- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
Maşallah canım!Senin adına çok sevindim, inşallah hayattındaki güzellikler katlanarak artsın. Rabbim herkese huzur, sağlık, mutluluk versin
.
bundan önceki konumu bilen bilir > http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724203 <
Bir gün bir şeyler düzelirse buraya herşey yolunda yazacağım diye aht etmiştim ve yazıyorum...
Herşey düzeliyor hanımlarrrr....
Eşim iş buldu ve çalışmaya başladı işini sevdiğini söylüyor. Gerçi yeni bulduğu yerde hep hatunlar çalışıyor ama olsun iş iştir sonuçta Güvenmekten ve inanmaktan başka bir şey yapamam.....
Bankaya 12 milyar borcumuz vardı yapılandırmıyorlardı. bu gün aldığım telefonla çok mutlu oldum. Yapılandırmayı teklif ettiler. Artık beni boğmayacak şekilde ödemelerim olacak...
Eşim desen keza iş buldu morali düzeldi sinirden gerilen çıldıran somurtan adam artık gülüyor espiri yapıyor sarılıyor ve bu zor günlerde benı bırakmayıp destek oldun. Benle ciddi bir biçimde konuşmasaydın bu bunalımdan kurtulamazdım diyor..
Allah'ım sen bozma Yarabbim... Nice sıkıntıda olan arkadaşlarımın sıkıntılarını Azalt dayanma gücü verrr...
Dualarınızla bana destek olun... Rabbim yuvamızı ağzımın tadının bozulmasına izin vermesin..
Hepinizii öptüüüüüüüüüüüümmmm
bundan önceki konumu bilen bilir > http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724203 <
Bir gün bir şeyler düzelirse buraya herşey yolunda yazacağım diye aht etmiştim ve yazıyorum...
Herşey düzeliyor hanımlarrrr....
Eşim iş buldu ve çalışmaya başladı işini sevdiğini söylüyor. Gerçi yeni bulduğu yerde hep hatunlar çalışıyor ama olsun iş iştir sonuçta Güvenmekten ve inanmaktan başka bir şey yapamam.....
Bankaya 12 milyar borcumuz vardı yapılandırmıyorlardı. bu gün aldığım telefonla çok mutlu oldum. Yapılandırmayı teklif ettiler. Artık beni boğmayacak şekilde ödemelerim olacak...
Eşim desen keza iş buldu morali düzeldi sinirden gerilen çıldıran somurtan adam artık gülüyor espiri yapıyor sarılıyor ve bu zor günlerde benı bırakmayıp destek oldun. Benle ciddi bir biçimde konuşmasaydın bu bunalımdan kurtulamazdım diyor..
Allah'ım sen bozma Yarabbim... Nice sıkıntıda olan arkadaşlarımın sıkıntılarını Azalt dayanma gücü verrr...
Dualarınızla bana destek olun... Rabbim yuvamızı ağzımın tadının bozulmasına izin vermesin..
Hepinizii öptüüüüüüüüüüüümmmm
Senin adına çok mutlu oldum. Daha da güzel günleriniz olsun önünüzde inşaAllah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok sevındım canım senın adına dıger konuyu okuduktan sonra.. Allah bı daha o sıkıntılı gunlerı hıc gostermesın ınsallah.. hep mutlu ol bundan sonrakı hayatında
gözün aydın canım
Sanırım diyordun dimi sen bana. Bir gün mutlu olacaksın ben biliyorum diye
Rabbim kimseyi böyle ağır sınamasın.. Çok teşekkür ederim Yüzün gibi güzel dileklerin içinn
ben demiştim canım
İnşallah bozulmaz bundan sonra. İnşallah cümle alemdee ciğer acısı çeken hastalığıyla boğuşan maddiyatta boğulan kardeşlerimn Rabbim sıkıntılarını giderir.
birkibirki sana sarılasım geldii
Allah yardımcınız olsun her yağmurdan sonra güneş açar
Gözünüz aydın Rabbim bir daha kötü günler göstermesin diğer konunuzu okumamıştım ama güzel gelişmeler olduğuna çok sevindim
allah bozmasın...
çok sevindim senin adına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?