Ayri ev istedigin icinse bunlar ayriliginiz isabet olmus
Bu bardagi tasiran son damla olmus gibi geldi bana... Daha oncesi var gibi.
Bahsettiginiz, evlenince ayri evimizde oturalim mi? Bu hakli bir istek bana gore.
Ne yasadiniz bilemiyorum ama sozlunuz sizden fena halde sogumus sanirim. Ustelemeyin. Yol yakinken donmek iyidir.
Allah kurtarmıs gercekten ayrılık sebebı ayrı ev ıstemense sukur namazı kıl. evlensenızde o evde cop kadar degerın olmazdı bence.
bana aılesının doldurusuna gelmıs gıbı geldı. hemde ev ev ustunde olmaz bunu unutma ıyı kı o vazgecmıs sende ustune dusme ıyı bıttıyse de kapat konuyu.
bence sen hala onu sevmıyosun sadece terkedılmek zoruna gıttıgı ıcın boyle hıssedıyosun o kadar sana bı tavsıye o donsede sen affetme. yoksa daha cooookkk konu acarsın buraya emın ol. bundan sonrakı hayatında mutluluklar
sözlün evliliğe hazır bıerkek değil bu sorumluluğu almaya cesaret edemıyor seni bu durumda zaten mutlu edemezdi ayrı ev en doğal hakkın zaten bır arada olmak saçmalık madem evlendınız herkes kendı evını bılsın bencede isabet olsun daha şimdiden annesının ağzına bakıyor ılerde ne olurdu kim bilir
Immm... :44:
Değişik insanlar
Ayrı evi ayrılık sebebi yapması bu işi daha önceden planlamış anlamına gelebilir
' şimdiden ayrı ev istiyor bakalım sonraları ne yapar ' burda ne demek istemiş acaba sayın kayınvalide? Ne tür bir senaryo yazmış olabilir merak ettim
Allah yardımcın olsun ama belki de olmuştur. Baksana ana kuzusu bir koca olacaktı.
Bize şer görünen de hayır, hayır görünen de ise şer!
sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?
annesinin 1 dediğini 2 etmiodu 2 haftada bi ancak geliodu beni görmeye cunku annesi diomus gunah görüşmeyin.eger günahdan hakdan anlasalardı pat die yüzüğü atmazdı.dedim bi daha yapmıcam dedi tamam ilerde evlenceğin kişiye yapmazsın .dedim ellerinle beni baskasınamı veriosun sen beni artık ilgilendirmiosun dedi((((
Immm... :44:
Değişik insanlar
Ayrı evi ayrılık sebebi yapması bu işi daha önceden planlamış anlamına gelebilir
' şimdiden ayrı ev istiyor bakalım sonraları ne yapar ' burda ne demek istemiş acaba sayın kayınvalide? Ne tür bir senaryo yazmış olabilir merak ettim
Allah yardımcın olsun ama belki de olmuştur. Baksana ana kuzusu bir koca olacaktı.
Bize şer görünen de hayır, hayır görünen de ise şer!
sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?
evet henüz 18 yasındayım.benimde aklımdan gecen tek sey üniye gidip kendi ayaklarım üstünde durmak.ama bende hiç şans yokdu eski sevgilimi cok seviordum cokda deger verdim ama oda beni aldattı.hiç yüzüm gülmedi.2 gündür msj atmıodu dun aradı bana fikrimi bile sormadan bitti dedi.onda öle bi karakter varki insan deil zaten.annesi annemle yakın arkadasdı insan bi der hakkınızı helal edin ayrılmanında bi adabı wardır.evlenip o kadınla aynı evde yasasaydım eger hayatımı mahvederdi.annesi ne diosa onu yapıo.ben şimdi 18 yasındayım nisanda 19 olcam ve seneye hazırlanmak istiyorum sınava yani 20 yasında gidecem üniye.sizce cokmu gec kalmıs olurum?anladımki hiç kimse için degmezmiş üzülmeye.zaten dün bana söyledikleriyle tam anlamıyla nefret ettim.annesi illa dedi yatak odası beyaz olcak bende mürdüm istiyodum ama öle cahil bi annesi varki düşman basına lafdan anlamıo.desteğiniz için cooook saolun inanın bu zor günümde su dedikleriniz ilaç gibi.insan moral buluo.inşallah cok mutlu bi evlilik hayatım olur(tabi üniyi bitirmeden düşünmüorm artık asla)bende bunu size bildiririm.doğru insanlayım aartık diyebilirim inşallaaahhcanım benım sen cok haklısın ama bu kısıden adam olmaz bırak gıtsın hıc oralı bıle olma 1 hafta ağlarsın ınan bana omrunun sonuna kadar aglamandansa bır hafta agla hem ıcın acılır daha18 yasındasın yanlıs degılsem burda belırtmemıssın ama baska bı konuda okumustum galıba bosveeeerrr bak o senı 2 gunde unutabılıyrmus gelecegını dusunsene bu adam annesı ıstedı dıye senı kapının onune koydugunda ne yapacaksın anasıda danasının ne oldugunu bılıyo sonucta daha sımdıden bunu kullanıyo ne demek senın yatacagın yatak odasına bıle senın karısamaman? affetme zaten asla asla asla affetme ağla ya cık dısarı acıl al yanına annenı annene anlat babana anlat kardesıne anlat gez toz hayat cok guzel herseye ragmen yasamaya deger bak bı gun senı cok seven bırı cıkacak karsına sana kıyamayan ağlamanı bırak uzulmene bıle dayanamayacak bırı cıkacak ozaman omrumunomru demıstı dersın tamam mı unutma benı yazdusunme kıtap oku cık gez ıs ara kursa gıt dersaneye gıt unı. oku daha nıcelerı var bır gun bu adam ıcın mı gozyası dokmusum dıyeceksın ınan bana mutlu kal
Bak bu adamdan hayır GELMEEEEEEEEEEEEEEEEz!!!! bunu bilesin.burda tecrübe konuşuyor.bi söz bi nişan atlattım ve ikiside aileler yüzünden bitti.Ve ben cok agladım bunalımlara girdim ama gözümdeki perde kalkınca anladımki ikiside adam değildi.
Senin sözlün anasının sözüne bakmış belliki.Ve böyle biriyle ömür gecmez.Evlilik 2 kişiliktir.tabiki ayrı ev isticeksin.bu senin en doğal hakkın.O seni seviyosa oda isterdi zaten ayrı bi ev.Kim ailesinin yanında karısıyla rahat oturabilir rahat davranabilirki.
Ha kaynanan şeytan cıkmış zaten kusura bakma ama.Böyle bi kadınla aynı evde yaşanmazz.3 ay 4 ay üzülürsün sonra gözün acılacak emin ol. ve sakınnn ama sakın yalvarma.bi insan beyninde bitirmişse yalvarmak sadece bizi küçültüyor.Bi işe yaramıyor .
Ayrı ev istiyorum deyip sen bitirmeliydin :)
Köprüyü gçene kadar her şey...
Çok şükür diye Allah' a şükür et. Allah seni korumuş kimler annesi sana evlenince ne eziyetler edecekti değil mi HAzal. sana katılıyorum.
evet sadece ayrı ev istedim çarşamba akşamı perşembe özür diledim cuma cumartesi msj atmadı aramadı kendisi stres olmus hastanede serum yiyomus allah askına ınsan bi demezmi en azından bi şans bi daha bu konuyu acarsan seni bırakırım ben onun sevgilisimiyim ya kafasına göre bıraktı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?