söz,nişan,çeyiz hazırlıkları :)

heliosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
69
26
kızlaaaarrr ciddi ilerleyen bir ilişkim var .her şey onun işine bakıyordu çok şükür onuda istediğimiz gibi bulduk.şimdi biraz kendisini toparlamasını bekledikten sonra söz nişan başlicaz ama ben daha hiçbir şey almadım.2016da evlenicez diyo(insallah bi tarafımda patlamaz hahaha ) bende ufaktan başliyim diyorum ama nerden nasıl başlicam bilmiyorum :))) çeyizlerim hazır bir köşede dursun sıkıntı olmasın istiyorum :)) mesela bir liste çıkartıp öyle mi ilerlemek lazım,önceden mutfak eşyalarını hatta elbiseni ayakkabılarını alıp kenara atsam rahat mı ederim eve mi sığmam :KK64: deneyimlerinizi yazarmısınız :KK22:

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu adımlar atarsınız inşallah...

gün geçmesin ki yeni şeyler çıkmasın...
şimdiden elbise ayakkabı işine hiç girmeyin derim, nişanım olalı 1 ay oluyor..
yeni çıkan elbiselere gözüm kalıyor, keşke ben alırken bunlar olsaydı diye düşünmeye başladım :)
ben bir ay da bu kıvama geldiysem...
siz gelecek sene için hiç kıyafet konusunda acele etmeyin derim... :)

diğer mutfak eşyaları konusunda evet ufaktan bir şeyler almaya başlayabilirsiniz...
hatta bazı büyük markalar çeyizleri kendileri muhafaza ediyor, düğüne kadar.. düğün zamanı yaklaşınca yeni modelleri çıkmışsa o modelle değişimde yapabiliyor.. nasılsa kullanılmadı diye...
bu tür yerlerle anlaşmanızı yaparsanız hem zamanın modasına uygun şeyler almış olursunuz, hemde borçları çoktan bitmiş olur..

Ben çeyize başlarken mutfaktan başladım. büyük mutfak gereçlerini aldım. çünkü pahalılar ve taksit yaptırdım. yani yemek takımı tencere takımı ckb takımı gibi pahada ve yükte ağır olanları aldım. onları aldıktan sonra nevresim gibi ufak boyutlu olanları aldım. düşün yani dün kirli sepetimi alacak kadar düştüm :confused: şimdiden kolay gelsin. bu mutlu sürecin keyfini çıkarmaya bak :KK19:

Ben de alıp atıyorum.Şimdiden bile bitmiyo.Bence liste oluşturmak çözüm değil.Ne kadar çok araştırıp alırsan o kadar çok fikir ediniyosun oturuyo aklında.A 101 in perşembe günlerini takip et derim orayada karacanın güral porselenin ürünleri geliyo HoppaKolay gelsin canım şimdiden :)

ben de para biriktiriyorum düğün tarihim belli oldugu an herşeyi gidip direk alıcam. ne gerekiyorsa.. para biriktirmek daha mantıklı.. ama küçük küçük şeylere kadar düşününce çok yorucu olacagı kesin.. hayırlı olsun şimdiden.:KK68:

X