Söz Töreni

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Merhabalar :KK25:

Kısmetse sözüme çok az bir zaman kaldı fakat Pasta , ikramlıkların konulacağı masayı nereye hazırlayacağımıza karar veremiyoruz ;

Şimdi salonumuz küçük ve oturma odamız üst katta mutfakla bir yani Amerikan mutfak gibi ; mutfak masası , koltuk grubu vs var gayet geniş yani orası

Annem salona küçük bir masa sıkıştıralım milleti yukarı aşağı sürekli çağırmayalım diyor ama bende salonda sadece kahve içilsin , yüzük takılması ve pasta kesme mutfakta olsun masayı mutfağa güzel şekilde konsept hazırlayalım istiyorum .

Yüzük ve pasta dan sonra erkekler yine salona iner diyorum .

Daha geniş ferah bir ortam olur hem fotoğraf çekilmesi açısından da sizce ne yapsak :KK48:

insanların gel git yapması zor olur bence de canım. hadi yukarı çıkıyoruz hadi şimdi aşağı iniyoruz vs zor olur yani... bi şekilde sığılıyor eve sen dert etme bunu:KK35:

insanların gel git yapması zor olur bence de canım. hadi yukarı çıkıyoruz hadi şimdi aşağı iniyoruz vs zor olur yani... bi şekilde sığılıyor eve sen dert etme bunu:KK35:
öyle olursa salona sehpa gibi küçük bi masaya anca pastayı koyarız ben konsept masası hazırlamak istiyorum :kızgın::KK48:

Annenizin fikri bana mantıklı geldi
Ben o gün mutfağımı kimsenin görmesini istemem.

Canımm salon küçük demişsin o zaman hazırlıkları da misafirlerinde oturma düzenini de üst kata yap bence , kahveler içilir yüzük takılır sonra erkekler salona iner bayanlarda oturma odasında (üst katta) otururlar . Biliyorum konsept masa hazırlamak istediğini o yüzden üst kat müsaitse üst katı hazırla sen amerikan mutfakmış az çok görünücek mecbur yapıcak bişey yok düzen önemli tabii :KK200::KK19::KK15:

amin teşekkürler Hoppa
evet öyle de olabilir ama kahve olayı :confused:
Birşey olmaz ya. Benim evimde açık mutfak,ondan sanırım bana çok normal geliyor. Ha ben eş namzetimin kahvesine binbir çeşit baharat koyacağım,canına okuyacağım kahve faslında kimse görmesin diyorsan bilemem:halay:Şaka bir yana birşey olmaz bence. O kadar kahveyi yukardan taşımak,git gel yapmak bana daha zor göründü ne yalan söyleyeyim.

Canımm salon küçük demişsin o zaman hazırlıkları da misafirlerinde oturma düzenini de üst kata yap bence , kahveler içilir yüzük takılır sonra erkekler salona iner bayanlarda oturma odasında (üst katta) otururlar . Biliyorum konsept masa hazırlamak istediğini o yüzden üst kat müsaitse üst katı hazırla sen amerikan mutfakmış az çok görünücek mecbur yapıcak bişey yok düzen önemli tabii :KK200::KK19::KK15:
öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerek :KK70:
yani mutfak görünsün artık ona yapacak bişey yok yaşlılar da salonda kalsın yukarı çıkmasın pasta kesimini görmeyiversin :confused:

öyle de olmuyor işte kahvelerin salonda içilmesi gerek :KK70:
yani mutfak görünsün artık ona yapacak bişey yok yaşlılar da salonda kalsın yukarı çıkmasın pasta kesimini görmeyiversin :confused:

Neden illa salonda içilmesi gerek kııız oturma odasında içsinler ne olcak aa aaaaa sende :D :D :D

Back
X