• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu durumda eşinize üzüldüm..keşke sizi değiştirmeye çalışmasaydi,ayrilsaydi sevgiliyken ve kendi istedigi tarzda bir kız ile hayatına devam etseydi ama duygularına engel olamamış sizi sevdiği için sizinle evlenmiş ama sonrası koca bir mutsuzluk.ilk zamanlar kapaliliktan bunalmış olabilirsiniz bu normal ama size sabrı tavsiye ediyorum.lutfen sabredin ve bence diyanetin vaize hanimlarinin sohbetlerine falan katılın ki size iyi gelsin.
Tşkrler sadece birtane şey okumayın lütfen kapanmak isteyen bendim ve ona söyledim ilerde kapanmak istediğimi değişmek isteyende bendim diğer fedakarlıklarıda seve seve icimden gelerek yaptım kapanma konusu da icimde var dı bunuda seve seve yapmaya fırsatı vermedi o şart koşdu sonra baskı uyguladı şimdi ise icimdeki sevgiyide aldı ve bunalıyorum normal bi sonuc baskı sonrası...

Eşine, nişanlısına, kız arkadaşına kapanma baskısı yapıp; Ailem istemez, kapanmanı ben istiyorum diyen adamdan kaçın. Kalplerde olanı yalnız Allah bilir ama Bunlarınki tamamen gelenek ve aile baskısından kaynaklı bir istek.
Kapınılacaksa Allah istediği için Allahın rızası için kapanılır, kapanmanızı isteyen de bunu size böyle söyler.
Kaçtım ben zaten:)

Evlendim, hamileyim, ayrıyız boşanma aşamasındayım:KK43:
Allah yardımcın olsun... ben cocuk düşünmüyorum ve ilk 1-2 sene düşünmüyorumda bakalım hayırlısı olsun şuan konu kapandı gine susuyorum gine boyun eyiyorum alışmaya calışcam inşallah

Ben bu durumda eşinize üzüldüm..keşke sizi değiştirmeye çalışmasaydi,ayrilsaydi sevgiliyken ve kendi istedigi tarzda bir kız ile hayatına devam etseydi ama duygularına engel olamamış sizi sevdiği için sizinle evlenmiş ama sonrası koca bir mutsuzluk.ilk zamanlar kapaliliktan bunalmış olabilirsiniz bu normal ama size sabrı tavsiye ediyorum.lutfen sabredin ve bence diyanetin vaize hanimlarinin sohbetlerine falan katılın ki size iyi gelsin.
Yeni konusunu okudunuz mu? Yine eşine üzülürsünüz artık.

Benim bildiğim Allah için kapanılır. Ayrıca kapalı bir bayan istiyorsa öyle birisi baksa idi.birde ahlaklı olmak kapanmakla mi oluyor,yada edepli olmak kapanmakla mi oluyor.başı açık ama edepli giyinen yada başı kapalı suratında bir ton makyaj,daracık kotla dolaşan bir sürü insan var.insanın içinde olmalı.birisi var.kadın kapalı idi,etek giyerdi.kocasından ayrıldı,başını açtı,kısakollu giyiyor,pantolon giyiyor.
Yanlış anlaşılmasın, insanların başını kapatmasına karşı değilim ama zorlama ile olmaz.insanın içinden gelmeli yoksa eğreti duruyor.şart koşulmasını yanlış buldum,sizin de tam karar vermeden olur demeniz yanlış.

Dinde zorlama yoktur. Peygamberler bile sadece tebliğ etmişlerdir.
Başkasının zoruyla bu kadar olabiliyor demekki ki bu sadece örtünme ile alakalı değil her konuda böyledir.
Gerçi eşiniz ikili oynamamış baştan net olmuş.
Siz başka bir kalıba girmeye razı olmuşsunuz. Üçgen bir nesne kare kalıba sığar mı?
Erkeklerin de kriterlerine uyacak sevip sayabilecekleri bir kadınla evlenmek varken bir kadınla evlenip sürekli değiştirmeye çalışmalarından gına geldi.
Allah yardımcınız olsun.

Bir gün de kadın rest çeksin: Benim dediğim olacak yoksa biter!
Erkek ne kolay bitiriyor da kadına erkeğin nesi bu kadar vazgeçilmez anlamıyorum.

Bir insan da kendi kendine bu kadar kötülük edebilir herhalde. Hayat herşeyi sunmuş ve sen gidip başkasının aklıyla fikriyle hareket edip kendini yitirmissin

Bir gün de kadın rest çeksin: Benim dediğim olacak yoksa biter!
Erkek ne kolay bitiriyor da kadına erkeğin nesi bu kadar vazgeçilmez anlamıyorum.
Öyle erkeklere böyle kadınlar denk geliyor da ondan.Kadin güçlü olunca böyle adamı sevmiyor,secmiyor zaten.Yoksa böyle şart ile gelen adama kendini bilen sen bilirsin der,postalar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X