Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi,sözlüsü onu istedi ve içinde tutamayıp söyledi diye evlenmekten vaz mı geçecekmiş? Ben anlamadım
Bir şey sorcam
Eşiniz de libido hala tavanlar da mi yada evlenince azaldi mi![]()
ne bileyim senin örneğindeki gibi durumlar sebebiyle ben yakına danışmayı veya anlatmayı çok doğru bulmuyorum.
bize danışsın![]()
Cidden mi yaa?İvit...![]()
Cidden mi yaa?
N nursegull kendine gel. Seni bir sarsmak istiyorum.
İnsan kocasına ya da evleneceğini insana böyle bir şey yüzünden soğur mu ya? Sonra da araya soğukluk giriyor insanlar huzursuz olup boşanıyor. En basiti,böyle at gözüyle bakınca ilk geceden nur topu gibi vajinusmusunuz oluyor. Seni istemesi değil istememesi sorun olmalıydı
Biz de öyle diyoruz ama kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz yine.
Konu sahibi ortalarda yok.
Konu sahibi ne durumda gerçekten merakdayım ve harbi harbi ayrıldı mı yok ise ?
Bakın ben normalleştirmiyorum, bilakis eleştirdim, küfür dedim, aşağılamak dedim,kesinlikle aynı fikirdeyim.Benim de hayatıma giren erkekler oldu hiçbiri böyle cümle kurmadı, gerçekten bunu nasıl normalleştiriyorsunuz? S.kmek başlı başına kadını aşağılayan bir ifade o eylemin adı içinde sevgi, aşk varsa sevişmektir. Tabii ki de sözlüsüne verdiği değeri sorgulatır sevdiği kadına böyle bir cümle kurar mı insan?
Sanmam... Açtı konuyu gitti hatun.
Ah bir geri dönüp belirtse...
Barismis ve çoktan icraate gecmislerdir muhtemelen. Yoksa gelir bi yazardı.
Barismis ve çoktan icraate gecmislerdir muhtemelen. Yoksa gelir bi yazardı.
Yani adli adinca soylemeyeymis iyiymis, korku filmi gibi, telefonu bi aciyon karsidan ses diyor ki seni s..mek istiyorum abovvv![]()
Konubsahibi hanimefendi de saygili duzgun birisi diye evlenmeyi düşünmüş bunu belirtmis, burda saygisiz bibdurum da yok. Insanlari doldurmak yanlis, burdan aldigi gazla ayrilabilir. Mantikli davranmak lazim. Yatak odasinda yasin günü donmuyor edepli ahlakli, neyse fikirler baska baska Allah herkesin gonlune gore versinKocam degil kocam degilse bana boyle hitap edemez hak kimda bu hayali kuramaz ve bunu bana dile getiremez ben edepli ve saygili insan seviyorum varmi boyle erkekler? Var tabiki