- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Yok abartmiyorsunuz. Çok seviyesizce cok cirkince.. ş...siz ya. Iyi ki o an sert tepki vermişsiniz, bir daha cesaret edemez. Bir de şikayet etseniz müdure. Tabi sizi anlayabilecek ve cozum uretebilecek kapasiteye sahip biriyse.Bu yasli hocalardan cektigimiz nedir bilmiyorum. Genclerde oyle bir durum yok. Benim okulumda da 50 yaslarinda bi hoca bildiginiz takmisti bana. Salak salak espriler falan yapiyordu. Cok rahatsizdim. Tam ders anlatiyorum kapiyi bile çalmadan pat diye girdi iceri "hocam bakar misiniz" diye. Ne oldu dedim. Kendi sinifindaki bi ogrenciyi gosterip "bu çocuk ta sizin memlekettenmis bi ilgilenseniz tenefuslerde" dedi. Zaten ipleri koparmak icin bahane ariyordum. Bisey demeden sinifima yoneldim. "Benim sozlerime deger vermiyor musun" dedi. Tabi ben şok o an. Hayir dedim. Suan benim icin ogrencilerimin vakti cok daha degerli deyip actim agzimi yumdum gözümü. O gun bugundur konusmayiz. Acayip rahatladim. Bi de adam her firsatta esiyle anlasamafigini bana soyleyip duruyordu. Kurtuldum şükür.
bunlar dalga geçtiler benimle. Erkek lisesi diye ben özenli gidiyorum önlük giyiyorum dikkat ediyorum , makyaj bile yapmıyorum ki makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim ben