- 6 Haziran 2020
- 24
- 5
- 6
- Konu Sahibi melike1996
-
BendeAlkol alıp dağılan bir adamla evlenmeyi düşünüyor olmana kimse takmamış hayret... Bi ben değişiğim galiba çünkü ben direkt oraya takıldım
Oğlan demiş ki söz verİsteme olmadıysa nasıl sözlünüz oluyor?
Ailemle tanıştı ben onun ailesiyle tanıştım kendi aramızda olsada yüzük aldik bı sonraki aşamamız istemeydi fakat bı türlü gerçekleşmeyen bişey haline geldiİsteme olmadıysa nasıl sözlünüz oluyor?
Belki de gerçekleşmemesi daha hayırlıdırAilemle tanıştı ben onun ailesiyle tanıştım kendi aramızda olsada yüzük aldik bı sonraki aşamamız istemeydi fakat bı türlü gerçekleşmeyen bişey haline geldi
Artık ailemle hareket etmeyi düşünüyorum ailemin kendisini davet edip konuşmalarını isticem geceden beri haber almadım farklı numaralardan da aramak istemiyorum açıkçası artık ailemlede bu iş olmuyorsa kafamda bitiricem dediğiniz gibi herkesin fikri kendine göre doğru saygi duyuyorumBence ailenize söyleyin bu tavırlarını onlar yapılması gerekeni bilir.
Keşke böyle yapsa ben kapıya bile çıkabilirim fakat o illa evden kaçmak gibi bişey istiyor bendenBenim eşimde biz sevgiliyken nişanlıyken içtiğinde filan bizim binanın karşısına çekerdi arabayı ordan arardı konuşurduk. Benim odam tam onun durduğu yere bakıyordu. Ama tabi bu çok minnoş bişey gelirdi bana. Sizinki çok daha farklı bi durum, gece gece evden çık diye bana sarsa şu an eşim olmazdı zaten.
Ne münasebet ya.. Nikahım düğünümden 5 ay önce yapıldı, o zaman bile öyle bişey istemedi eşim benden isteyemezdide. Amacı seni görmek değil bişeyler yaşamak muhtemelen. Kendini kullandırma. Bu sebepten ayrılıyorsa güle güle.Keşke böyle yapsa ben kapıya bile çıkabilirim fakat o illa evden kaçmak gibi bişey istiyor benden
dünyadaki son erkek mi?3yıldır birlikte olduğum sözlüm normalde çok iyidir yanındayken falan ama alkol aldığında beni yanında istiyor mesaj attı ben iyi değilim yanımda ol dedi gece 11de ailem onu biliyor fakat isteme olmadı ben o saatte cıkamıcagımı bildiği halde bana geliyormusun gelmiyormusun diye baskı yapıyor bunu bı kaç kez daha yaptı alkol alıp bana sarıyor bende cevap veremiyorum gelmiyorum desem zıt gitsem engelliyor siliyor artık bitti diyor bunu istemediğim için her zaman ilişkiyi düzene sokmaya çalışan ben oldum dün gecede aynısı oldu telefonda konuştuk gelemicegimi anladı telefonu kapattı sonra bilerek ben aramadım çünkü olay büyücekti bağırıp çağırıp kapaticaktı alkollü diye üstüne gitmedim gece aradım beni telefondan engellemiş her zaman ayrılmak istiyor gece çıkamadım diye.. yanında olmadigimi düşünüyor oysa öyle değil ben evden çıksam ailem üzülücek evden kaçmısım gibi olucak sabah bırakırım diyor ama nikah yok öyle olmuyor ddiyorum anlatamıyorum nasil bı yol izlemeliyim al karşına konuş demeyin çünkü anlamıyor beni suçluyor ben kız olsam koşarak gelirdim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?