sözlüm beni terk etti:((

KEşke o kadar yalvarmasaydın seni affetmesi için. Çünkü affedecek bir şey yok ortada. Bir şey istiyosan istiyosundur. Senin belli şartların vardır. Seni terk ettiği noktada isteğinden vazgeçersen zaten ilişkiniz yeniden başladığında seni nereden vuracağını öğrenmiş olur beyimiz. Senin burda verdiğin mesaj beni terk edene kadar ne koparırsam gözüyle baktım. Terk ettiğim anda isteklerimden vazgeçtim gibi olmuş ne yazık ki. Böyle düşünmediğini biliyorum. Ama bir daha kimseye böyle yalvarmamanı temenni ediyorum..

aslında benimki bi vicdan rahatlatmasıydı.kendisi bana hep ılımlı yaklasdıgı için bu hareketi beni şaşırtmışdı.hani o yüzden.ogün aradı yeniden baslayalım dedi asla olmaz dedim .kimse 2.sansı haaketmezmiş gercekden bunu öğrenmiş oldum.bi insan en değerlisi kendisiymiş meğeerr.

sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?

Allahın çok şanslı bir kulusun sen ama farkında değilsin :)

Annesine dua et iyiki ayrılmışsın
zaten kadın herhalde oğlunun parasını yiyordu , ayrı ev isteyince kadın korktu

Allahın çok şanslı bir kulusun sen ama farkında değilsin :)
ya haklısın orası öyle zaten bende kurtulduguma cok seviniyorum ama işte keşke sözlenmeseydim die cok üzülüyorum bu pişmanlık beni cok ama coookk üzüyor.memleket küçük bi yer laf söz cok oluyor.buda beni üzüyor.

Annesine dua et iyiki ayrılmışsın
zaten kadın herhalde oğlunun parasını yiyordu , ayrı ev isteyince kadın korktu

kadın oğlunu parasını yiyordu oğlu kadının parası bi tuhaf aile .üüzülüyorum bu kadar kör oldugum içiiin.

Sakin ha uzme kendini,valla kurtulmussun...o evi sana dar ederlerdi inan,tamam annelik kutsal ama nasil o annenin kendi ailesi varsa sende kendi ailen olsun istemissin,ayri bir evde,anlattiklarindan anladigim kadariyla o kadin kendine hizmetci ariyor sanki,ogluna es degilde. Eski sozlun demis ya hani evde her isi sen yapicaksin vs. Neyse benim sana tavsiyem oku,uni`ye git,kadinin kendi ayaklari uzerine basmasi kadar guzel bisey yok,ileride ise baslarsin ve kendi kazandigin paranin tadini cikartirsin,sirf koca eline bakmak hic hos birsey degil,kendine guvenini de kaybedersin zamanla...neyse cok uzattim :ssz:

ya haklısın orası öyle zaten bende kurtulduguma cok seviniyorum ama işte keşke sözlenmeseydim die cok üzülüyorum bu pişmanlık beni cok ama coookk üzüyor.memleket küçük bi yer laf söz cok oluyor.buda beni üzüyor.

Kötü de olsa birşeyler yaşamak hiç birşey yaşamamaktan iyidir..

anlattığınıza göre çok saygısız bir insanmış 'eski' sözlünüz
Ve sizde zaten kendi ağzınızla söylüyorsunuz, sevmediğinizi
şuan sevdiğinizi sanıyorsunuz fakat hisleriniz yanlış, yalnızca boşlukta olduğunuz için öyle düşünüyorsunuz
pes etmeyin, kesinlikle bitirin bu ilişkiyi kafanızda
Öyle eş, öyle kaynana düşman başına
ayrı ev istemek en doğal hakkınız

aiiahım ya bu erkekler neden bu kadar maalll ?sebebe bak gerizekalı ya.bu kadar kolaymı ortada bırakmak.ama sunu cok iyi biliormki boşanıp gelmekdense basdan bitse en iyisi olur.peki su an kuzenin nası yani bu dönemi etrafın dedikodusunu nasıl karsıladı?nası atlattı?(umarım atlatmısdır)

maalesef iyi değil canım pskoloğa gidicek insanlar bişey demedi Allahtan çünkü herkes az çok biliyordu her şeyi.. Annesinin ölümünden sonra bide bu olunca dahada ağır oldu. ben annem ablası desteklemeye çalışıyoruz şuan kötü kimseye güvenemiyor doğal olrak ama inşallah karşısına unutturacak biri çıkar

