Sözde Akrabalarım:)

Zaten acınacak durumda olan bir insana beddua etmek sizin de olgun olmadığınızı düşündürdü bana. Yapılacak şey görüşmemek. gitmeyin gelmeyin ama küsmeyin tartışmayın. Bu size zarar verir

Enerjinizi sömüren insanlarla asla muhatap olmayın. Ailenizden biri olsa bile mesafe koyun.
Gerekirse annenize kardeşinize rest çekin görüşmesinler.böyle tipler ciddi hastalık sebebi.

Damat arkasını döndü diye bayıldı he

Bu zamana kadar herkes onu idare etmiş.artik birinin haddini bildirmesi lazım

Zaten akrabaların çoğu da böyledir. Görüşmeseniz çook daha iyi olmaz mı? Zorunlu davetlere dersim var diyip gitmeseniz, onlar geldiğinde de yine dersim var diyip bi arkadaşınıza gitseniz veya odaya kapansanız? Her fırsatta kaçmak lazım böylelerinden, akraba olsun veya olmasın, kıskanç ve negatif enerji yüklü bi insan...

Ayyy çok komik 2 şey anlatacağım

Eltim de bir ara böyle olduğu yere bayılma numaraları yapıyordu
bir gün evlerine gittik o zaman 2 kuzum var büyük 4,5 diğeri 1,5 yaşında Ve küçük olan yeni yeni cümle kurup konuşuyor
neyse biz sohbet ederken eltim kalktı ve küt diye kendini yere bıraktı
Kızımda kayınvalidenin kucağında birden eltimin adını söyleyip ( Ayşe olsun misal)
Ayşe atladiii
Demez mi
Allahım gülecem gülemiyorum müdahale edemiyorum kramplar girdi karnıma
Yalnız bir daha benim ve kızımın olduğu yerde hiç bayılmadı eltim nedense tövbe ya rabbi ya

Diğer olay ise benim çok uyanık bi halam var bir gün arkadaşı geldi ablasından dert yanıyor “işte evde her haksızlığı yapıp ben karşı çıkınca pat bayılma numarası yapıyor annem babam da o hasta diye benim yüzümden bayıldı diye onun her dediğini yapıp bana da dünyayı dar ediyor “
Diye anlattı derdini döktü
halam demez mi “madem bayılmış gibi yapıyor yalan olduğunu da senden başka bilen yok indir pijamasını annenin yanında refleks olarak tutacaktır bir yeri açılmasın diye “
Bak bak akla bak

Gerçekten o gün ablası bayılma numarası yapıyor anne yanlarında bu da davranıyor alt giysisini indirmeye tabii refleks olarak derhal tutuyor ablası ve kız diyor ki işte anne inandın mı artık bana da

Ertesi gün geldi anlattı nasıl da sevinmişti yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…