- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
- 23
Merhabalar ben buraya gelinlik söz möz yazarken durumlar iyice karıştı. Benim sevgilimin ailesi geldi tanışmaya tanışma çok iyi geçti. Sevgilimin babası laf söz arasında babama bahara doğru birşeyler olur demiş babam da haklısınız demiş. Tanışmanın üzerinden 2 ay geçti. Babam geçenlerde geldiler 2 aydan beri ne bir ses ne bir nefes dedi. Gelsinler adını koyalım dedi. Bunu bir kız babası diyor siz düşünün. Ben de napıyım erkek arkadaşıma dedim ailen gelsin dedim. Sanki ben suç işlemişim ya da ailem suçlu olduk. Babası biz baharda gelecektik babası ile öyle kararlaştırdık demez mi? Durumumuz yok söz yapamayız şimdi kendimizi bahara göre ayarladık demiş babası. Annesi beni sık Boğaz etme demiş erkek arkadaşıma. Yahu bu çocuk tek çocuk. Annem tepsimi elleri ile yapıyor. Bana el işinden çeyiz hazırlıyor. Bu insanlar 2 yüzük 1 çiçek 1 çikolata alıp gelecekler ne hazırlığı ben anlamadım? Babam gelsinler derken bu cevap da nedir benim bildiğim kız tarafı naz yapar bizim durumda erkek tarafı Naza çekiyor kendini!?!