• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cebinizde dursunda. Gelecek ne getirir belli olmaz. Belki egitim hayatiniza devam etmek istersiniz veya ise baslarsiniz. Kendinizi ezdirmediginize cok sevindim. Hepimiz fedakarliklqr yapiyoruz zamani gelince, ama kendimizi yok saydirmamamiz gerekir. Zaten bizim toplumda kücüklükten irtibaren baski altinda oluyoruz bazi konularda. Insan bunu evlilik hayatinda yasamamali bana göre
cok hakklisiniz bende bi baski gördüm ama ileri rahatlik vardi yinede cok sevdigim insanlar icin hersey yaparim ve o bunu kullandi sanirim ve egitimim bitti türkiyede alman sirketi icin calisiyorum evim var herseyi burda kurdum ama tatil amacli ziyaret amacli giderim illaki...
Şimdi mi karar verdiniz
2 ay oluyor evden gitti davayi actik bitiriyorum artik cok cirkinlesmeye basladi malesef..

Sizi değiştiriyorsa, o kişi sizin için doğru kişi değildir.
Sizin istediğiniz şeyi destekleyen birisi doğrudur.
Din de, örtü de zorla olmaz.
Bu tarz şeylerde zorlama asla dayatilmamistir insanlara.
Zorla yaptiriyorsa onun ayıbı ama ne denilebilir ki en basında siz söz vermişsiniz.
"Evlenince kapanirim" demek de nedir?
Bu oyun mu?
"Dur bekarken açık gezeyim de evlenince kapaniveririm nolacak?" Neden evlenmek şarttı sizin aklınızda onu anlamadım?
Hazır olduğumda elbette isterim , diyebilirdiniz.
ilk ben ona sunmusdum bu düsünce bende vardi fakat o evlendikden sonra zorladi yani bana birakmadi , ama evet ne derem diyim suclu benim fakat karsi cikamadim tehtid etti ve sevdigim icin boyun eydim.. yanlisdi hepsi basindan sonuna kadar sevsem de artik cirkinlesdi gelse bile kabul etmem.

Sözün ne olduğunun önemi yok ha tesettür ha başka bişey siz evlenmeden neyin ne zmn olacagına dair söz vermişsiniz adamda buna güvenerek size inanarak yola çıkmış . Bugün bi sözü tutamayan insana nasıl güvenilir yarın yine bişeye söz verirsin tutup tutmucagın nerden belli. Adam sizi iki günlük görmüyorki hayatını birlikte geçireceği kişiye güvenmesi gerek . Konu ne olursa olsun söz vermek bambaşka bişey
Ben sözümü tuttum kapaliyim hala ama o sözünü tuttmadi sevip sayip anca ölüm bizi ayircagini tuttmadi malesef cirkin saygisiz bi sekilde cekip gitt aileme bile saygisiz davrandi ona bir kiz anne baba olarak yapmicagi vermicegi seyler yaptiklari halde. Ve evde degil ve hala kapaliyim.

Esiniz karaktersiz.
Onunla her halukarda mutsuz oluursunuz.
Kapalı yada acık farketmez.
Onun dediklerinin dısına cıkarsanız size hayatı zindan eder muhtemelen.
coooook karaktersiz anlatsam bitmez hic beklemedigim seyler gördüm dedim yapmaz söylemez hepsi oldu karakter yok imanin arkasinda saklanmaya calisiyor. yazik oldu

olay açıklık kapalılık değil ki siz başınızın üstüne çıkarmışsınız hiç gerek yok o sizin eşiniz sahibiniz değil.
ayrılmakla kendiniz için büyük bir iyilik yapmışsınız bundan sonra hayatınıza alacağınız kişileri doğru secersiniz inşallah

Ben sözümü tuttum kapaliyim hala ama o sözünü tuttmadi sevip sayip anca ölüm bizi ayircagini tuttmadi malesef cirkin saygisiz bi sekilde cekip gitt aileme bile saygisiz davrandi ona bir kiz anne baba olarak yapmicagi vermicegi seyler yaptiklari halde. Ve evde degil ve hala kapaliyim.
Aşk bazen gözümüzü kör edebiliyor.
Bunu yenip, doğru bir şekilde hayata ve insanlara bakabilmemiz için de malesef acı tecrübeler yaşamamız gerekiyor..
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Aşk bazen gözümüzü kör edebiliyor.
Bunu yenip, doğru bir şekilde hayata ve insanlara bakabilmemiz için de malesef acı tecrübeler yaşamamız gerekiyor..
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Tecrübenin iyisi kötüsü yokdur fakat emeklerim bosa gitti cook yoruldu bedenim zihnim.

3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim
Ee, bu kapanma lafını ilk önce siz etmişsiniz. Siz istemişsiniz zaten kapanmayı başta. Zorla olan ne?

Malesef ayrıldık demissiniz ama bence malesef evlenmişsiniz. Ve iyi ki ayrılmışsınız. İyi ki düzelir ümidiyle yıllarınızı ve hatta doğacak çocuklarınızı heba etmemissiniz. Şu an sizi acıtıyor, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama hepsi zamanla geçecek. Siz birkaç seneyi silip koca bir geleceği kurtardınız. Gönülden tebrik ederim sizi.

Malesef ayrıldık demissiniz ama bence malesef evlenmişsiniz. Ve iyi ki ayrılmışsınız. İyi ki düzelir ümidiyle yıllarınızı ve hatta doğacak çocuklarınızı heba etmemissiniz. Şu an sizi acıtıyor, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ama hepsi zamanla geçecek. Siz birkaç seneyi silip koca bir geleceği kurtardınız. Gönülden tebrik ederim sizi.
tesekkürler....

Ee, bu kapanma lafını ilk önce siz etmişsiniz. Siz istemişsiniz zaten kapanmayı başta. Zorla olan ne?
Evet ben istedim istedimde kendim hazir oldugum zaman kendimce birisinin demisiyle degil Zorla oldu cünkü evliligin ilk günü bana ya kapanirsin yada giderim ayrilim dediginde zorla olmuyormu?

Malesef dediginiz gibi oldu. Bana izin vermedi beni tehtid etti evliligin ilk günü. cok sevdim ama sonlara dogru her istedigi oldukdan sonra saygisiz davranmaya basladi degersiz davrandi ciddiye almadi ve bitirmeyi karar verdim...
İlk gün tehdit eden insan zaten ilk günden size saygısız davranmıştır, son günlerde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X