• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm aramıyor ?

Ayrica ben sizin sonunuzu goremedim bu ne sogukluk normal de konusmalariniz nasil zorakimi
Aynen öyle canim aramam o arayana kadar da zoraki degil elbet oyle olsa 5 seneye kadar buna can mi dayanirdi bir anda oldu bu olanlarda bir anda sogukluk girdi bende sasiriyorum olanlara artik beklemedigim seyler yasiyorum

Seviyorum diye ayrılmıycaksanız şikayet de etmiyceksiniz o zaman. Adam bu ya kabul edersiniz veya ayrılır düzgün bi adam bulursunuz. Zaten evlenseniz bile adam bu kafada devam ederse sevginiz de biter.

Aynen öyle canim aramam o arayana kadar da zoraki degil elbet oyle olsa 5 seneye kadar buna can mi dayanirdi bir anda oldu bu olanlarda bir anda sogukluk girdi bende sasiriyorum olanlara artik beklemedigim seyler yasiyorum
21 yaşındasın canım ya 5 senedir ilişki demişsin çocukluktan gelen arkadaşlıklar sonra sürmez biter , bitmiş sal gitsin

Sözlünüz nasıl biri? İlişkinizin dinamiği nasıl? Bilmiyorum tüm yorumları okumadım.
Bununla birlikte adama ulaşamadım diye gece yarısı annesini aramanız bana tuhaf geldi.
18 yaşındaki oğlum geçen hafta sonu her zamanki eve giriş saati olan 20:00'yi 45 dk geçirdi buna rağmen birlikte olduğu arkadaşlarını aramadım.
Siz anladınız ne demek istediğimi...

Gecen konumdan dersimi aldim bu sefer gene sinirden gozum dondu mesajdan daha arama etme bir sey yazmadim ben o gece ona kac saat ulasamadim ve cok merak ettim digersi gun o aradigindada benim ne hissetigimi oda anlasin diye acmadim
İşte diyorum ki böyle restleşerek orta yol bulamazsınız

Seviyorum diye ayrılmıycaksanız şikayet de etmiyceksiniz o zaman. Adam bu ya kabul edersiniz veya ayrılır düzgün bi adam bulursunuz. Zaten evlenseniz bile adam bu kafada devam ederse sevginiz de biter.
Tabikide önüne gecilemeyecek durumlar oldugunda bitmeli bende farkindayim her seyin seviyorum diye de her seye de tabikide göz yumamam sonumuz hayrola
21 yaşındasın canım ya 5 senedir ilişki demişsin çocukluktan gelen arkadaşlıklar sonra sürmez biter , bitmiş sal gitsin
Sal demesi kolay da yasanmisliklar aliskanligim bir anda saldim bitti etti demekle atamiyorum kalbimden ama bu şekilde gidip durursa kendime daha fazla zarar vermicem
Sözlünüz nasıl biri? İlişkinizin dinamiği nasıl? Bilmiyorum tüm yorumları okumadım.
Bununla birlikte adama ulaşamadım diye gece yarısı annesini aramanız bana tuhaf geldi.
18 yaşındaki oğlum geçen hafta sonu her zamanki eve giriş saati olan 20:00'yi 45 dk geçirdi buna rağmen birlikte olduğu arkadaşlarını aramadım.
Siz anladınız ne demek istediğimi...
Anladim demek istediginizi de ne alaka sizin durumla benimkini ayni kefeye koymaniz cok sacma sizin oglunuz o benimki baska eve giris saati 20.00 diyosunuz onun giris saatti yok ya ben aksam 7 den ve digersi gune kadar hic konusmadim o gece beni hic aramadi karsilastirdiginiz şeyle aralarında da daglar kadar fark var
İşte diyorum ki böyle restleşerek orta yol bulamazsınız
Ben restlesecek bir sey de yapmadim ki merakta kaldim o kadar aksam 7 den sonra hic konusmadigimiz icin tepkimi de ortaya koymak zorundaydim sessiz kalmak benim icin kabullenmek demek oluyor

