- 6 Eylül 2025
- 125
- 54
- 13
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
-
Namussuz kelimesini kullandı mı gerçekten.bi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
Sonra Buse ve eşi tanıstırdıkları çocuğa arkadasım hakkında “sen onun geçmişini biliyor musun seninle araban var diye geziyor i. Çok para meraklısı seni taksi olarak kullanıyor “ gibi gibi şeyler söylemişler çocuk da gelip bunu arkadaşıma söylemiş. Sonra benim arkadasım yüzleşmemiş hiçbir şekilde buseyle ben şok oldum zaten ben olsam direkt ağzına s… engellerdim . koskoca çocuklu çocuklu insanlar hele busenin kocası ulan sen erkek halinle ne karısıyosun hayırdır yani sok oldum arkadaşa üzüldüm hatta. Dediki napmalıyım vs neyse aradan 2 gün geçti baktım buseyle story atmışbi insan kendisi hakkında namussuz diyen para avcısı diyen kişiyle görüşmeye nasıl devam eder ki? Bu kişiyle ben bu saatten sonra muhatap olmamakta haklı degil miyim bu ikiyüzlülük
Öyle dememiş ama benim arkadaşımın daha önce beraber yaşadığı biri vardı onun öncesinde de bi kaç kişiyle ilişkisi olmuş açıkça bunu kastetmişler direkt söylemeye gerek yok bi de busenin kocası da dahil oluyor bu sohbete ağzım acık kaldı benimNamussuz kelimesini kullandı mı gerçekten.
Kendisine saygısı olmayan biriyle muhatap olmak istemiyorum beni ilgilendirmiyor zatenSana ne ki?
Gelip saatlerce benim basımı sisirip gidip konuşması hiçbir şey yokmuş gibi davranması garip geldi o kıza karşı böyleyse yarın bana da yapabilirSana ne ki? O onun hayatı onun ilişkisi, senlik bı durum yok.
Görüşmeye devam edecekseniz Buse hakkında görüşlerinizi söylemeyin artık. Arada kötü olan siz olursunuz.Ben storyi gördüm ama tepki vermedim ve mesafe koydum bu kişiye. ağzımı aramak için sürekli yazıyor napıyosun buseyle söyle söyle oldu falan diye. Dedim canım ben o konuda hiç yorum yapmayayım ben göstereceğim tepkiyi söyledim konuşmaya devam ediyosun senin hayatın ama ben dinlemek istemiyorum böyle saygısız biriyle görüşmeye devam etmezdim
Valla yeni nesil ılıskıler hep böle. Ürkütücü ve karanlıkbi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
Sonra Buse ve eşi tanıstırdıkları çocuğa arkadasım hakkında “sen onun geçmişini biliyor musun seninle araban var diye geziyor i. Çok para meraklısı seni taksi olarak kullanıyor “ gibi gibi şeyler söylemişler çocuk da gelip bunu arkadaşıma söylemiş. Sonra benim arkadasım yüzleşmemiş hiçbir şekilde buseyle ben şok oldum zaten ben olsam direkt ağzına s… engellerdim . koskoca çocuklu çocuklu insanlar hele busenin kocası ulan sen erkek halinle ne karısıyosun hayırdır yani sok oldum arkadaşa üzüldüm hatta. Dediki napmalıyım vs neyse aradan 2 gün geçti baktım buseyle story atmışbi insan kendisi hakkında namussuz diyen para avcısı diyen kişiyle görüşmeye nasıl devam eder ki? Bu kişiyle ben bu saatten sonra muhatap olmamakta haklı degil miyim bu ikiyüzlülük
Benim de ilişkilerde tolerans gösterdiğim şeyler var ama bu kadarına da pes dedim. Galiba bu yüzden arkadaşlıklarım bitiyor benim saygısızlıga kıskançlığa göz yummadıgım içinValla yeni nesil ılıskıler hep böle. Ürkütücü ve karanlık
Görüşeceğimi sanmıyorum ama terslemedim de o yazıyor ediyor eski samimiyetim yokGörüşmeye devam edecekseniz Buse hakkında görüşlerinizi söylemeyin artık. Arada kötü olan siz olursunuz.
Bişi derse yorumsuz kal.Görüşeceğimi sanmıyorum ama terslemedim de o yazıyor ediyor eski samimiyetim yok
Bu konuda tam olarak sizi ilgilendiren kısım ne ?bi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
Cunku busenin söyledikleri doğru. Ben bu tür ilişkiler hakkında hep böyle düşünürüm. Yoksa nasıl devam etsinbi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
Kazik atan memnun, yiyen memnun, belkide cidden arabasi var diye gorusuyor? Sizi ilgilendiren ne var anlayamadim?bi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?