Ben söyledim kapanmayı düşünüyorum diye 2 ci senenin sonunda şart koşmaya baskı kurmaya zorlamaya başladı sonra ben saten isyiyorum düşüncesiyle onayladım evet ama böyle baskı kurması şartlandırması yanlış bana bırakabilirdi onun icin seve seve diğer şeyleride yapdım tamam dedim evet ama bukadar kolay değilmiş ve şuan zorlanıyorum mutsuzum kendi halimle doğru değil yaptığı ve ben acılamam acılmakda doğru görmüyorum ama napıcağımıda bilmiyorumEşiniz haklı adam en başından istediğini söylemiş, söz vermişsiniz şimdi de tutamıyorum diyorsunuz. Zorlamak tamam kötü bir şey ama en en başta bu adam kapalı istiyorum demis siz de oyalayıp durmuşsunuz. Bu konuyu siz açıp eşim söz verdi evlenince şöyle yapacaktı diye açsa ben bu sefer de sizi tutardım. Söz namustur. Sözünü tutmak için gerekirse canini vereceksin. Ya da kendinizi bilip ben yapamam diyip baştan bu adama ümit vermeyecektiniz. Bu adamla neden evlendiniz o vakit, kandırmışsınız bir nevi.
Dedim ama türkcem kötü haklıyken haksıza düşebiliyorum konular örtülüyorNe kötü ya basörtüsünü böyle seylerde kullanmak
Ya kapanırsın ya biter demek
Ne oldu simdi istedigi dine imana mı geldiniz böyle kapanınca
Farkında değil
Keşke sizde senin icin değil Allah icin kapanırım diyebilseydiniz
Burada yazarken anlasılıyor yazdıgınız konusurken sıkıntı var o zamanDedim ama türkcem kötü haklıyken haksıza düşebiliyorum konular örtülüyor
Gönlüm var ama baskıya emire gelemiyorum... giyiniyorum ediyorum ama yinede mutsuzum halimle güzel göremiyorum kendimiKeşke gönülsüz olduğun bir şey için söz vermeseydin veya vazgeçtiğini evlenmeden önce söyleseydin o zaman bitseydi bitiyorsada. Ben de ilk kapandığında zorlandım ama birkaç ay sonra alışmıştım kendini böyle kabuk et böyle güzel gör böyle güzel bive bakımlı giyinmeye çalış belki daha iyi gelir.
Bende çok anlamam ama tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Kapanınca illa ki kısıtlamalar oluyo belki ondan rahat edemiyosunuz. Burda kimse size acil yada kapan diyemez bu sizin karariniz. Çok hoş kapalı bayanlar var zamanla oturur biseyler diye düşünüyorum. Hani hiç böyle bişey aklımda yoktu deseniz bu yorumu yapmiycam ama sizde istiyomussunuz evliliginizde vesile olmus.Evet haklısın alışamadım ve acılıp kapanmakda bana yatmıyor bilmiyorum şuan saten acılmayı düşünmüyorum utanırım bu durumdan ama bana zor geliyor doğru gelmiyor ama acılmakda doğru gelmiyor bilemedim
Cocuk olunca bosanmakta zorlanirsin simdiden taviz vermeye baslamissin sen bilirsin kocam koylu olmak da senin elinde kendi hayatina bakmak sevilmek sayilmak da elindeMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Emir olduğu düşüncesini at kafandan canım bir seçim yapacaksın mecbur ya vazgeç olacakları göze al ya da artık kabullen böyle devam etGönlüm var ama baskıya emire gelemiyorum... giyiniyorum ediyorum ama yinede mutsuzum halimle güzel göremiyorum kendimi
Valls aklin varsa don almanyaya kusura bakma almanyada yasayip ta bu ırgat kafalıyı nerden buldunMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Onuda istemiyor işte bunalıyorum cokBen kapanmayi dusunuyorum ama biri bana ya kapanirsin ya ayriliriz diye sart kossa hadi yallah o zaman derim. Bari git calis, calisamazsin diye sart kosmamistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?