- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
Keşke daha önce görseymişim mesajınızıYine mi eski konuyu okudum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke daha önce görseymişim mesajınızıYine mi eski konuyu okudum.
aynen öyle ve öyle de oldu ama sonumuz ayrilikdi, kisilik sorunu karakter bozuklugu var. Narsistlik ve kabul da etti, artik saygisizliga degersizlige tahamüllüm kalmadi ve bitirdim.Konu baş örtüsü, ya kapanmanın size zorluk verdiği değil qaliba. Eşiniz zorla size bişey yaptırmasını hazm edemiyorsunuz. Karakter sorunu. Rahatlamanız tamamile ona bağlı. Belkide, istiyorsan aç, dese seveceksiniz kapalı olmayı. Bunu ona anlatsanız??
yaptim saten barisdim fakat onda sikinti varmis balik basindan koktu fakat kokusunu almak istemedim cok sevdim maddi manevi hersey feda ettim ama deger bilmedi. Narsistdi herseyi elde ettikden sonra degersizlesdirme ve saygisizlik basladi anlasmak istemedi o konular kapandi hatta ayrildik hala kapaliyim, onun dedigi olucak herseyde benim dedigimi ciddiye bile almiyordu yüzüme bakmiyordu konusurken. B** cikti anlicagin ve bitirdim artik iyice cirkinlesdi. Tabiki ben sessizligimi koruduum ben korudukca gercek yüzü ortaya cikti ve iyice batirdi cirkinlesdi ve suan Davayi bekliyorum.Zaten istediğiniz bir şeymiş madem eşinizi de seviyorsunuz bu durumu da sevmeye çalışın öyleyse? Deneyin yani en azından çünkü hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor işte görüyorsunuz. Eşiniz ya ben ya da kendi tercihin diyor madem kendi istediğiniz de kapanacaktınız bunu eşinize en başta söyleyip sizi zorladığında direnmeniz gerekirdi. Eeee şimdi de madem kabul ettiniz ve eşinizle mutlusunuz öyleyse alışmaya çalışın nasılsa siz de ileride kapanacaktınız. Çok güzel tesettürlü kıyafetler var onlardan alın, tarzınızı oluşturun size iyi hissettirir.
Malesef dediginiz gibi oldu. Bana izin vermedi beni tehtid etti evliligin ilk günü. cok sevdim ama sonlara dogru her istedigi oldukdan sonra saygisiz davranmaya basladi degersiz davrandi ciddiye almadi ve bitirmeyi karar verdim...Bu karar senin kararin olmaliydi. Agzindan oyle bir laf cikti diye o da bunu kullanmis. Sartli şurtlu evlilik olmaz. Baskı ile olmaz. Hayatini ipotek altina almis. Ve seni bosanmakla tercih ediyor. Mutsuz bir evliligi surduremezsin ve sanirim bu evlilik seninle ortusmemis. Bosanmak en mantikli karar olur bence. Cocuk olunca bosanmak daha zor.
Ama bir de şöyle bakin adam kapanmazsan evlenmem demiş..
Adam kapali bir es istiyor konu sahibi de kabul ediyor. Adamın hic bir suçu yok ki .
Malesef dediginiz gibi oldu. Bana izin vermedi beni tehtid etti evliligin ilk günü. cok sevdim ama sonlara dogru her istedigi oldukdan sonra saygisiz davranmaya basladi degersiz davrandi ciddiye almadi ve bitirmeyi karar verdim...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
duruyor ama düzenim burda herseyim kurulu gitmeyi düsünmüyorumHakkinizda hayirlisi. Almanya icin vizeniz duruyor mu?
