sözde abiiiii

berbat bir insanmış.ama inan beteri biizm başımızda.

bütün bunlara anne ve babaları sebep oluyor.bir nevi çanak tutuyorlar.bizimleler bize bakıyorlar diye.

Aynen öyle eşim bişi dediği zaman babası ve annesi hemen bize onlar bakıyo bişi diyemeyize getiriyolar lafı biz kalcaktık onlar kovdu şimdide lütfedip bakıyolar mış gibi davranıyolar

bizde de var o abiden.uzak durup "bizim için ne istiyorsan allah sana 100000000 katını versin" diye dua edeceksin.

ayetel kursi felak nas ihlas bol bol okuyacaksın.çünkü haset ve kıskançlık çok tehlikeli

Bende eşime öyle diyorum boşver üzülmeye değmez kimse bilmezse bile rabbim biliyor böyle avutuyoruz kendimizi bu dünyada olmazsa öbür dünyada mutlaka yapılan haksızlıklar öğrenilcek.

dediğim gibi kendi istekleriyle onlar kaldılar ben kirada oturamam deyip bizi bi anda zor durumda bıraktı. Ben asla kötülemiyorum hatta bazen sırf olaylar büyümesin diye abisinin yaptığını anlatırken öyle demek istememiştir falan diyorum bu sefer sende mi onu savunuyosun die düşünüyo eşimde

her kadeş insanın dayanağı değildir canım.

iki kardeş birbirine rakip yetiştirilmiş muhtemelen ve abi, abi olmasına rağmen bu çocuklum psikolojisini atlatamamış. üzücü bi durum onun adına.

ama böyle insanlar kafaya taktığına değmez. ha hergün duyarsan böyle şeyleri seni olumsuz etkileyebilir tabi o yüzden araya mesafe koy. bayramdan bayrama moduna geç.

kardeş kardeşin ne öldüğünü ister nede onduğunu bu durum herkeste mevcut gizli veya açık umursamamak en iyisi

ben en çok emeklerime acırım ki bize gelince her türlü ikram sıcak yemek yaparım onlara gidince akşam yemeği yerine kahvaltı var
tembeller ve paraları değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…