Aynen ya ben de böyle düşünüyorum küfür olarak kullanılan bi kelimenin söylenmesi çok iğrenç...Cinsel birleşmeye verilen en nefret edilesi tanım bu..
Küfür olarak kullanılıyor ya kat kat çirkinleşiyo o yüzden..
Konuyla alakası yok ama
Adamın biri diğerine seni, senin ananı s.... . m diyor, ayrıca karısı ile sevişmesine de bu ismi veriyorsa burda bi aşağılama yok mu, kadın için...off gece gece gıcık oldum kendi kendime
Sessiz atın çiftesi pek olur diyor ve çekiliyorum.
Oha... Bunu nasil söyler yahu? Bu böyle bu şekilde söylenir mi? Ya tamam arzulayabilir sizi ama. Bu iğrenç laf da neyin nesi? Midem kalktı... Hiç yol yordam bilmiyor sanırım. Kocamdan duymadım hic böyle bir sey. Yani arzuladığı zaman bile utanarak yaklaşır. Sevismek kelimesini dahi almaz ağzına. Saka gibi...Arkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen
Kızlar küfür bazında bi cümle olması nedeniyle çok aşağılandigimi hissettim ona da kendime de yakıştıramadım o da bi anda çıktı dedi ama degerimi onun gözündeki yerimi bendeki önemini sorgular oldum
Oldum olası nefret etmişimdir, aşağılık hissetmişimdir,o eyleme maruz kalan kadın olarak, utanırım nedense......Aynen ya ben de böyle düşünüyorum küfür olarak kullanılan bi kelimenin söylenmesi çok iğrenç...
Böyle hissetmekte haklısın evet küfür gibi rencide edici ama bu kadar detaylı düşünme.Kızlar küfür bazında bi cümle olması nedeniyle çok aşağılandigimi hissettim ona da kendime de yakıştıramadım o da bi anda çıktı dedi ama degerimi onun gözündeki yerimi bendeki önemini sorgular oldum
Icimi okudun aynen katılıyorum size...Cinsel birleşmeye verilen en nefret edilesi tanım bu..
Küfür olarak kullanılıyor ya kat kat çirkinleşiyo o yüzden..
Konuyla alakası yok ama
Adamın biri diğerine seni, senin ananı s.... . m diyor, ayrıca karısı ile sevişmesine de bu ismi veriyorsa burda bi aşağılama yok mu, kadın için...off gece gece gıcık oldum kendi kendime
Evet olabilir...Alla alla bir saftirik benim herhalde, o küfürlü sözü dan diye en öküz erkeğin bile sevdiği kadına söylemeyeceğini düşündüğümden sanırım, sevişmek istiyorum dedi gibi algıladım ben o nokta noktalı kısmı. İkisi de s ile başlayıp k ile bitiyor ya, sevişmek gibi güzel bir cümleyi sansürledi sanırım konu sahibi ondan herkes yanlış anladı bence.
Demez ya... Eğer öyle ayı gibi küfürlü cümle kullanmışsa dabaya baya ağır abazadır evlenme zaten onla.
Sevişmek istiyorum dediyse de gayet normal seven insan sevişmek de ister bu kadar ağlayacak bir şey yok bence. Hassasanız bu konuda evlenene kadar deme demeniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?