Sözlüm alkol kullanıp bana sarıyor

Bir sorunumu var neden seni yanında istiyor her alkol aldığında mi bir sorunu oluyor anlamadım

Kendinizi düşünün lütfen bir ilerisi ne gerçekten. Bir sürü haber duyuyoruz her gün alkollü kriz geçirip eşine şiddet uygulayan erkekler var. Bence biraz geri çekilin aranızda resmi hiçbir şey yok. Kimse de bulunmaz Hint kumaşı değil bu kadar kendinizi yıpratmayın düzene sokmak için. Herkes iyiyken iyi zaten sinirli anında ne yaptığı önemli bunu göz önünde bulundurun. Sizi gerçekten düşünen insan gecenin bir vakti ayağına çağırmaz kaldı ki gitmedin diye de trip atmaz. Niyeti farklı.

Bence ailenize söyleyin bu tavırlarını onlar yapılması gerekeni bilir.
Artık ailemle hareket etmeyi düşünüyorum ailemin kendisini davet edip konuşmalarını isticem geceden beri haber almadım farklı numaralardan da aramak istemiyorum açıkçası artık ailemlede bu iş olmuyorsa kafamda bitiricem dediğiniz gibi herkesin fikri kendine göre doğru saygi duyuyorum

İşiniz çok zor. Yarın evlenince yine aynısını mı yapacak? İçince kafası güzel oluyorsa yarın sizide döver ozman. Bunu düşünebiliyormusunuz? Böyle bi insanla evlenmeye nasıl cesaret edeceksiniz? Hepsini geçtim. Kafası güzel olunca yanına gidip napıyorsunuz? Önemli olan bu.

Benim eşimde biz sevgiliyken nişanlıyken içtiğinde filan bizim binanın karşısına çekerdi arabayı ordan arardı konuşurduk. Benim odam tam onun durduğu yere bakıyordu. Ama tabi bu çok minnoş bişey gelirdi bana. Sizinki çok daha farklı bi durum, gece gece evden çık diye bana sarsa şu an eşim olmazdı zaten.

Keşke böyle yapsa ben kapıya bile çıkabilirim fakat o illa evden kaçmak gibi bişey istiyor benden

Keşke böyle yapsa ben kapıya bile çıkabilirim fakat o illa evden kaçmak gibi bişey istiyor benden
Ne münasebet ya.. Nikahım düğünümden 5 ay önce yapıldı, o zaman bile öyle bişey istemedi eşim benden isteyemezdide. Amacı seni görmek değil bişeyler yaşamak muhtemelen. Kendini kullandırma. Bu sebepten ayrılıyorsa güle güle.

dünyadaki son erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…