sözlenmek üzereyim ama ailesi çok soğuk ne yapmam lazım yardım edin lütfen!!!

Bir de iyi geçinmek adına sakın ablalarına olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın.
Sınırınızı, mesafenizi iyi belirtirseniz ileride 'kayınvalide gibi' davranacak yüz bulamazlar.
Tıpkı onlar gibi soğuk durmanızı tavsiye ederim.

Bir de iyi geçinmek adına sakın ablalarına olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın.
Sınırınızı, mesafenizi iyi belirtirseniz ileride 'kayınvalide gibi' davranacak yüz bulamazlar.
Tıpkı onlar gibi soğuk durmanızı tavsiye ederim.

bende öyle düşünüyodum ama kararsız kalmıştım..evet mesafeli davranıcamçok teşekkürederim..ben ilerisi için çok endişeliyim ablasından özellikle.istemeye geldiklerinde annesinin elini öptüm elimin öpülmesinden hoşlanmam dedi mesela bunun gibi laflar :( bende artık elini öpmüyorum

Benim arkadaşım nişanlandığında, nişanlısının annesi oğluyla 3 ay konuşmamış, nişanlandı diye! :52: Var böyle anneler :1: Tabii arkadaşım bunu evlenince öğrenmiş. Sonradan da araları hep kötü oldu kv ve görümceler yüzünden...

Benim arkadaşım nişanlandığında, nişanlısının annesi oğluyla 3 ay konuşmamış, nişanlandı diye! :52: Var böyle anneler :1: Tabii arkadaşım bunu evlenince öğrenmiş. Sonradan da araları hep kötü oldu kv ve görümceler yüzünden...

Allah ım yarabbim yaa bu nasıl insanlar yaa..hadi kızın tipi tip değildir yılışık hareketleri vardır o da binde bir..(gerçi öyleleri yaranıyo da)o zaman tamam haklılar dicemde önyargılılar

insanların ilk tanıştığında boynuna sarılmalarını beklemiyordun her halde:34:

ayrıca belki de onlar da mesafe koymaya çalışıyorlardır:34:

Yapı ile ilgili bir durum olabilir

Bende soğuk biriyimdir, hemen canım cicim olamam

Ki gelin olmanız damat tarafının hemen size sevgi gösterilerinde bulunacağı anlamına gelmiyor

Henüz tanışma bu zaten

Ancak cidden laf sokma gibi bi durum varsa benim aklıma başka şeyler gelir.. Örneğin sizinle alakalı değildir ancak oğullarına düşündükleri kendi çevrelerinden bi kız vardır, sizi öğrenince hayalleri suya düşmüştür vs...

Sizi tanımadan etmeden neyle ilgili konu bulup laf soktular onu da anlamadım ?

2 kere görmeyle önyargı olusturmayın kendinizde :31:

annesi oğlunu, ablası kardeşini paylaşamama durumunda olabilir. :34:

ayrıca herkesin yapısı farklıdır. bende soguk dururum , bu kv demi sevmediğim istemediğim anlamına gelmez. duruş meselesi. :13: böyle şeyler yüzünden birbirinizi yıpratmayın.mutluluklar şimdiden
:16:

evlilik sadece 2 kişi arasında olmuyor aman biz anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz diğerleri umrumda değil sakın demeyin. aile ile de evleniyorsunuz.
benim kayınvalidem ve görümcem isteme olduktan sonra bi de 1 hafta sonra nişan yapıldı yüzükler takıldıktan sonra hüngür hüngür ağladılar. onlarda beni düşünmüyorlardı ama oğlulları istedi diye gelinleri oldum. görümcemle çok çok iyi anlaşırdık evlenmeden çok öncede tanıyordum herhangi bir sorunumuz yoktu ama şuan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 4 aydır filan. kıskançlık mutlaka ki oluyor annede kıskanıyor abla kardeşte kıskanıyor. durumların nasıl gideceği belli olmaz belki ilerde anlaşabilirsiniz. ama size tavsiyem çok içli dışlı olmayın mesafeli olmak her zman için iyidir.
vıcık vıcık olunduğunda daha çok kavga çıkıyor. sözlünüz de sizi sevgiliyken ailesi için 3 saat bekletiyorsa kusura bakmayın ama evlendiğinizde ailesi ne derse onu yapar.
evlenince erkekler resmen evrim geçiriyor çünkü :18: nasılsa ben aldım onu burda bi yere gidemez düşünceleri oluşuyor.

Biraz uzun ve karışık oldu sanki kusura bakmayın

valla kızlar önyargılı olma demiş ama ben farklı düşünüyorum.....
bi kere bi insan ne kadar soğuk karakterli olursa olsun ilk kez tanıştığı birine öyle suratını asıp susamaz...
kafarına silah dayayıpta tanıştırılmışsınız gibi...
madem öyle görüşmesinler....
önyargı fln değil senin düşündüğün..
belli etmişler kendilerini....
sen bi iyice düşün acele etme söz için fln...
bazı şeyler daha en başından gözümüze soka soka belli eder kendini..
ama biz görmek istemiyoruz yada üstünü kapatıyoruz...
taviz verme...

Yapı ile ilgili bir durum olabilir

Bende soğuk biriyimdir, hemen canım cicim olamam

Ki gelin olmanız damat tarafının hemen size sevgi gösterilerinde bulunacağı anlamına gelmiyor

Henüz tanışma bu zaten

Ancak cidden laf sokma gibi bi durum varsa benim aklıma başka şeyler gelir.. Örneğin sizinle alakalı değildir ancak oğullarına düşündükleri kendi çevrelerinden bi kız vardır, sizi öğrenince hayalleri suya düşmüştür vs...

Sizi tanımadan etmeden neyle ilgili konu bulup laf soktular onu da anlamadım ?

birbirimizi ailece ilk kez görmedik daha önce kaç kez geldi annesiye sonra babalar aile tanıştı..daha sonra isteme oldu..bana canım cicim ayy bitane m bebeğim demelerini zaten istemem insan nasılsınız diye bari sorar..ablasınıda 4 5 kez gördüm zaman geçirdik..

valla kızlar önyargılı olma demiş ama ben farklı düşünüyorum.....
bi kere bi insan ne kadar soğuk karakterli olursa olsun ilk kez tanıştığı birine öyle suratını asıp susamaz...
kafarına silah dayayıpta tanıştırılmışsınız gibi...
madem öyle görüşmesinler....
önyargı fln değil senin düşündüğün..
belli etmişler kendilerini....
sen bi iyice düşün acele etme söz için fln...
bazı şeyler daha en başından gözümüze soka soka belli eder kendini..
ama biz görmek istemiyoruz yada üstünü kapatıyoruz...
taviz verme...

evet canım cicim demesinler ama surat asmak ne demek..zorla getirilmişler gibi..ailemin görüşü bu yönde oldu ama dediğin gibi görmek istemiyorumdur belkide

evlilik sadece 2 kişi arasında olmuyor aman biz anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz diğerleri umrumda değil sakın demeyin. aile ile de evleniyorsunuz.
benim kayınvalidem ve görümcem isteme olduktan sonra bi de 1 hafta sonra nişan yapıldı yüzükler takıldıktan sonra hüngür hüngür ağladılar. onlarda beni düşünmüyorlardı ama oğlulları istedi diye gelinleri oldum. görümcemle çok çok iyi anlaşırdık evlenmeden çok öncede tanıyordum herhangi bir sorunumuz yoktu ama şuan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 4 aydır filan. kıskançlık mutlaka ki oluyor annede kıskanıyor abla kardeşte kıskanıyor. durumların nasıl gideceği belli olmaz belki ilerde anlaşabilirsiniz. ama size tavsiyem çok içli dışlı olmayın mesafeli olmak her zman için iyidir.
vıcık vıcık olunduğunda daha çok kavga çıkıyor. sözlünüz de sizi sevgiliyken ailesi için 3 saat bekletiyorsa kusura bakmayın ama evlendiğinizde ailesi ne derse onu yapar.
evlenince erkekler resmen evrim geçiriyor çünkü :18: nasılsa ben aldım onu burda bi yere gidemez düşünceleri oluşuyor.

hayır karışık değil teşekkür ederim..anladım sağolun

bende öyle düşünüyodum ama kararsız kalmıştım..evet mesafeli davranıcamçok teşekkürederim..ben ilerisi için çok endişeliyim ablasından özellikle.istemeye geldiklerinde annesinin elini öptüm elimin öpülmesinden hoşlanmam dedi mesela bunun gibi laflar :( bende artık elini öpmüyorum

Balık baştan kokar..:40:
sanırım biraz sorun yaşayacaksın ilerde, :44:anlattığına göre özellikle suratı hep asık olan ablasından..:44:

Annesine de baksana elinin öpülmesinden hoşlanmazmış, kendi çocuklarına da mı öptürmüyor acaba?

Ne diyim sen elinden geleni yap ,saygıda kusur etme, ama kendini sevdiricen diye de üstlerine düşme, mesafeli ol.

Hayırlısı olsun..:44::44::44:

hayır karışık değil teşekkür ederim..anladım sağolun

Balık baştan kokar..:40:
sanırım biraz sorun yaşayacaksın ilerde, :44:anlattığına göre özellikle suratı hep asık olan ablasından..:44:

Annesine de baksana elinin öpülmesinden hoşlanmazmış, kendi çocuklarına da mı öptürmüyor acaba?

Ne diyim sen elinden geleni yap ,saygıda kusur etme, ama kendini sevdiricen diye de üstlerine düşme, mesafeli ol.

Hayırlısı olsun..:44::44::44:

aminn Allah razı olsun

Valla ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.
Nedemek elimin öpülmesinden hoşlanmam.
Ne demen ablam kaynanan olacak.
Kendisi şimdiden kabullenmiş durumu yarı öbürgün sanada diyecek ben sana demiştim diye.
Şidide doğal karşılıyor demekki.
Ne diyeyim herkes uyarmış seni, ayağını sıkı bas derim sonra dönüş zor oluyor.
Bunlar sana huzur vermez bence .

ablayı kafaya almaya çalış bence.
yemeğe falan çıkar. alışverişe çıkın.
gelin görümce değil arkadaşlık kurmaya çalış.
onların yanında eşinle nispet yapar gibi davranma.

bence onlar da seni tartıyor ilk zamanlarda.
önyargılı olma.

başta çok sevecen güleryüzlü çok sahiplenici olanlardan korkmak lazım.
ne düşündüklerini ne çevirdiklerini gerçek niyetlerini belli etmezler.
seninkiler en azından kartları açık oynuyorlar.
olduğu gibi görünen insanlarla anlaşmak daha kolaydır.

Valla ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.
Nedemek elimin öpülmesinden hoşlanmam.
Ne demen ablam kaynanan olacak.
Kendisi şimdiden kabullenmiş durumu yarı öbürgün sanada diyecek ben sana demiştim diye.
Şidide doğal karşılıyor demekki.
Ne diyeyim herkes uyarmış seni, ayağını sıkı bas derim sonra dönüş zor oluyor.
Bunlar sana huzur vermez bence .

evet her görüşmemizde derdi ablam kayınvaliden olacak diye..sonra ablama söledim o uyardı beni.bende dedimki saygısızlık yapmam ablana ailene karşı asla ama kayınvalidem olamaz dedim..şaşırmıştı o gün bu gün demedi daha:)

sen ilk tanışmada çok fazla canım cicim diyenlerden sulu davranan, iki yüzlü yüzüne ayrı davranıp arkandan atıp tutanlardan kork canım en başta mesafe iyidir.sonuçta sen onları onlar seni ve aileni tanımıyorlar bu çok normal...biraz gözlemle sonra erkek arkadaşına onların senin hakkında ne düşündüklerini sor ve durumu anlamaya çalış...emin ol çok fazla şey saklayamaz erkekler bi yerde mutlaka bi açık verirler şıp diye çözersin herşeyi...mutluluklar üzme kendini...

Yapıları öyle olabilir..
Ayrıca ablasının söylediği laflar ne tür şeyler yani kendi deyiminle soktuğu laflar neler? Ona göre yorum yapalım. Yani ona göre mesele olmayabilir ya da söylediklerini sen çok abartıyor olabilirsin bu konudaki hassasiyetinden dolayı.daha insanları tanımıyorsun ve de boşu boşuna tartışıyorsun nişanlınla bunun için.

Back
X