• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bn sizi anliyorm bende yok deyemem kolayına ne kimseye ne eşime bu yüzden hayatımda istemediğim çok şey yaptım ama yanlış tabi sırf huzurszluk olmasın nişanlandı ayrıldı olmasın dyr hep istekleri yapıldı sizinde oyle olmusdur eminim.ama bunun beyinde biten bsey oldgnu düşünüyorum siz gercekden idtemiyorsaniz onu takmann hiç bir anlamı yok ısrarcı olursanız zamanla anlayacaktır kararlilignizi tavrınizi koruyun korkmayın ama kırmayın onuda huyuna giderek onun da istegni alarak açılın inada binmesin iş gercrkden mutsuz oldgnuzu anlayınca ilerde hemen olacagni dusunmuyorm alisacakdir bu fikre

Çok ilginç bu alamancılar yaa...
Birincisi t harfini tamamen yok sayıyorlar... Tanışdım, tartışdım, tutmakda
İkincisi de hep eşleri kapanmaya zorluyor ve kapanıyorlar, bir de eşleri hep çalışmamalarını istiyor

Nedir bu 3 handikap Alamanya 'dan gelenlerde inceleme konusu...

Bu konuyu tardışalım(!)

Çok ilginç bu alamancılar yaa...
Birincisi t harfini tamamen yok sayıyorlar... Tanışdım, tartışdım, tutmakda
İkincisi de hep eşleri kapanmaya zorluyor ve kapanıyorlar, bir de eşleri hep çalışmamalarını istiyor

Nedir bu 3 handikap Alamanya 'dan gelenlerde inceleme konusu...

Bu konuyu tardışalım(!)
ya benim de dikkatimi çekti, bir de şunu merak ediyorum bizim işçiler nerdeyse 3 nesildir orda, medeniyetin orta yerinde bu kadar uzun süre yasayıp gençlerin bile hala hemen hepsinin bu kafada olmasi inanılır gibi değil...acaba Almanlar bizimkilerin içme suyuna filan zeka düşürücü bişey mi karıştırıyorlar ? gerci şebeke suyunu kapi kapı aýırmak zor ama yapar bu kıskanç germenler, her şey beklenir :-)almanya bizi kıskeniyeahhhhh

ya benim de dikkatimi çekti, bir de şunu merak ediyorum bizim işçiler nerdeyse 3 nesildir orda, medeniyetin orta yerinde bu kadar uzun süre yasayıp gençlerin bile hala hemen hepsinin bu kafada olmasi inanılır gibi değil...acaba Almanlar bizimkilerin içme suyuna filan zeka düşürücü bişey mi karıştırıyorlar ? gerci şebeke suyunu kapi kapı aýırmak zor ama yapar bu kıskanç germenler, her şey beklenir :-)almanya bizi kıskeniyeahhhhh

Bu Alamancı kızlar, Alamanya'da çalışıp, full makyaj, gezmece tozmaca ama dönüş yapıp Türk erkeği ile evlenince o minili kendi parasını kazanan kızdan , eşi ne derse onu yapan tüm günü evde geçiren, kapalı, her gün saat 3-4 gibi de eşinin gelişine hazırlanan kadınlara dönüşüyorlar ...

Alamanya'daki yabancı erkeklerde sahiplenme diye bişi olmadığından bizimkilerin bu kısıtlamaları onlara sahiplenilme gibi geliyor ondan...

Bu Alamancı kızlar, Alamanya'da çalışıp, full makyaj, gezmece tozmaca ama dönüş yapıp Türk erkeği ile evlenince o minili kendi parasını kazanan kızdan , eşi ne derse onu yapan tüm günü evde geçiren, kapalı, her gün saat 3-4 gibi de eşinin gelişine hazırlanan kadınlara dönüşüyorlar ...

Alamanya'daki yabancı erkeklerde sahiplenme diye bişi olmadığından bizimkilerin bu kısıtlamaları onlara sahiplenilme gibi geliyor ondan...
yok yav orda da böyle çoğu, baskıyla yaşıyorlar, şanslı olanlar çalışabiliyor ama aile dinamikleri hep aynı

Bu karar senin kararin olmaliydi. Agzindan oyle bir laf cikti diye o da bunu kullanmis. Sartli şurtlu evlilik olmaz. Baskı ile olmaz. Hayatini ipotek altina almis. Ve seni bosanmakla tercih ediyor. Mutsuz bir evliligi surduremezsin ve sanirim bu evlilik seninle ortusmemis. Bosanmak en mantikli karar olur bence. Cocuk olunca bosanmak daha zor.

Kolay işte ne zaman boşanmak istesen başını açarsın olur biter kolayca boşanırsın nasıl olsa evliliğiniz imzaya değil başörtüsüne bağlı olarak yürüyor :KK35:

Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Allah icin degilde kul icin kulun gönlünü kazanmak icin yapilan her seyi yanlis buluyorum.Hatali sizsiniz Allah dan korkmayip esinizi kaybetmekten korkmus kapanmissiniz simdi ayiklayin pirincin tasini🤷‍♀️

cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum
Birini seviyor olman kendi kişiliğinden, zevklerinden, seçimlerinden taviz verip tamamen onun istediği kalıba girmeni gerektirmez. Çok kızıyorum böyle insanlara. Artık yapacak bir şey yok baştan net olmalıydın. Nereye çekse oraya gitmişsin. Hayat arkadaşı değil köle arıyor eşin herhalde. Ya kabul edip artık böyle devam edeceksin ya da ayrılığı göze alarak resti çekip olduğun gibi olacaksın.

Verilen söz senin bedeninle ilgili ve tutmadığında taşlaması gerekmez. Şekilci bir tipleme! Önce insan olsun! Adam çok katı. Böyle tiplerden nefret ediyorum.Adamın suçu yok diye birşey yok,ölsün mü bu kadın yapamadı diye!!!!

Hem kabul edip hem mız mızlanıyorsunuz.
Bu kararlar zor kararlar...
Açılır iseniz evliliğiniz biter adam şartlarını sunmuş ortada, ya hiç kabul etmeyecektirniz yada bu şekilde devam eder ...

Zaten istediğiniz bir şeymiş madem eşinizi de seviyorsunuz bu durumu da sevmeye çalışın öyleyse? Deneyin yani en azından çünkü hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte görüyorsunuz. Eşiniz ya ben ya da kendi tercihin diyor madem kendi istediğiniz de kapanacaktınız bunu eşinize en başta söyleyip sizi zorladığında direnmeniz gerekirdi. Eeee şimdi de madem kabul ettiniz ve eşinizle mutlusunuz öyleyse alışmaya çalışın nasılsa siz de ileride kapanacaktınız. Çok güzel tesettürlü kıyafetler var onlardan alın, tarzınızı oluşturun size iyi hissettirir.

Konu baş örtüsü, ya kapanmanın size zorluk verdiği değil qaliba. Eşiniz zorla size bişey yaptırmasını hazm edemiyorsunuz. Karakter sorunu. Rahatlamanız tamamile ona bağlı. Belkide, istiyorsan aç, dese seveceksiniz kapalı olmayı. Bunu ona anlatsanız??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X