Sözlü tacize uğradım

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum moralim o kadar bozuk ki.

Bir imamhatip erkek lisesinde branş öğretmeniyim . Açık bir kadınım. Okul çok büyük . 2 tane bina var. Her binada 1 öğretmen odası var. Öğretmenlerin bir kısmı haremlik selamlık olmak istedikleri için kadın ve erkek öğretmen odası olarak ayrılmak istediklerini söylediler ama müdür kabul etmedi. Yine de hocaların çoğu buna uyuyor. Benim sınıflarım da erkek hocaların takıldığı öğretmen odasının binasında.

10 dakikalık tenefüs için diğer binaya gitmek zor geldiği için ben de kendi sınıflarımın olduğu öğretmen odasında dinlemiyorum. Dolabım da orda zaten. Montumu da orda çıkarıp önlüğümü giyiyorum.

Bugün montumu çıkarırken bi hoca " of lorentz bize bunu yapma nolur " dedi yılışık bir sesle. Etrafındaki 50 yaş üstü erkek hocalar da kahkaha attı. Bunu söyleyen hoca da 55 yaş civarı. Ben de döndüm " pardon ne demek istediniz ? " diye sert bir üslupla çıkıştım. Kekelemeye başladı. Diğerleri sustu kıvıramadı. Zil çalınca hışımla kitaplarımı alıp sınıfıma çıktım. İkinci tenefüs yanıma geldi beni yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diye yine kızgın bir şekilde sordum. Diğer hocalar da ortamı yumuşatmaya çalıştı. O da ben bi sıgara içip geleyim dedi kaçtı.

Çok ama çok öfkeliyim. Eşime anlatamıyorum bile. Acaba diyorum adetim yakın diye abartıyor muyum ? Meslekte 8. Yılım daha iş hayatında bir kişiyle bile kadın veya erkek samimiyetim olmadı. Çok resmi ve ssoğuk biriyimdir.

:KK43:(

Hepsini şikayet et.. ben geçen hafta evimin önüne kadar takip ve taciz edildim polis çağırdım ama bulamadılar, yine de şikayet ettim, tepkisiz kalmamalıyız

Bir de öğretmen olacak, koca herif. Utanmaz! Idareye bildirin, gerekeni yapsınlar. Haremlik selamlik diyip meslektaşa şunu söylemek nasıl bir terbiyesizlik!
Ağlamayın bu sizin ayibiniz değil.
kesinlikle bir de herkesi dinsiz bulup laf söylüyorlardır kesin
terbiyesiz mahluklar
şikayetçi olmak gerek

Yok abartmiyorsunuz. Çok seviyesizce cok cirkince.. ş...siz ya. Iyi ki o an sert tepki vermişsiniz, bir daha cesaret edemez. Bir de şikayet etseniz müdure. Tabi sizi anlayabilecek ve cozum uretebilecek kapasiteye sahip biriyse.Bu yasli hocalardan cektigimiz nedir bilmiyorum. Genclerde oyle bir durum yok. Benim okulumda da 50 yaslarinda bi hoca bildiginiz takmisti bana. Salak salak espriler falan yapiyordu. Cok rahatsizdim. Tam ders anlatiyorum kapiyi bile çalmadan pat diye girdi iceri "hocam bakar misiniz" diye. Ne oldu dedim. Kendi sinifindaki bi ogrenciyi gosterip "bu çocuk ta sizin memlekettenmis bi ilgilenseniz tenefuslerde" dedi. Zaten ipleri koparmak icin bahane ariyordum. Bisey demeden sinifima yoneldim. "Benim sozlerime deger vermiyor musun" dedi. Tabi ben şok o an. Hayir dedim. Suan benim icin ogrencilerimin vakti cok daha degerli deyip actim agzimi yumdum gözümü. O gun bugundur konusmayiz. Acayip rahatladim. Bi de adam her firsatta esiyle anlasamafigini bana soyleyip duruyordu. Kurtuldum şükür.

Vallahi ne demeye calismis ben de anlamadim. Acaba ders saati yaklasiyor gibi galan mi demeye calisti. Yani siz gelip onluk giyerken saatin yaklastigini hatirlatmK gibi. Ben boyle durumlard hep iyiyi dusunmeye calisirim. Ama kahkaha atmalari vs.. tabiki hos degil. İnsana 10 dk lik arayi zehir ederler.

Back
X