- 26 Haziran 2020
- 70
- 156
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim de dikkatimi çekti, bir de şunu merak ediyorum bizim işçiler nerdeyse 3 nesildir orda, medeniyetin orta yerinde bu kadar uzun süre yasayıp gençlerin bile hala hemen hepsinin bu kafada olmasi inanılır gibi değil...acaba Almanlar bizimkilerin içme suyuna filan zeka düşürücü bişey mi karıştırıyorlar ? gerci şebeke suyunu kapi kapı aýırmak zor ama yapar bu kıskanç germenler, her şey beklenirÇok ilginç bu alamancılar yaa...
Birincisi t harfini tamamen yok sayıyorlar... Tanışdım, tartışdım, tutmakda
İkincisi de hep eşleri kapanmaya zorluyor ve kapanıyorlar, bir de eşleri hep çalışmamalarını istiyor
Nedir bu 3 handikap Alamanya 'dan gelenlerde inceleme konusu...
Bu konuyu tardışalım(!)
ya benim de dikkatimi çekti, bir de şunu merak ediyorum bizim işçiler nerdeyse 3 nesildir orda, medeniyetin orta yerinde bu kadar uzun süre yasayıp gençlerin bile hala hemen hepsinin bu kafada olmasi inanılır gibi değil...acaba Almanlar bizimkilerin içme suyuna filan zeka düşürücü bişey mi karıştırıyorlar ? gerci şebeke suyunu kapi kapı aýırmak zor ama yapar bu kıskanç germenler, her şey bekleniralmanya bizi kıskeniyeahhhhh
yok yav orda da böyle çoğu, baskıyla yaşıyorlar, şanslı olanlar çalışabiliyor ama aile dinamikleri hep aynıBu Alamancı kızlar, Alamanya'da çalışıp, full makyaj, gezmece tozmaca ama dönüş yapıp Türk erkeği ile evlenince o minili kendi parasını kazanan kızdan , eşi ne derse onu yapan tüm günü evde geçiren, kapalı, her gün saat 3-4 gibi de eşinin gelişine hazırlanan kadınlara dönüşüyorlar ...
Alamanya'daki yabancı erkeklerde sahiplenme diye bişi olmadığından bizimkilerin bu kısıtlamaları onlara sahiplenilme gibi geliyor ondan...
karıyı zorla kapatıyor ama alkolün dibine vurup kötü kadinlarla zina yapıyor? Açılıyor mu böyle?Seni zorla kapattığı için ona cennetin kapısı mı açılacakmış bunu sorar mısın
Allah icin degilde kul icin kulun gönlünü kazanmak icin yapilan her seyi yanlis buluyorum.Hatali sizsiniz Allah dan korkmayip esinizi kaybetmekten korkmus kapanmissiniz simdi ayiklayin pirincin tasiniMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Birini seviyor olman kendi kişiliğinden, zevklerinden, seçimlerinden taviz verip tamamen onun istediği kalıba girmeni gerektirmez. Çok kızıyorum böyle insanlara. Artık yapacak bir şey yok baştan net olmalıydın. Nereye çekse oraya gitmişsin. Hayat arkadaşı değil köle arıyor eşin herhalde. Ya kabul edip artık böyle devam edeceksin ya da ayrılığı göze alarak resti çekip olduğun gibi olacaksın.cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum