İyi de pikniğe gitsen ne olacak ki onlarla?kısa dönem askerdi zaten ama 7 yıllık bi ilişkimiz var artık olmuyordu küçük bi yerde yaşıyorum gizli saklı görüşmek sıkıntı sözlendiğim için pişman degilim ama yaptıkları zoruma gidiyor diyorum ya piknige bi yere gitseler çagırmıyorlar bi iş oldugu zaman çagırıyorlar haliyle anneminde benimde zoruma gidiyor bn nasıl davranacagımı şasırıyorum anlara mesafeli dursam olmuyor gülsem olmuyor gözlerim doluyo kendimi zor tutuyorum yanlartında aglamamak için
Bak kardeşim,her yörenin adeti,alışkanlığı farklıdır di mi?iş piknige gitmekte degil farkındaysan orda vs kelimesi var iyi bişey oldugunda demek istiyorum her yörenin adetleri var bizim buralarda böyledir benimde bir annem var aşka kimsem yok haliyle annemin de zoruna gidiyor bu yaptıkları ama bi iş için çagırdıklarında da annem bizden gitsin diyor iki gün sonra bize diyecek bişeyleri kalmsın diyor bende sadece sözlümün hatırı için zaten gidiyorum kötü olmak istemiyorum ama işte...
Anlattım ya arkadaşım.sözlenmek için erken oldugunu hiç bir zaman düşünmedim benim mutlu olmam için de bütün aile olarak mutlu olmamıza bağlı benim onlardan tek beklentim su arkanızda her zamn biz varız borcda harcta bizim demeleri ve su dönemde askerden gelene kadar birazcık saygı değer ama yok ve benim buraya yazmamın sebebi de nasıl davranacagımı bilmiyorum artık yanlarındayken ne yapacagımı bilmiyorum sadece bunu danışmak
O zaman önce annenle olan iletişim sorununu çözmelisin bence.ben gitmek istemesemde annem işte bizden gitsin suç diyor bi taraftan annemi üzmemek bi taraftan kendim kalıyorum iki arada küçük bi yerdeyiz ve yakın oturuyoruz gitemyince de olmuyor allahtan evlenince arı bi sehirde oturucaz ama işte belki de benim sözlüme olan uzaklıgımın artık zoruma gitmesinden ama olmuyo işte bi yerde saygızılıgı kaldıramıyorum
Yok üz demiyorum.bn ona bişey yansıtmadıgım için o bu kadar üzüldügümün farkında degil sinir oldugumu biliyır evet ama bn anneme yansıtamam böyle şeyleri yeterince cekecegini çekti zaten daha fazla üzemem onu böyle şeylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?