- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 34
Evet değişmez gercek yüzünü şu son dönemde gördüm anladım diğer şeyleri severek yaptığım icin onun diğer tarafının görmedim bu konuda severek yapabilmek diye bi lüksüm yokdu cünkü seviyorum ve kaybetmek istemedim oda tüm ipleri eline aldı ama hakklısınız ve şuan annanemdeyim ve uğraşıyorum hayır yok falan diyor aileleri karışdırmak istiyor bende tamam dedim buysa ayrılık sebebi ailelerin önünde yapıcaksa ozaman hic doğru değilki bu evlilik haksızmıyım?
Keske zamaninda kabul etmeseydin hata burda sende. Smdi istedigin gbi davran dicem ama bilemedmMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişki ciddiye gidince sözlenmeden önce ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben saten istediğim icin ve onu cok sevdiğim icin onayladım evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni hemen ertesi gün kapanmaya şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksün yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişki ciddiye gidince sözlenmeden önce ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben saten istediğim icin ve onu cok sevdiğim icin onayladım evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni hemen ertesi gün kapanmaya şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksün yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Senin hayatını ele geçirmiş eşin.Böylezorlayarak hiç bir şeyden zevk alamazsın.Saçmalıyor eşin bence.Senın mutlulugunu istese sana saygılı olurdu.Elıne her turlu kozu vermişsin.Şu çok net sana saygısı yok.Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişki ciddiye gidince sözlenmeden önce ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben saten istediğim icin ve onu cok sevdiğim icin onayladım evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni hemen ertesi gün kapanmaya şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksün yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişki ciddiye gidince sözlenmeden önce ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben saten istediğim icin ve onu cok sevdiğim icin onayladım evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni hemen ertesi gün kapanmaya şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksün yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
baştan sona sorun sizde tutamayacağınız sözü vermeyecektiniz resmen düzenbazlık bu köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim sonra bildiğimi yaparım demişsiniz ama planlarınız tutmamış.Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişki ciddiye gidince sözlenmeden önce ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben saten istediğim icin ve onu cok sevdiğim icin onayladım evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni hemen ertesi gün kapanmaya şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksün yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Aynen öyle aldı kopardı icimden allahım gercekten vardı istiyordum şimdi ise soğudum cok bunalıyorum allahım affetsin bazı insanlar anlamıyor fakat ben cok rahat bir insandım kıyafetimi değişdirdim namaz kılmaya başladım yavaş yavaş ilerliyordum sigarayı bıraktım seve seve ve cok seviyorsum icmeyi severek yapıyordum herşeyi ama bu baskıyla olduğu icin sevemedim ve sevemicemde değişmicek cok caresizim
At gözleri giymeyin sadece bişey okuyup da cevab vermeyin lütfen diğer yorumları yqzdıklarımıda okuyun anlamaya calışın yorum yapıcaksanız yardımcı olabilcek yorum yapın. ben kapanma konusunu actım ilerde kapanmak istiyorum diyende bendim köpryü gecene kadar dayıda demedim dayılık benim kafamdaydı saten şart koşdu evlendik baskıyla yaptırdı ben icimdeki sevgiyle yaptırmaya fırsat bırakmadı ben öbür fedakarlıklar ı kendimden yaptım severek isteyerek yaptım değişiklik istediğim icin bunuda yapıcakdım yavaş yavaş kendi kafamla ama baskıyla olduğu icin olmadı oldu ama mutsuzum şimdi ama evet herkez hakklı kendimden cok ödün verdim tüm ipleri onun eline verdim gibi gözüküyor fakat öyle birşey yapmadım aslında kendimden yaptım en son bölüm fail oldubaştan sona sorun sizde tutamayacağınız sözü vermeyecektiniz resmen düzenbazlık bu köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim sonra bildiğimi yaparım demişsiniz ama planlarınız tutmamış.
Nişanlımdan önceki erkek arkadaşım ultra muhafazakardı.Bana kapan yoksa evlenemeyiz annemler istemez dedi ve sonuç ayrıldık.İşte bu kadar zorlamaya gerek yok.Kafasındaki insan ben değilim.
EvlenddiniZmi?Aynı şeyleri yaşamışız, bana da kapalılık şartı ve kuran kursunda eğitim alma, arkadasları bırakma, makyajı bırakma, sosyalliği bırakma gibi şartlar koşuldu kabul ettim aşırı mutsuz oldum ve ayrıldık, cocuk yapmayın o evlilik yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?