• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz yüzüğüüü acil yardımmm !!!!!

bisoj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
38
0
86
Edirne
Kızlarrrrrrr,
şubatta kısmetse sözüm olcak,acaip heyecanlıyım :) Şimdiden her şeyi inceliyorum :)
Müstakbel sözlüm,tektaşı evlenme teklif ederken takıcak :)
daaa sizce nasıl bir şey olmalı?
Klasik bir şey istemiyorum,
nişandan,evlendikten sonra geride kalan bir şey olsun da istemiyorum :) gereksiz masraf olmasın diye,hep kullanabileceğim tarza bir şey almayı düşünüyorum :)

sizcee hangisii olmalı,veya farklı bir öneriniz var mı?
(soldaki olursa ikimizinki de aynı,sağdaki olursa benimki böyle,sözlümün dümdüz olanı)

Eklentiler

• $Screen-shot-2011-02-05-at-11.41.22-PM-208x300.webp
    $Screen-shot-2011-02-05-at-11.41.22-PM-208x300.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $hs_yuzuk_sonsuzluk.webp
    $hs_yuzuk_sonsuzluk.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 157
ikisi de çok basit, her yerde olan yüzükler. 3 liraya satılıyorlar yani. söz yüzüğüne de hiç benzemiyorlar.
illa ikisi arasından seçim yapacaksanız ilk model olsun ama erkeğe gitmez diye düşünüyorum.

himmmm öyle mi düşünüyorsun? Ne biliyimm,ben değişik ve hoş olduğunu düşünmüştüm.Çok kararsızım,öyle dümdüz incecik bir yüzük de istemiyorum(genelde söz için öyle oluyor.) :(

canım tek sıra tamtur alın bence. ben öyle yaptım tektaşla çok şık duruyor

bencede cok sıradan cocukların ellerındekı yuzuklere benzıyor alyansa da hıc benzemıyor. soz yuzugu de olsa dısardan bakıldıgında anlasılmalı bence o yuzden yuzuk takıyoruz zaten. ılla bunlardan bırı olacaksa sagdakı bence. ama su sıtede cok farklı yuzukler var ıstedıgın sekılde yaptırabılıyorsun beyaz sarı veya gumus celık bı bak derım. sonradan pısman olma. sımdıden hayırlı olsun ben bızımkını de eklıyorum fıkrın olsun. nısan olmayacaksa ya da cok yakınsa dırek alyans da alabılırsınız.

bizimki bunun tassız olanı beyazı ıkımızınkı de aynı yanı.
3720.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de tam tur iyi bi seçim olabilir. şekilli yüzükler söz yüzüğü gibi durmuyor. yine de farketmez dersen o sonsuzluk işareti şeklinde olanın tek tarafı taşlı bi modeli var, o daha şık görünüyor. o olabilir belki. fotoğraf bulursam eklerim.

o güzelmiş gösterdiğinn,sağolun kızlar. tam tur dedikleriniz,sıra sıra taşlı olanlar di mi? nişan olcak ama yaza,ramazandan sonra...

bunlar söz yüzüğüne benzemiyor tatlım ya başka bişiler bak

soz yuzugu derken bunları kasdetmıs olamassın sanırım baska tercıhın varsa baska yuzuklere bak !

Başka bir şeyler bakmaya karar verdim,çok sağolun kızlar. Fikirleriniz için yardımcııı oldunuz :))

Nerkil;

bu arada daha forumda yeni olduğum için özelden mesaj atamadım.Ama gönderdiğin resimleri çok beğendim,tamtur gbi bir şey almayı düşünüyorum. Çok sağol fikirlerin için canım :)

bu bu bu yüzük cok guzel ama sonsuzluk işareti olan yalnız söz yuzugu olarak gitmez :(

Bizde 2 ay kadar önce söz yaptık ve yüzüklerimiz aynı değil illa aynı olması şart değil bence...

$Fotoğraf1031.webp

Ben seçimimi gördüğünüz gibi tam tur bir alyanstan yana yaptım. sözlümde bu yüzüğün aynısını takamayacağına göre :) onada normal bir alyans aldık.. söz bu illa aynı olmasına bakma bence.. çünkü geçicii kullanacaksın..evleneceğin zaman alırsın çift alyans..

Eklentiler

• $DSCF2471.webp
    $DSCF2471.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 971
Yazdığım cevaba baktığım zaman yüzüklerin için yorum yapmadığımı farkettim :) ve yüzüklerine de yorum yapayım die bir cevap daha yazmak durumunda kaldım :) bende arkadaşların dediklerine katılıyorum kesinlikle resimdeki yüzükler hiç hoş değil daha doğrusu söz yüzüğü gibi değil... çok basit olur söz yüzüğü için... kesinlikle tam tur tavsiyemdir ufacık bir ışıkta ışıl ışıl parlıyor ve ne kadar resimlerimde belli olmasada elde duruşu çok estetik...

$altingold_GRW6161-2.webp

bir tasarımcı arkadaşını bulup kendi yüzüğünün sadece sende olmasını sağlayabilirsin istediğin gibi istediğin model bence çizdirmelisin derim ben

sanırım ben biraz geç kaldım ama fikir almak isteyen arkadaşlar için yazabilirim :)) Biz de 31 Temmuzda söz yaptık 28 Ocak'ta da nişan yapacağız Allah kısmet ederse.. sözlüm evlenme teklifi ederken tek taş almıştı ben onu taktım, ona da gmüş bi yüzük almıştık nasıl olsa alyans alacağız diye tekrar tekrar yüzük alma gereği duymadık. Hem alyans alınca söz yüzüğü boşta kalıyo yani gereksiz erkek için. Öyle düşünmüştük :)

Back
X