- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elin adamı için kapanmanın sonu hep bu.Canım ben başı açık bir kadınım ama sizin olayınızın farklı bir yönü var.
Sen eşine evlenince kapanacağım dedin mi dedin. Madem istemiyordun bıraksaydın o da kendi kafasına göre biriyle evlenseydi. Düğüne kadar tamam düğünden sonra cayarım sözümden dersen o işte seninde hatan olur. Adam en başta söylediğini şimdide söylüyor değişen eşin değil ki sensin. Ne yaparsın bilmem ama haksızlığın var bunu bil isterim.
Haklısın deniyorum ve yapıyorum dediklerini inşallah rabbim yardımcı olur ...madem istiyordun sana bu kadar zor gelen nedir?
şöyle ki yüzüne yakışan renk eşarplar al. Eşarp yakistirmiyorsan şal al.
birden bire manto giymek falan zordur. Pantolon üstü tunik giyin.
Etek gömlek giyinmek zor geliyor olabilir, boydan elbiseler giyin tiril tiril.
ayrıca kapandım diye her şeyini kisitlamaya çalışma. Evet dışarıda tayt üstü penye giyininme tabiki ama evinin içinde kendini hiç kısıtlama.
daha yeni evlisin. İçerde tayt askılı, sort tişört giy yani. Kendini güzel bulmamak biraz ani olmasıyla alakalı bence, çünkü düşünüyordum zaten diyorsun.
açıkçası dışarıda gördüğümüz hicbir açık yada kapalı kadın kusursuz güzel değil buna emin ol.
haa eğer yapamıyorum boşanayım en iyisi dersen de, uzatma bir an önce konuş. Bitecekse de bitsin uzatmadan.
Ben gerçekten bunu anlamıyorum Allah için kapanmayanlar kulu için nasıl kapanıyorBunu yapan kaç tanidigim var adam için kapanan. Hatali olan tamamen sizsiniz adam açık konuşmuş. Siz iki yuzluce halletmissiniz durumu
O değil ben dedim kapanmayı düşünüyorum istermisin sen kapalı dedim bende isterim dedi sonra iş ciddiye binince söz konusu olduğunda şart koşdu ya kapanırsın yada ayrılırım ve ozamana kadar ne fedakarlıklar yapdım her dediğini yapmaya calışdım mutlu olsun diye dışarı cıkmadım sigarayı bıraktım sosyal medya kapatım arkadaşlarla konuşmadım vs vs erkeğin kıza yapıcak şeyleri yapdım sonra şart koşdu ve ben sevdiğim icin kabul ettim ama evlendikden sonra icin düşündüm evlendikden sonrada baskıyla kapanmayı düşünmedim beklemeidm ve istemedim cünkü severek olmadı busefer icimden gelmedi mecburum zinciriine girdim..Eşiniz haklı, başta size karşı dürüst olup isteğini belirtmiş ve siz kabul etmişsiniz. Hiç konusu yokken evlendikten sonra böyle bir durumla karşılaşsaydınız haklısınız derdim.
O değil ben dedim kapanmayı düşünüyorum istermisin sen kapalı dedim bende isterim dedi sonra iş ciddiye binince söz konusu olduğunda şart koşdu ya kapanırsın yada ayrılırım ve ozamana kadar ne fedakarlıklar yapdım her dediğini yapmaya calışdım mutlu olsun diye dışarı cıkmadım sigarayı bıraktım sosyal medya kapatım arkadaşlarla konuşmadım vs vs erkeğin kıza yapıcak şeyleri yapdım sonra şart koşdu ve ben sevdiğim icin kabul ettim ama evlendikden sonra icin düşündüm evlendikden sonrada baskıyla kapanmayı düşünmedim beklemeidm ve istemedim cünkü severek olmadı busefer icimden gelmedi mecburum zinciriine girdim..Valla çözüm yok gibi görünüyor. Adam en başından beri çok netmiş. Köprüyü geçene kadar dayı demişsin. Şimdi de yapamıyorsun. Yapamadığın birşey hele ki bu kadar sana özel birşey için hayatını cehenneme cevirmen doğru değil. Ya beraber terapiste filan gidip adamı ikna et adamı, ya da....
Bie ihtimal daha var alışmaya çalışmak ama senin ilişkini kurma şeklin yanlış. Kaybetmemek için herşeye evet diyerek ilişki kurulmaz.