Ya kusura bakmayın da sizin kadar fedakarlık yapan insanları anlamıyorum anlamayacağım da...siz dönüp bakın kendinize napmissiniz...eve tikinmak kapanmak arkadaşlarını tabiri caizse satmak..evet sert oldu ama arkadaslarini eş bulunca unutan insanlarin yaptığı bu malesef...sonrada gelsin mutsuz yaşam...hayat da eşinizi kendinizden önce tuttuğunuz müddetçe ömür boyu bu fedakarlıklarla dolu mutsuz kederli yaşam....üstelik kapanmak insanın içinden gelirse yapılır zorlamayla olmaz...çok seven insan her türlü kabul eder. Misal kuzenim vaktiyle ben kapalı bir kızla evlenen başı açık istemiyorum derdi..ama büyük konuşmamak lazım bırakın kapanmayı mini giyen bı kizla evlendi. Kaç sene oldu mutlular çok şükür...demek ki fedakarlık tek taraflı olmuyormuş...sizin beyefendiye bir zahmet size bıraksın bu seçimi...birakmiyorsa da kendi yolunuza bakın derim
Çok meraklıysa kendi girsin türbana.
Suç sizde. .emin olmadığınız bir konuda söz vermişsiniz.birde anladığım kadarıyla aşırı derecede en üstünde tutmuşsunuz.haliyle şımarmış. .kendisi kapalı bir bayan istiyorsa öyle birisi ile evlenmeliydi. .hadi sizle evlenmiş,surat asmak, küsmek ,zorlamak çocukça..ikinizde olgun değilsiniz
duruyor ama düzenim burda herseyim kurulu gitmeyi düsünmüyorum
Şimdi mi karar verdinizMalesef dediginiz gibi oldu. Bana izin vermedi beni tehtid etti evliligin ilk günü. cok sevdim ama sonlara dogru her istedigi oldukdan sonra saygisiz davranmaya basladi degersiz davrandi ciddiye almadi ve bitirmeyi karar verdim...
E x h QMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...Ba
Sözün ne olduğunun önemi yok ha tesettür ha başka bişey siz evlenmeden neyin ne zmn olacagına dair söz vermişsiniz adamda buna güvenerek size inanarak yola çıkmış . Bugün bi sözü tutamayan insana nasıl güvenilir yarın yine bişeye söz verirsin tutup tutmucagın nerden belli. Adam sizi iki günlük görmüyorki hayatını birlikte geçireceği kişiye güvenmesi gerek . Konu ne olursa olsun söz vermek bambaşka bişeyMerhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya kapanırsın yada ayrılırız diye şart koşdu ve ben onu cok seviyorum evlenince kapanırım dedim zorladı beni. Sözden sonra evet dedim sonra gine tartışmalar oldu ve evlenince olura getirdim ben onu.... şimdi evlendim 4 ay oldu ve kapandım. Ama hic mutlu değilim cünkü bana bırakmadı ben hazırlanıp şimdi evet şimdi zamanı geldi diyip kapncaktım ama öyle olmadı zorladı beni şimdi ise cok cok zorlanıyoruö ve aşırı mutsuzum evliliğin tadını cıkaramıyorum cok mutsuzum bu halimle başka bir lüksüm yok diyor yani acılırsam biter diyor bana tartışırız kavga ederiz acıldıkdan sonra ondan sonrada biter diyor banaa cok defa konuyu acdım konuşmaya calışdım ama yok... onun icin cok fedakarlıklar yapdım ben cok cana yakın sevdiğim insanları elimin üstünde tutan biriyim sevdiklermi hep sevindirmekten yanayım onun icin sigarayı bıraktım arkadaşlarımı saldım kapalı giymeye başladım ona nasıl kendime bişey aldığımda onada herzaman alıyordum almanyada calışan biriyim şimdi eve tıkındım dışarı cıkmıyorum cok bunaldım mutsuzum napcamı bilmiyorum yarın annanem gelcek almanyadan annemle istanbula gitcez 1 hafta kalmaya bugün gine bu konuyu actım ve şuan yürüdü gitti uyumaya konuşmak istemiyor dedi.. napcamı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum daha 4 ay oldu ama doğru bulmuyorum ayrılırsa bi baş örtü icin ozaman beni gercekten sevmiyor...cok mutsuzum bu halimle ve cok bunaldım...