Tabikide önüne gecilemeyecek durumlar oldugunda bitmeli bende farkindayim her seyin seviyorum diye de her seye de tabikide göz yumamam sonumuz hayrola

Sal demesi kolay da yasanmisliklar aliskanligim bir anda saldim bitti etti demekle atamiyorum kalbimden ama bu şekilde gidip durursa kendime daha fazla zarar vermicem

Anladim demek istediginizi de ne alaka sizin durumla benimkini ayni kefeye koymaniz cok sacma sizin oglunuz o benimki baska eve giris saati 20.00 diyosunuz onun giris saatti yok ya ben aksam 7 den ve digersi gune kadar hic konusmadim o gece beni hic aramadi karsilastirdiginiz şeyle aralarında da daglar kadar fark var

Ben restlesecek bir sey de yapmadim ki merakta kaldim o kadar aksam 7 den sonra hic konusmadigimiz icin tepkimi de ortaya koymak zorundaydim sessiz kalmak benim icin kabullenmek demek oluyor
Ya canım benim bir daha yorum yazmayacağım. Sessiz kal diyen yok zaten sana. Konuşarak ifade et kendini. Triple değil, tamam? Olay bu.. Allah'a emanet

Ya Hu! Aynı kefeye koymadım biri sözlü, biri evlat.
Örnek verdim sadece.
Biraz geniş bakın meseleye.
Koca adam, akşamdan sabaha konuşmayınca nolacak? Ertesi sabah konuşursunuz.
Annesine yansıtmaya ne gerek var? Diyorum.

Bu gibi konularda bu en son söyleyecegim sey olur genelde ama kafasi karisik geldi bana..
Ya sogudu birisi var aklinda,düsündügü..Ya da genc yasinda evlilik yapmak istemiyor bunu sizle paylasmak yerine anlamanizi saglamaya calisiyor..
Tek konu uzerinden bu cikarimda bulunmuyorum.Daha onceki konuyla birlestirdigimde bu yönde bir hisse kapildim.Annesine kadar götürdügünüze olayi göre epey bir huzursuz olmussunuz.
Bence geri geri adimlarla hizla uzaklasin.Korktugunuz gercekle yüzlesmek icin daha fazla gec kalmayin derim..

15 yaşında ilk gördüğün erkeğe yapışıp kalmak = onunla geberene kadar birlikte olmayı istemek..

5 yılluk ilişki demişsinde yahu ergenlik flörtü ne zamandır ilişki adını alır oldu..çocuk asgari ücretle çalışıyor..sense o kadarcık maaşla ev geçindirmenin zorluklarını bildiğin halde tüm gün evde nerdesin diye bık bık ötüyosun.madem evlenmek istiyorsun çalışıp hayallerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olsana..

Askerden gelen adam bilmemne evine gider, eskorta gider, pavyona gider..bazı şeylerde açıkça söylenmez..tahmin edilebilir bir durum için o saatte anası aranmaz..bu onu merak değil, düpedüz kıskançlık merakı..bırak biraz nefes alsın..sende gir bi işe çalış..oturduğun yerden hayallere dalıp mıçmıç ilişki beklemeyi bırak artık..sevgilisi de olsa kimse kimsenin hayatının her dakikasında olamaz.

Şimdi ne yani pavyona gitsin bişey demesin mi diyen olacaktır..20li yaşlardaki çocuk napsın bu ülkede işler böyle..herkesin kocişkosu o yollardan geçti..aci gerçekler:)

yemin ediyorum sizin gibi kadinlara hayranim, hayran. Allah ne muradiniz varsa versin, sükür biri gercekleri söyleyebildi

Baska konularini bilmiyorum ama bu konuda konu sahibi, adamin ustune gidiyormus gibi gelmedi bana. Adam telefonu acip haber verseydi ve konu sahibi aramaya devam etseydi o zaman zirt pirt arama olabilirdi ama oyle bisey yok. Annesini arayabiliyorsa sozlusunu de arayabilirdi. Baskasinin yanina gittiginde sevgilisiyle, esiyle iletisimi kesmeyi ben anlayamiyorum.

