sözlüm asker ama artık dayanamıyorum:(

iş yapmaya giidip de zaten bn çalıştıgım için beni çok cağıramıyorlar mesele iş yapmak da degil yorulmuyorum sinir olan şey işlerini gelince çagırıp gelmediğinde çagırmamaları en çok da annem e karsı yaptıkları saygısızlık oldugu için zaten bukadar sinir oluyorum yoksa haftada bir idare de ederiim ama işte annemin bişeylere kızdıgını canının sıkıldıgını görünce bn daha fazla cephe alıyorum onlara karşı istemiyorum ama işte ŞUNU İSTİYORUM BENİM TAVRIM ÖYLE OLSUN Kİ BENİM CANIMIN SIKILDIGINI ANLASINLAR AMA BN İŞTE YAPAMIYORUM
Pardon da mesafeli ol,iş yapmaya gitme,fazla muhabbete girme,beklentin olmasın diyorum ya işte.
Aynı cümleleri tekrar tekrar yazıyorum bu sabah.
Niye anlatamıyorum derdimi bilemedim, tekrar tekrar yazıyorum devamlı.
Sen bu söylediklerimi yapmazsan senin canın sıkıldığını nasıl anlayacaklar acaba?
Sen tavırlı durmazsan,araya mesafe koymazsan herşey süper sanacaklar,bu normal değil mi sence?

23 yaşındayım EVLENDİĞİMDE 24 OLUCAM o kadarda küçük oldugumu düşünmüyorum tabi herkesin bakış acısı farklı da kredi kapandı su an bankaya borcu yok zaten sadece elden borcu var bende diyorum o elden borcu kapatsınlar biz kendi kendimize yeteriz dıyorum memur sözlüm maaşı yeter de artar buna ragmen yaptıkları sinirlerimi bozuyor YİNE DE TEŞEKKÜRLER

23 yaşındayım EVLENDİĞİMDE 24 OLUCAM o kadarda küçük oldugumu düşünmüyorum tabi herkesin bakış acısı farklı da kredi kapandı su an bankaya borcu yok zaten sadece elden borcu var bende diyorum o elden borcu kapatsınlar biz kendi kendimize yeteriz dıyorum memur sözlüm maaşı yeter de artar buna ragmen yaptıkları sinirlerimi bozuyor YİNE DE TEŞEKKÜRLER
Niye büyük harf kullanıyorsun peki?
Ceza alırsın,haberin olsun...

ne için ceza alıcam anlamadım teşektürleri bilerek yazdım ki teşekkür etmek için digerini sonradan ekledim büyük harf açık oldugu için öle olmuş ne için ceza alıcam ki

ne için ceza alıcam anlamadım teşektürleri bilerek yazdım ki teşekkür etmek için digerini sonradan ekledim büyük harf açık oldugu için öle olmuş ne için ceza alıcam ki
Ayyy gerçekten bugün tekrar tekrar aynı cümleler, yazmaktan yoruldum.
Büyük harfle cümle kurmak yasaktır.
İstemeden olmuştur,haklısın,dikkat et diye uyardım sadece.

Bence çok gereksiz bir beklentiye girmişsin aslında insanların yaptığı birşey yok senin beklentin çok...
Valla bizde iki yıl Şark bekledik millet öpsün başına koysun beni kimsenin benimle ilgilenmesini beklemedim...
Aileler ile arada mesafe iyidir tavsiye olsun sana

Back
X