Söz Kesimi Söz ve yüzük

cadi67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
3
0
44
selamlar,

kafam cok karisik ve sizin yardiminiza ihtiyacim var.
gecen hafta sevgilim bana evlenme teklifi yapti, güzel bir tek tas takti. cumartesi de isteme oldu. iki hafta sonra sözümüz olacak. tekrar bir söz yüzügü almak gerekiyor mu yoksa tek tas mi kallanilir?

sözde tek taşını sevgilin sana takar. nişanda ise yüzük takılır. sözde ince bi yüzükte takılabilir ama nişanla arası kısaysa gerek yok

nisana hemen hemen 1 yil daha var bazi nedenlerden dolayi. yani teklif ettigi tek tasi tekrar takacak bana sözde, yetiyor diyorsun, dogrumu anladim?

benimde sözüm dün oldu. sözlüm evlenme teklifi ettiği zaman tektaş takmıştı sözümde de gümüş yüzük taktık. kişiye göre değişiyor tabi.
bazıları sadece kıza tektaş takar erkeğe yüzük takmaz.
bazıları sadece tektaş takar erkeğe de yüzük takar. ( alyans değil ince bşy. gümüş vs. )
bazıları tektaş ve yüzük takar. erkeğe de yüzük takılır.

benimde sözüm dün oldu. sözlüm evlenme teklifi ettiği zaman tektaş takmıştı sözümde de gümüş yüzük taktık. kişiye göre değişiyor tabi.
bazıları sadece kıza tektaş takar erkeğe yüzük takmaz.
bazıları sadece tektaş takar erkeğe de yüzük takar. ( alyans değil ince bşy. gümüş vs. )
bazıları tektaş ve yüzük takar. erkeğe de yüzük takılır.

hadi hayirli olsun insallah
bakalim biz nasil yapacagiz ozaman, bir yüzüge daha gerek mi var. annem sözlümede yüzük almamiz gerekiyor diyor. biz ona o bana.

ben 1 hafta fln sa
hadi hayirli olsun insallah
bakalim biz nasil yapacagiz ozaman, bir yüzüge daha gerek mi var. annem sözlümede yüzük almamiz gerekiyor diyor. biz ona o bana.
Amin inş. dediğim kişi kişiye göre değişir ben tektaşla yüzüğü çok severm ikisi çok hoş duruyor. evet bencede alınması gerekir sonuçta sözleniceksiniz kız veya erkek farketmez yüzük şart. bizde yüzükleri sözlüm aldı nişanda onun alyansını ben benim alyansımı o alıcak şuan taktıklarımız gümüş.

X