Kusura bakmayın ama çok normal bu duruma düşmeniz. Siz kendi bedeniniz ve inancınızla ilgili bir kararı eşinize bırakırsanız böyle olur işte. Hazır olduğunuz zaman böyle bir şeye girişmeliydiniz. Zorladı ne demek Allah aşkına, kendi dini yaşayış biçiminizin arkasında duramıyor musunuz? Adama da kızamıyorum, kapalı eş istemiş siz tamam demişsiniz. Ben olsam zararın neresinden dönülse kar deyip açılmak istiyorsam açılırdım. Bunun üzerine boşanıyorsa eşim de bu bedeli göze alırdım. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, burada zarar dediğim başınızı kapatmanız değil, böyle bir müdehaleye izin vermeniz. Yaşadığınız dini iyi öğrenin, ALLah rızası için örtünmeniz gerekiyor İslam dinine göre, kocanızın rızası için değil.
O değil ben dedim kapanmayı düşünüyorum istermisin sen kapalı dedim bende isterim dedi sonra iş ciddiye binince söz konusu olduğunda şart koşdu ya kapanırsın yada ayrılırım ve ozamana kadar ne fedakarlıklar yapdım her dediğini yapmaya calışdım mutlu olsun diye dışarı cıkmadım sigarayı bıraktım sosyal medya kapatım arkadaşlarla konuşmadım vs vs erkeğin kıza yapıcak şeyleri yapdım sonra şart koşdu ve ben sevdiğim icin kabul ettim ama evlendikden sonra icin düşündüm evlendikden sonrada baskıyla kapanmayı düşünmedim beklemeidm ve istemedim cünkü severek olmadı busefer icimden gelmedi mecburum zinciriine girdim..Kusura bakmayın ama çok normal bu duruma düşmeniz. Siz kendi bedeniniz ve inancınızla ilgili bir kararı eşinize bırakırsanız böyle olur işte. Hazır olduğunuz zaman böyle bir şeye girişmeliydiniz. Zorladı ne demek Allah aşkına, kendi dini yaşayış biçiminizin arkasında duramıyor musunuz? Adama da kızamıyorum, kapalı eş istemiş siz tamam demişsiniz. Ben olsam zararın neresinden dönülse kar deyip açılmak istiyorsam açılırdım. Bunun üzerine boşanıyorsa eşim de bu bedeli göze alırdım. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, burada zarar dediğim başınızı kapatmanız değil, böyle bir müdehaleye izin vermeniz. Yaşadığınız dini iyi öğrenin, ALLah rızası için örtünmeniz gerekiyor İslam dinine göre, kocanızın rızası için değil.
O değil ben dedim kapanmayı düşünüyorum istermisin sen kapalı dedim bende isterim dedi sonra iş ciddiye binince söz konusu olduğunda şart koşdu ya kapanırsın yada ayrılırım ve ozamana kadar ne fedakarlıklar yapdım her dediğini yapmaya calışdım mutlu olsun diye dışarı cıkmadım sigarayı bıraktım sosyal medya kapatım arkadaşlarla konuşmadım vs vs erkeğin kıza yapıcak şeyleri yapdım sonra şart koşdu ve ben sevdiğim icin kabul ettim ama evlendikden sonra icin düşündüm evlendikden sonrada baskıyla kapanmayı düşünmedim beklemeidm ve istemedim cünkü severek olmadı busefer icimden gelmedi mecburum zinciriine girdim..Dinimizde erkeğin eşine bildiğim kadarıyla 3 kere sorma hakkı var kapanması için üçünde de hayır derse kadın artık erkek bundan yüklü olmuyor. Ama eşiniz çok net konuşarak başlamış her şeye sizi çok uyarmış ısrarla evet evet deyip diretmişsiniz ne diyeyim hayırlısı.
O değil ben dedim kapanmayı düşünüyorum istermisin sen kapalı dedim bende isterim dedi sonra iş ciddiye binince söz konusu olduğunda şart koşdu ya kapanırsın yada ayrılırım ve ozamana kadar ne fedakarlıklar yapdım her dediğini yapmaya calışdım mutlu olsun diye dışarı cıkmadım sigarayı bıraktım sosyal medya kapatım arkadaşlarla konuşmadım vs vs erkeğin kıza yapıcak şeyleri yapdım sonra şart koşdu ve ben sevdiğim icin kabul ettim ama evlendikden sonra icin düşündüm evlendikden sonrada baskıyla kapanmayı düşünmedim beklemeidm ve istemedim cünkü severek olmadı busefer icimden gelmedi mecburum zinciriine girdim..Adamin bunların hiçbirine hakki yok o ayrı. Böyle bir adam bekar kalmaliydi kimse evlenmemeliydi ne bu mapus damimi