- 13 Ocak 2022
- 36
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi acicehre123
Herkese merhaba :) Bu konuyu aslında biraz da içime dökmek için açtım. Çok detaylı anlatırsam eğer belki tanıdığım birileri okur kim olduğum anlaşılır diye detaya giremiyorum. kısaca bahsetmem gerekirse. Sözlendim çok büyük bir felakat yaşadık. bunun üstüne bütün hazırlıklarımız bu acının etkisinde kaldı her şeyden fedakarlık etmek zorunda kaldık bir düğün tarihi aldık, pandemi çıktı her yer kapandı düğünümüz ertelendi. kına yapacağım yer oynamak yasak dedi kına yapamadım bekarlığa veda yaptım onda da az kalsın ceza yiyorduk. düğün fotoğraflarım iğrenç oldu. evlendim bir şekilde ama düğünüm asla istediğim gibi olmadı çok mutsuzdum düğünümde çünkü nerdeyse kimseler yoktu bile. Evlendik... sonrasında daha büyük şeyler oldu bir araba aldık tamamı kredi ile nerdeyse şimdi arabayı satamıyoruz bile elimizde kaldı, üstüne kredi olan bir evimiz vardı kendi evimize geçelim dedik sattık kredisini kapadık dolar eur tavan yaptı paramız eridi sattığımız evden daha küçük bir ev aldık yine kiradayız. sürekli başımıza bizi maddiyattan vuran şeyler geliyor. ya arabamıza bir şey oluyor ya gereksiz bir masraf çıkıyor. ne yapacağız bilmiyorum . Başına gelen talihsizliklerden bir şekilde kurtulan biri var mı ? varsa lütfen bana da yol göstersin teşekkürler şimdiden
teşekk
teşekk