Amannn bunuda gazete diye okuyan varmi ya..
3 haber yapsa 2 si yalan 1 ide carpitma haber oluyor:)))))
Cok iyi hatirliyorum, anayasanin degistirilmesi referandumunda, kadinin birini yere yatirip, resmini cekmis " evet baskisi" diye manset yapmisti, sözde kadini dövmüsler, orada onlar kadini yatirip resimini cekerkende baska biri bunlari kameraya cekmisDD
Ertesi gün video yayinlanmisti:) KAdin yerden kalkiyor oldumu falan diyor
Iste habercilikleri bunlarin bu..
aklıma uğur dündarın "flaş flaş okulda namaz kılıyorlar" haberi geldi
Ya ben habere de takıldım. Namaz şenliği nedir ya eğlence gibi. Neden bukadar gözönünde yapılır ki bu. Bir ibadeti öğretmek istiyorlarsa bukadar reklam malzemesi yapmaya gerek varmı?
İslam en üstün dindir. Fakat islam ibadetin bile gizlisini yapmalı derken niye reklam yapılıyor bu derece ??
o kadar gizli yapılması gereken şeyler alenen yapılırken müslüman ülkemizde (cinsel içerikli reklamlar vs gibi)
bırakında namaz niyaz gibi güzelliklerinde arada yapılıversin ,ibadet gizlidir diye tutturmuşlar ,sen yapta nasıl yaparsan yap,hiç olmazsa biraz özendirici olur belki.......
Çocuklara sevdirmek içindir belki
o kadar gizli yapılması gereken şeyler alenen yapılırken müslüman ülkemizde (cinsel içerikli reklamlar vs gibi)
bırakında namaz niyaz gibi güzelliklerinde arada yapılıversin ,ibadet gizlidir diye tutturmuşlar ,sen yapta nasıl yaparsan yap,hiç olmazsa biraz özendirici olur belki.......
O yaştaki çocukların bunları haberlerde görüpte namazı seveceğini sanmıyorum. Besbelli reklam amacıyla yapılmış. Fikir güzel ama işin içine kameralar, gazeteciler girince olay değişiyor.
O yaştaki çocukların bunları haberlerde görüpte namazı seveceğini sanmıyorum. Besbelli reklam amacıyla yapılmış. Fikir güzel ama işin içine kameralar, gazeteciler girince olay değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?