Eşim ve abisi arasında sürekli problemler var. Biz eşimle ayrı dairedeyiz, 3 sene kirada kaldıktan sonra kredi çekip ev aldık. Abisi ise karısı ve çoçuğu ile anne ve babasıyla birlikte oturuyor. yani Hiç bir sıkıntısı yok. Borç yok kayınvalideminde kayınpederiminde emekli maaşları var kendi çalışıyor eşi çalışıyor.Benim eşimse tek maaşıyla hem kredi ödüyor hemde ev geçindiriyor. Bu durumda bile abisi eşimi kıskanıyor. Her sıkıntımız onu mutlu ediyor. Bunu açıkça dile getirmiyor ama şaka ile karışık borç içinde olmamızdan mutluluk duyuyor resmen. Eşim tuttuğunu koparan cesur bir adam ayrıca çalışkan hep bi yere gelirse o gelir diye konuşulan biri yani.
Sanırım abisinin zoruna giden de bu aldığı yeni şeyleri eşimin gözüne sokmaya bayılır. Biz eve priz alsak tabi zengin adamın hali başka diye dalga geçmeye çalışır. Ayrıca dikkat ediyorum başkalarının yanında hep onu küçük düşürmeye çalışıyor.Kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor. Dolayısıyla eşimle hep problem var aralarında ve eşim onun yüzünden anne babasına gitmek istemiyor. İşin kötü yanı abisi anne babasını doldurarark eşime karşı farklı düşünmelerini sağlıyor. Bu nasıl abilik anlamıyorum . Kardeş insanın dayanağı olmalı ayağını tökezleyen değil. Eşimden başka kimseyle konuşamıyoruz bu konuyu yoruldum artık içimi boşaltmak için yazdım bunları ama yoruldum artık