edilecek.
mesela o mekanda bir kisilik iskenderde 20 tl.
O tarz bir sey garip mi olur söz icin :) maksat zaten birlikte olup tanisip kaynasip yüzük takmak.
Gece aklima geldi onlarla görüşene kadar size sorayim dedim :-)

Sözde şerbet icilmez mi yaa tabi su an serbet yerine meyve suyu kola içiliyo. Ama bence güzel cupcake ler yapip mekanin sahibi sıkıntı etmezse. Elimde güzel cupcake tarifleri var güzel de cupcake kagitlarindan alirsin:))

Söylediklerinizin başkalarını kırabilme ihtimalini düşününüz lütfen. Sözümüzü evde yapıyoruz diye özel olmadığını nerden çıkardınız?

evde olursa sıcacık bir ortamda iç içe insanları barındırır
bakmayın mekanların cazibesine hangimiz o tarz yerlerde birileriyle tanışıp kaynaşıyoruz ki

Ben çok zenginim Almanya'da yaşıyorum zaten
Nihayetinde alamancılar zengin olur dimii :D
Bu bastırılmışlıklarımız, içimizde kalanları birilerinden çıkarma telaşımız ne olacak bizim?!
Bu arada Alamancı ablam, babam da kardeşimi evlendiriyor Ekim gibi Akgün hotel de YEMEKLİ düğünümüz bekleriz. Devamında da after party oo yea man :D
Fakir değiliz yalnızca empati kuruyoruz yani :D

bakmayın mekanların cazibesine hangimiz o tarz yerlerde birileriyle tanışıp kaynaşıyoruz ki

Nihayetinde alamancılar zengin olur dimii :D
Bu bastırılmışlıklarımız, içimizde kalanları birilerinden çıkarma telaşımız ne olacak bizim?!
Bu arada Alamancı ablam, babam da kardeşimi evlendiriyor Ekim gibi Akgün hotel de YEMEKLİ düğünümüz bekleriz. Devamında da after party oo yea man :D
Fakir değiliz yalnızca empati kuruyoruz yani :D
Bir ara düğün tv mi oyle bir kanal vardı gördün mu hiç? Özellikle gurbetçi düğünleri yayınlanıyordu. Şahsi fikrim tabi bu sözüm izlediğim düğünler için ama hayatımda gördüğüm en görgüsüzce para saçılan, buram buram para var harcıyok diye bağıran düğünlerdi

Nihayetinde alamancılar zengin olur dimii :KK70:
Bu arada Alamancı ablam, babam da kardeşimi evlendiriyor Ekim gibi Akgün hotel de YEMEKLİ düğünümüz bekleriz. Devamında da after party oo yea man :KK70:
Fakir değiliz yalnızca empati kuruyoruz yani :KK70:

Aklıma ben fakır değilim diye bir video vardı o geldi:KK53: evet evde yapıyorum sözümü ama özel benim için aşığım ailesi de aşırı tatlı. Daha önemli ne olabilir ki dışarda yapınca niye özel onu idrak etmekte zorlandım:KK72:

Var var onu daha netlestirmedik sadece. (: teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin..:)

Sözde şerbet icilmez mi yaa tabi su an serbet yerine meyve suyu kola içiliyo. Ama bence güzel cupcake ler yapip mekanin sahibi sıkıntı etmezse. Elimde güzel cupcake tarifleri var güzel de cupcake kagitlarindan alirsin:))

Mekan rahat bir ter. Ikram kismini tamamen onlara birakmistik ki.. annem guzel bir serbet yapalim onu da ikram etsinler nostaljik olur dedi :)

Bir ara düğün tv mi oyle bir kanal vardı gördün mu hiç? Özellikle gurbetçi düğünleri yayınlanıyordu. Şahsi fikrim tabi bu sözüm izlediğim düğünler için ama hayatımda gördüğüm en görgüsüzce para saçılan, buram buram para var harcıyok diye bağıran düğünlerdi

Koptum :KK70:

Nihayetinde alamancılar zengin olur dimii :KK70:
Bu arada Alamancı ablam, babam da kardeşimi evlendiriyor Ekim gibi Akgün hotel de YEMEKLİ düğünümüz bekleriz. Devamında da after party oo yea man :KK70:
Fakir değiliz yalnızca empati kuruyoruz yani :KK70:

Hem biz de özeneceğiz evi süsleyeceğiz şeker hamurlu kurabiye pastalar yapacağız. Her şey dümdüz ve özensiz mi olacak sandılar:63:

Bence gönlünden geçeni yap, sonra pişmanlık kalmasın içinde

İsteğin de abes bi istek değil..
Kimine abartı gelir kimine az gelir, sana nasıl geldiği önemli. Dışardan bakınca da abartılı yada özensiz bir durum olarak da görünmüyor. Gayet normal bir tercih.

Mutluluklar dilerim

Bence gönlünden geçeni yap, sonra pişmanlık kalmasın içinde

İsteğin de abes bi istek değil..
Kimine abartı gelir kimine az gelir, sana nasıl geldiği önemli. Dışardan bakınca da abartılı yada özensiz bir durum olarak da görünmüyor. Gayet normal bir tercih.

Mutluluklar dilerim

Cok teşekkür ederim..
ailemle görüştük ortak bir karar verdik.:) inşallah güzel olur yasarkende icimize siner inşallah..

Back
X