• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abimin nişanına gitmeli miyim

Sen boşanma döneminde bile birileriyle görüsüyordun konu açmıştın. Senin yalnızlıktan odun kopuyor. Önce bu meseleni coz. Sürekli aileni, abini kotuleyerek, ona buna çamur atarak ilerliyorsun. Çalışmayı sevmiyorsun. Cahil dediğin, adına bir sürü konu açtığın adamla hala evlisin. Otur önce kendini sorgula. Bir gün gelip aileni kotuluyorsun, sonra abin hırsız oluyor, sonra esin calismani istemiyor, yok ailen bosanmani istemiyor..evliliğine devam edeceksen et ama sadece kocanın değişmesini bekleme çünkü sen de az değilsin. Milleti birbirine düşürüp sonra üzgünüm diyorsun.
Kimi birbirine düşürmusum ki ailelere yansıtan eşim ben ne yaptım

Kimi birbirine düşürmusum ki ailelere yansıtan eşim ben ne yaptım

İşte ne yaptın da esin gelip seni ailene şikayet etti? En son adamı tokatliyordun mesela tokat manyağı yapmıştın adamı. Yaptığı doğru demiyorum ama konularını bildiğim için sana hiç inanmıyorum.

İşte ne yaptın da esin gelip seni ailene şikayet etti? En son adamı tokatliyordun mesela tokat manyağı yapmıştın adamı. Yaptığı doğru demiyorum ama konularını bildiğim için sana hiç inanmıyorum.
Hiçbir sebep beni aileme şikayet etmeyi gerektirmez. İki yetişkin olarak aramızda hallettmemiz gerekirdi. Bu yüzden çift terapistine gitmiştik benim zorumla.

Ya ben eşinize sinirlendim ama boşanırsan alacağın tazminattan isteyen abinize daha bir bilendim sanki.Uğruna evliliğinizi yıkacak bir abiye benzemiyor.

Bi uye vardi ismini vermicem şimdi herkez biliyor oda öyleydi yalnızlıktan korkan, esinin peşini birakmamasindan zarar vereceğinden atıp tutuyordu, bide kocasının yanında bedava çalışıp kocasinin onu nasıl baska kadinlara kur yaptığını anlatıyordu Allahtan o akilli çıktı bebek yapım demedi sonuç boşandı suan nasıl bilemem ama o konu sahibi gibisin peri

Back
X