söze 1 kala ben şok :(

Sözlenmenin verdiği rahatlığıyla ağzından kaçıvermiş.Belkide içmiştir de saçmalamış.Arayı düzeltse iyi olur yoksa ölmeden cehennemi görecek senin uçan tekmen sayesinde galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel birleşmeye verilen en nefret edilesi tanım bu..
Küfür olarak kullanılıyor ya kat kat çirkinleşiyo o yüzden..
Konuyla alakası yok ama
Adamın biri diğerine seni, senin ananı s.... . m diyor, ayrıca karısı ile sevişmesine de bu ismi veriyorsa burda bi aşağılama yok mu, kadın için... off gece gece gıcık oldum kendi kendime

Aynen ya ben de böyle düşünüyorum küfür olarak kullanılan bi kelimenin söylenmesi çok iğrenç...

Kızlar küfür bazında bi cümle olması nedeniyle çok aşağılandigimi hissettim ona da kendime de yakıştıramadım o da bi anda çıktı dedi ama degerimi onun gözündeki yerimi bendeki önemini sorgular oldum

Oha... Bunu nasil söyler yahu? Bu böyle bu şekilde söylenir mi? Ya tamam arzulayabilir sizi ama. Bu iğrenç laf da neyin nesi? Midem kalktı... Hiç yol yordam bilmiyor sanırım. Kocamdan duymadım hic böyle bir sey. Yani arzuladığı zaman bile utanarak yaklaşır. Sevismek kelimesini dahi almaz ağzına. Saka gibi...

Çok abartma canım sana verdiği değer veya sevgi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum eminim ağzından aniden çıkmıştır kısaca hödüklük yapmış . Erkekler çok ayrıntılı düşünmez. Analog saat gibi kur kur çalışsın.

Aynen ya ben de böyle düşünüyorum küfür olarak kullanılan bi kelimenin söylenmesi çok iğrenç...
Oldum olası nefret etmişimdir, aşağılık hissetmişimdir,o eyleme maruz kalan kadın olarak, utanırım nedense......
Erkek dünyasının saçmalığı, edepsizliği işte, böyle gelmiş böyle gider

Böyle hissetmekte haklısın evet küfür gibi rencide edici ama bu kadar detaylı düşünme.
Cidden öküzce davranmış, duygular karışmış galeyana gelmiş de söylemiş, besbelli.sana olan değerini sorgular,konuyu burdan irdelersen yanlış yapmış olursun.
Tipik erkek öküzlüğü.

Hislerini biraz içinde patlatsaymış ya.. O s... İle başlayan cümle hoş değil gerçekten.. Zaten telefonu yüzüne kapatmakla dersini vermişsiniz.. Yüzünede kendinizi garip hissettiğinizi söylersiniz anlayacaktır.. Testesteron patlaması yaşamış resmen..

Icimi okudun aynen katılıyorum size...

Adamın libidosu tavan yapmış, beyin iptal..
Neyse ki farketmiş kabalığını.
Bence siz de uzatmayın.
Sakin bir şekilde bu tarz konuşmalardan hoşlanmadığınızı ifade ederseniz bir daha aynı şeyi yapmamaya özen gösterecektir.

testesteron eskisi normaldir ben de evli olmasaydım çok rezil bulurdum ama erkek hormonları farklı ....

Alla alla bir saftirik benim herhalde, o küfürlü sözü dan diye en öküz erkeğin bile sevdiği kadına söylemeyeceğini düşündüğümden sanırım, sevişmek istiyorum dedi gibi algıladım ben o nokta noktalı kısmı. İkisi de s ile başlayıp k ile bitiyor ya, sevişmek gibi güzel bir cümleyi sansürledi sanırım konu sahibi ondan herkes yanlış anladı bence.
Demez ya... Eğer öyle ayı gibi küfürlü cümle kullanmışsa dabaya baya ağır abazadır evlenme zaten onla.
Sevişmek istiyorum dediyse de gayet normal seven insan sevişmek de ister bu kadar ağlayacak bir şey yok bence. Hassasanız bu konuda evlenene kadar deme demeniz yeterli

Evet olabilir...
Sesli harf satın almak istiyoruz memedali beeeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…