sözde? arkadaş...

primrose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
140
1
116
İstanbul
Yahu kaç yıllık arkadaş dediğim bir kişi (dişi) iki kere iş saatinde msn mesajına cevap yazamadım diye silmiş beni listesinden. Farkedince kızıp ben de sildim ama içimde de kaldı ya bişiler söylemek istiyorum...Kötü Kazen Bir yandan da önemsemeyeyim, daha fazla sinirim bozulmasın diyorum. Millet işte yatıyor herhalde, ben özellikle bu aralar çok yoğunum napayım.
Aslında bunları yazarken de kendimi sıra arkadaşıyla tartışan ortaokul öğrencisi gibi görüyorum. Yaş kaç oldu hala nelerle uğraşıyoruz ya... Napayım ben şimdi bana bir akıl verin.

Çok enteresan..:1shok:
Bence zaten silmek için bahane arıyormuş kendisi..fisfisfis
Bence oturup konuşmaya,laf anlatmaya değmez..
Gerçekten bazı insanlar anlaşılmaz oluyor,üzülme sen..:teselli:

Başka bir arkadaşım da iş yoğunluğundan cevaplayamayınca onun sitem ettiğini söylemişti.. Beni direkt silmiş...Haklısın aslında diyecek birşey yok ama böyle lafları yutunca insan stres yumağı oluyor istemiyorum bunu...

Başka bir arkadaşım da iş yoğunluğundan cevaplayamayınca onun sitem ettiğini söylemişti.. Beni direkt silmiş...Haklısın aslında diyecek birşey yok ama böyle lafları yutunca insan stres yumağı oluyor istemiyorum bunu...

Yanlış anlama ama böyle insanların arkadaşlığından hayır gelmez insana bence..:dilcikar:
O yüzden hiç takma işte..:teselli:

Bencede canım hiç üzülmeye değmez..ama illaki içimde kaldı diyorsan mail at güzelce yaz içindekileri..sonrada silersin..oda çatlar..

Canım çok yakın dostundan kazık yemiş biri olarak hatta kazıkla kalmamış bir sürü haketmediğim sözler duymuş buna rağmen ağlayıp sessiz kalmış biri olarak...
Hiç sinir olup kendini üzmemeni tecrübemle tavsiye ediyorum... :1hug:
Ben kendimi çok yıprattım bu işler için... Ama sonunda öğrendim ki değmezmiş...
O seni sildi mi, iyi yapmışsın sen de onu silmekle...
Boşver gerçek dostu bulmak zor, her dost dediğimiz dost olsaydı yerimseniben

anlam veremedim ilginç...
sorunları vardır belkıde bı muddet ustune gıtme hiçbişi söyleme
kendisi hatasını anlayacaktır a.s.

Back
X