söze 1 kala ben şok :(

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
53
36
Arkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen

Bunun icin ayrilmak olur mu hic yahu.. erkekler bu durumlarda bazen kendilerini fazla kaptirip bahsettiginiz tarz konusmaktan hoslaniyorlar ki bulunduğunuz evrede yani sozlenecek samimiyetteyken buna cesaret etmesi yani şansını denemesi bence anormal degil. Sonucta cinsellige uzak bir evrede degilsiniz.ha tabiki bu tarz konusmalisiniz demek degil bu. Bunu istemedigini acikca soyle bir daha yapacagini sanmam. Seni istemesi guzel bir sey. Aranizda bu konuyu rahatca cozersiniz

Arkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen

Bastırılmış duygular tavan yapmış... Her erkeğin içinde gizli bir sapık vardır.

Höst yavaş gel deseydin..
İsteği coşmuş iyi hoş normal de, o kelime ayıp olmuş, ben de olsam aynını yapardım, kapatır bozulur ağlar triplere girerdim..

Sevgiliyken, hele nişanlıyken eşimden ben de bu tarz şeylee çok duyardım, libido tavanlarda gezerdi ama o kelimeyi duymadım Allah için.. Duysam ayrılırdım diyemicem....
Sadece sert tepki verir biraz pişman eder, normale dönerdim..

Grinin elli tonu geldi aklıma nedensizce. :KK53:

Ya hu o cümle erkekler arasında hep sövmek amacıyla ya da duygu içermeyen sevişmeleri ifade etmek amacıyla kullanılır. Bu amaçlarla kullanılan bir cümleyi size sarf etmesi, değerinizi sorgulamanıza neden olmuş. Ben olsam ben de sorun ederdim. yani bu çok saçma bir gaf olmuş.

Daha önce cinsel içerikli sohbetiniz de olmadıysa hele tümden manasız olmuş. Şimdi adamın dağılan imajını düzeltmeniz gerekiyor.

Adam biraz gaza gelip seni istediğini hafif öküzümsü bi tabirle belirtmiş, bu durumda sözlenmekten neden korktuğunu anlamadım. Zaten evlenince ikiniz de bunu seve isteye yapıcaksınız ne var bunda, ne güzel işte istekli bi kocan olucak ilerde, burda kocam benle sevişmiyo diye konu açan o kadar çok kadın var ki

Back
X