Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz Kıyafetim Nasıl Kızlar :)))

kimder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
132
0
26
İstanbul
Sade bişe olsun istedim. Ama nişanda beni tutana aşk olsun :)) cıvıl cıvıl gıycem inşallah.

Ayakkabım ve takım hazır değil henüz :)) ne renk önerirsiniz bordo ile ?

Eklentiler

• $Adsız.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 841
çok şık elbisen güüle güle giybordo elbiseye siyah rugan bir ayakkabı öneriyorum

rugan mı. beğk fazla krocan bi seçim olur :)

deri görünümlü burnu kapalı bi ayakkabı hoş olur bence

Alemsiniz kızlar :)) tesekkür ederim yorumlarınız için. Annem krem dedi. Nasıl ??
pudra yada. siyah aklımda

rugan alma bence hos olmaz. benım de aklıma ılk krem geldı ama sıyahta cok yakısır. sıyah alacaksan da süet olur.

Elbisen çok şık..Pudra güzel olabilir bence...

çok şık bi elbise ve asil bi rengi var, dantel detayları çok hoş, böyle bi elbiseye rugan önermem, elbise zaten zerafetiyle göz kamaştırırken onun asilliğine rugan ayakkabı gibi hareketli bi parça gölge düşürür benden sölemesi, bence çok şık belki sivri burun kesinlikle platformsuz ve kesinlikle süet bi ayakkabı süper olur saçlar da önden vaklı bi biçimde enseye doğru topuzlanırsa senden hanımefendisini tanımam... krem ayakkabı düşünme bence...

elbisen çok güzelmiş tatlım nerden aldın.
bende siyahını istiyorum...

bence de ya siyah sade al ya da siyah ama dantel detaylı bir ayakkabı çok güzel olur

siyah deri güzel olur diye düşünüyorum. buarada elbisen çok güzel canım. güle güle giymek nasip olur inş.

Allah tamamına erdirsin inş ve çok güzel bi evlilik olsun tabi :) sana şöyle söyleyim aynı elbiseden yengem Fransa'dan getirtti ve cidden bayılmıştım..onunki kremdi rengini eleştirmiştim birazcık bu ne ikinci kez nikah masasına oturan kadınların giydiklerine benzemiş falan diye ama bu renk çok şık olmuş çok beğendim..hayırlısıyla giy inş

elbiseniz ok hoş .bordo çok asil bir renk. hele dantel de eklenince. siyah tabi ki güzel olur ama ben bordoya bej gri fildişi gibi nötr renkleri çok yakıştırırım. ayrıca süet olmalı derim.

Kesinlikle siyah, süet, biraz platformlu bir ayakkabı...

Ve bence kolye takma.

gogus dekoltesi olmayan elbiselerde kolye takmıyorum canım. aynen elbise zaten hareketli, kolyeye gerek yok. şık bi küpe düşünüyorum sadece. bakalım :)

evet cok degısık ve hoş bi öneri canım. bian düşündüm de, bazen ivana sert kalem etek ve dedıgın tarzda ayakkabı ile kıyafetını tamamlıyor. çok da hoş oluyo :))
saçlarımın modelı anlattıgının aynısı olcak kısmetse

elbisen çok güzelmiş tatlım nerden aldın.
bende siyahını istiyorum...

teşekkür ederim zehracım. siyahıda vardı ama sözde sıyaha bürünmek istemedim. nişantasından aldım

elbisenin rengine bayıldım ama kesinlikle takı olarak kolye takma

küpe in, kolye out saol canm benmm

öncelikle güzel düşüncelerin için çook teşekkür ederim canım :)) krem evet nikah için gibi olabilir. renkli olmak lazım bu yaşlarda biraz :)) ilerde zaten kalıplaşmış renkler giyicez kesin :))
elbiseniz ok hoş .bordo çok asil bir renk. hele dantel de eklenince. siyah tabi ki güzel olur ama ben bordoya bej gri fildişi gibi nötr renkleri çok yakıştırırım. ayrıca süet olmalı derim.

süet herkesden gelen bi fikir :)) iyi ki sormusum sizlere hanımlar. çook teşekkr ederim. aklıma gelmemeşti inanın.

Herkesi alıntı yapamadım ama HEPİNİZE ayrı ayrı tesekkür ederim. Hayırlısı ile atlatırız her adımı inşallah :))
smile eklemeyi bilmiyorum, donuk kaldı mesajım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…