Ya Hu! Aynı kefeye koymadım biri sözlü, biri evlat.
Örnek verdim sadece.
Biraz geniş bakın meseleye.
Koca adam, akşamdan sabaha konuşmayınca nolacak? Ertesi sabah konuşursunuz.
Annesine yansıtmaya ne gerek var? Diyorum.
Bende çook merak ettim diyorum kac senelik iliskim de boyle yapmamistir diyorum endise merak hani diyorum ?

Baska konularini bilmiyorum ama bu konuda konu sahibi, adamin ustune gidiyormus gibi gelmedi bana. Adam telefonu acip haber verseydi ve konu sahibi aramaya devam etseydi o zaman zirt pirt arama olabilirdi ama oyle bisey yok. Annesini arayabiliyorsa sozlusunu de arayabilirdi. Baskasinin yanina gittiginde sevgilisiyle, esiyle iletisimi kesmeyi ben anlayamiyorum.
Evet bende kelimesine kelimesine yasadığım ve oyle oldugum icin buralarda yakınıyorum ama sık boğazcı kesildim eski konumda da ne varsa sanki dakika da bir aradim muammelesi gordum bi zahmette arasın beni de ben oyle genis rahatta olamiyorum anlayana

Bu gibi konularda bu en son söyleyecegim sey olur genelde ama kafasi karisik geldi bana..
Ya sogudu birisi var aklinda,düsündügü..Ya da genc yasinda evlilik yapmak istemiyor bunu sizle paylasmak yerine anlamanizi saglamaya calisiyor..
Tek konu uzerinden bu cikarimda bulunmuyorum.Daha onceki konuyla birlestirdigimde bu yönde bir hisse kapildim.Annesine kadar götürdügünüze olayi göre epey bir huzursuz olmussunuz.
Bence geri geri adimlarla hizla uzaklasin.Korktugunuz gercekle yüzlesmek icin daha fazla gec kalmayin derim..
Birisi var mi yok mu bilemem ne karsilastim ne gordum sosyal medya sifreleri de hala ayni degismemis boy boy fotograflarimiz da duruyo evlilik icin de erken dusunse evlilige bi anda iliskimizi surukleyen de oydu durmadan evlenelim ayni cati altinda yasayalim vs vs diyende oydu ben cıkar yol bulamaz oldum artik

yemin ediyorum sizin gibi kadinlara hayranim, hayran. Allah ne muradiniz varsa versin, sükür biri gercekleri söyleyebildi
Ayy amanda amannn ne gercekmis bu boyle cevrenizde duysaniz bizimki cocukluk aski 7 8 senedir devam ediyo da bilmem ne hayran kalirsiniz masallah dersiniz eminim ki buraya gelince mi ahkam kesiyo oluyosunuz da aciliyosunuz ben konu actiysam da kimsenin beni yargilama hakki yok cok itici gozukuyosunuz maalesef Allah tarafindan cikti karsima ki bu denli uzun sure surdu gitti kader şans size mi düstü bunun tasası gercekmis gerceklik anlayisina bak

Ay diger konundan biliyorum seni, arkadaşım senin bu sözlün vallahi bi tuhaf sen bence çok çok iyi düşün, evlendigindede eve gelmez ara verir kafası estikce gider belli eserekli senin bu sözlün..

Ay diger konundan biliyorum seni, arkadaşım senin bu sözlün vallahi bi tuhaf sen bence çok çok iyi düşün, evlendigindede eve gelmez ara verir kafası estikce gider belli eserekli senin bu sözlün..
Eğer konuşursak iletişime geçersek tüm taşlar yerine oturacak o da dönüm noktasi olacak ya devam ya tamam ben çekemem bu muhabbetleri artık canımı da yolda bulmadım kafam kaldırmıyo

diger konularinizi bilmiyorum ama ister sozlu olsun ister sadece ciktigin biri olsun eger o adam hayatindaysa Haber Verecek arkadaş...arayacak.msesaj atacak şurdayim diyecek..1 mesaj zor mu..bir insanin size verecegi en büyuk deger ayiracagı zamanidir...bence ayril gitsin.
ciddiyim..belki burnu sürter.

Back
X