Tşkrler sadece birtane şey okumayın lütfen kapanmak isteyen bendim ve ona söyledim ilerde kapanmak istediğimi değişmek isteyende bendim diğer fedakarlıklarıda seve seve icimden gelerek yaptım kapanma konusu da icimde var dı bunuda seve seve yapmaya fırsatı vermedi o şart koşdu sonra baskı uyguladı şimdi ise icimdeki sevgiyide aldı ve bunalıyorum normal bi sonuc baskı sonrası...Ben bu durumda eşinize üzüldüm..keşke sizi değiştirmeye çalışmasaydi,ayrilsaydi sevgiliyken ve kendi istedigi tarzda bir kız ile hayatına devam etseydi ama duygularına engel olamamış sizi sevdiği için sizinle evlenmiş ama sonrası koca bir mutsuzluk.ilk zamanlar kapaliliktan bunalmış olabilirsiniz bu normal ama size sabrı tavsiye ediyorum.lutfen sabredin ve bence diyanetin vaize hanimlarinin sohbetlerine falan katılın ki size iyi gelsin.
Kaçtım ben zaten:)Eşine, nişanlısına, kız arkadaşına kapanma baskısı yapıp; Ailem istemez, kapanmanı ben istiyorum diyen adamdan kaçın. Kalplerde olanı yalnız Allah bilir ama Bunlarınki tamamen gelenek ve aile baskısından kaynaklı bir istek.
Kapınılacaksa Allah istediği için Allahın rızası için kapanılır, kapanmanızı isteyen de bunu size böyle söyler.
Evlendim, hamileyim, ayrıyız boşanma aşamasındayımEvlenddiniZmi?
Allah yardımcın olsun... ben cocuk düşünmüyorum ve ilk 1-2 sene düşünmüyorumda bakalım hayırlısı olsun şuan konu kapandı gine susuyorum gine boyun eyiyorum alışmaya calışcam inşallahEvlendim, hamileyim, ayrıyız boşanma aşamasındayım
Evet silinmesini istiyordum talebde bulundum ama hic bi tepki göremedim stuff ‘dan
Yeni konusunu okudunuz mu? Yine eşine üzülürsünüz artık.Ben bu durumda eşinize üzüldüm..keşke sizi değiştirmeye çalışmasaydi,ayrilsaydi sevgiliyken ve kendi istedigi tarzda bir kız ile hayatına devam etseydi ama duygularına engel olamamış sizi sevdiği için sizinle evlenmiş ama sonrası koca bir mutsuzluk.ilk zamanlar kapaliliktan bunalmış olabilirsiniz bu normal ama size sabrı tavsiye ediyorum.lutfen sabredin ve bence diyanetin vaize hanimlarinin sohbetlerine falan katılın ki size iyi gelsin.
Ne ki yeni konusuYeni konusunu okudunuz mu? Yine eşine üzülürsünüz artık.
Yeni konusunu okudunuz mu? Yine eşine üzülürsünüz artık.
Öyle erkeklere böyle kadınlar denk geliyor da ondan.Kadin güçlü olunca böyle adamı sevmiyor,secmiyor zaten.Yoksa böyle şart ile gelen adama kendini bilen sen bilirsin der,postalar .Bir gün de kadın rest çeksin: Benim dediğim olacak yoksa biter!
Erkek ne kolay bitiriyor da kadına erkeğin nesi bu kadar vazgeçilmez anlamıyorum.
Bravo kardesim, senin gibi kadinlar lazim memlekette ve dünyaya. Ayakta alkisliyorum seni.Bana kişisel fikirlerim ve görünüşüm için şart sunan bir adamla evlenmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?