- 4 Ağustos 2017
- 2.670
- 9.829
- 158
- 27
- Konu Sahibi Umutlu1988
Gözü kalmış seninkinde, uzak dur hayır gelmez ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir degileski erkek arkadaşı bence
Erkek arkadaşınız çirkin mi peki gerçekten? Kız arkadaşınız gerçekten de sizin yanınıza yakıştıramamış olabilir mi?kizlar slm, bakalim siz nasil yorumlayacaksiniz. Bir cafede biri ile tanistim, arkadasimda ayni cafedeydi. Tabi haliyle tanistigim kisiyi gördü. Buraya kadar her sey normal.
Simdi ben o kisi ile görüsüyorum, yani 4-5 kere bulustuk. Arkadasim durmadan soruyor nasil gidiyor diye, tabi sorabilir arkadas sonucta. Dün ettigi laflari hic begenmedim, iste o cocuk bunun ilgisini cekmemis, cekseymis zaten onunla tanisirmis. Dis görünüsü hakkinda bi kac kez söyledi yakisikli veya cekici degil dedi. Bi baska kizin bu görüstügüm kisinin eski kiz arkadasi olabilecegini düsündük, söyledigi sey ,,bu kiz ona bakmaz cok güzel diyecegim ama ucu sana dokuncak.“
Ben ilk kelimelerine sessiz kaldim yani kisaca takmadim ama bu söyledigi laf cok cirkin degil mi? Haliyle mesafe koydum aramiza. O ise benim yanlis anladigimi, benim daha yakisikli birine laik oldugumu düsündügünü söyledi.
Ben kiskanclik ve art niyet seziyorum ya siz?
Lütfen bu arkadaştan koşarak uzaklaşın. Kıskançlık vs değil mesele. Kesinlikle sizi sevmiyor ve değer vermıyor. Benim de hayatımda tam da böyle bir tip vardı. Sonuç=zamanla beni ekmeğimden edecek kadar gözü karardı. 1 dk nızı bile bu insanla geçirmeyin. Ve bunun gibilerle. Arkadaşlık böyle bir şey değil. Sizin mutluluğunuzu istemesi gerekirken sizi karamsarlığa sürükleyip mutsuz etmek istiyorkizlar slm, bakalim siz nasil yorumlayacaksiniz. Bir cafede biri ile tanistim, arkadasimda ayni cafedeydi. Tabi haliyle tanistigim kisiyi gördü. Buraya kadar her sey normal.
Simdi ben o kisi ile görüsüyorum, yani 4-5 kere bulustuk. Arkadasim durmadan soruyor nasil gidiyor diye, tabi sorabilir arkadas sonucta. Dün ettigi laflari hic begenmedim, iste o cocuk bunun ilgisini cekmemis, cekseymis zaten onunla tanisirmis. Dis görünüsü hakkinda bi kac kez söyledi yakisikli veya cekici degil dedi. Bi baska kizin bu görüstügüm kisinin eski kiz arkadasi olabilecegini düsündük, söyledigi sey ,,bu kiz ona bakmaz cok güzel diyecegim ama ucu sana dokuncak.“
Ben ilk kelimelerine sessiz kaldim yani kisaca takmadim ama bu söyledigi laf cok cirkin degil mi? Haliyle mesafe koydum aramiza. O ise benim yanlis anladigimi, benim daha yakisikli birine laik oldugumu düsündügünü söyledi.
Ben kiskanclik ve art niyet seziyorum ya siz?
Bir kivanc tatlitug degil ama cirkin yüzüne bakilmayacak da degilErkek arkadaşınız çirkin mi peki gerçekten? Kız arkadaşınız gerçekten de sizin yanınıza yakıştıramamış olabilir mi?
Lütfen bu arkadaştan koşarak uzaklaşın. Kıskançlık vs değil mesele. Kesinlikle sizi sevmiyor ve değer vermıyor. Benim de hayatımda tam da böyle bir tip vardı. Sonuç=zamanla beni ekmeğimden edecek kadar gözü karardı. 1 dk nızı bile bu insanla geçirmeyin. Ve bunun gibilerle. Arkadaşlık böyle bir şey değil. Sizin mutluluğunuzu istemesi gerekirken sizi karamsarlığa sürükleyip mutsuz etmek istiyor
Gözü kalmış belli.
Iyide sizin gorustugunuz insana sirf arkadasiniz diye bir araba dolusu laf etgirmeniz normal mi ?
Hele ki assalayarak yapilani ?
İlk başta laik değil, layık olacaktı. İkisi çok farklı şeyler..
Konuya gelirsem mesafe koyman iyi olmuş. Densiz salağın tekiymiş.
Öyle arkadaş da olmasın bence. "Sen hayırdır bir hırs yapmışsın sanki? Gönül bu benim erkek arkadaşıma çirkin derken gerçekten çirkin birine aşık olursan şaşırma" derdim..