maalesef iyi değil canım pskoloğa gidicek insanlar bişey demedi Allahtan çünkü herkes az çok biliyordu her şeyi.. Annesinin ölümünden sonra bide bu olunca dahada ağır oldu. ben annem ablası desteklemeye çalışıyoruz şuan kötü kimseye güvenemiyor doğal olrak ama inşallah karşısına unutturacak biri çıkar

kıyamam ya:(((insanlar nası bu kadar acımasız olabilior.keşke annesi hayatta olsaydı en büyük desteği ondan alırdı en azından.ama eden bulur.insallah oda ettiğini bulur.ve kuzenin en kısa sürede iyi olur umarım

kıyamam ya:(((insanlar nası bu kadar acımasız olabilior.keşke annesi hayatta olsaydı en büyük desteği ondan alırdı en azından.ama eden bulur.insallah oda ettiğini bulur.ve kuzenin en kısa sürede iyi olur umarım

Amiin bitanem çok sağol cümlemize hayırlı insanlar yazsın Rabbim :2:

sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?

Ayrı ev istemenden daha doğal ne var ki insan eşiyle baş başa olmak ister, birde şimdiden ayrı ev isterse daha neler ister demesi anormal, sözlünün durumu nasıldı bilmiyorum ama nişanlın eşin yapmayacakta kim yapacak:ssz:

Ayrı ev istemenden daha doğal ne var ki insan eşiyle baş başa olmak ister, birde şimdiden ayrı ev isterse daha neler ister demesi anormal, sözlünün durumu nasıldı bilmiyorum ama nişanlın eşin yapmayacakta kim yapacak:ssz:

işte onlara göre asla böle bi hakkım yok olamaz da. . kendime kızıorum hiç kimseye deil nasıl olduda bu kadar kör olabildi gözüm?nasıl.kendi stresim yetmiormus gibi memleketde herkes beni konusuo millete laf lazımmış meğerse. . .yok sözlüsünden ayrılmış bilmem ne sanki aayıp bişi yapdım yaa:@

canım benim kuzenin yetmez gibi bide ben cıkdım basınıza ama inan burdaki herkes öyle iyi ki.en azından hepiniz moralsiniz bana .cok saolun.

hiç öyle şey olur mu canım benim.Kadınlar Klübü nün bütün üyeleri eminimki herkese koşa koşa yardım eder. annem hep kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın der. Küçükkene anlamazdım bu kadar önemlimiydi derdim. Ama büyüyünce anladım ne kadar önemli bişey olduğunu :( Vardır Allahın bi bildiği sıkma canını kendine yapıyosun onlara hiiç bişey olmuyor

hiç öyle şey olur mu canım benim.Kadınlar Klübü nün bütün üyeleri eminimki herkese koşa koşa yardım eder. annem hep kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın der. Küçükkene anlamazdım bu kadar önemlimiydi derdim. Ama büyüyünce anladım ne kadar önemli bişey olduğunu :( Vardır Allahın bi bildiği sıkma canını kendine yapıyosun onlara hiiç bişey olmuyor

cok saol ya cok iyisin.gercek kıymet bilmek güzel dostluklar kurmak insanın zaten başka neye ihtiyacı olur ki.yas ilerledikçe gercekden insan farkında oluyo bunların öneminin.hayata başlangıcımı doğru bi adımla atmadım ama umarım bundan sonraki adımlarım hep doğru olur.en nefret ettiğim şey birilerinin ben,m hakkımda konuşması.ama ben o memleketden çıkmadıkça bu imkansız.:(((

Sakin ha uzme kendini,valla kurtulmussun...o evi sana dar ederlerdi inan,tamam annelik kutsal ama nasil o annenin kendi ailesi varsa sende kendi ailen olsun istemissin,ayri bir evde,anlattiklarindan anladigim kadariyla o kadin kendine hizmetci ariyor sanki,ogluna es degilde. Eski sozlun demis ya hani evde her isi sen yapicaksin vs. Neyse benim sana tavsiyem oku,uni`ye git,kadinin kendi ayaklari uzerine basmasi kadar guzel bisey yok,ileride ise baslarsin ve kendi kazandigin paranin tadini cikartirsin,sirf koca eline bakmak hic hos birsey degil,kendine guvenini de kaybedersin zamanla...neyse cok uzattim :ssz:

estağfurullah :)düsünceleriniz için çok saolun.e hem kaynana hem oğlu zaten hizmetçi arıomusda ben cok gec farkına vardım bunun ne yazık ki . .ne kadar körmüşüm öyle kızıorumki kendime.memlekete döndüğümde baslıcam sınava calısmaya iyi bi bölüm için seneye gircem insallah güzel bi bölüm gelir.en cok ama en cok kendime öfkelendiğim konu ise nası bu kadar kör olabildiğim nasıl sözlendiğim bunun için cok kızıorum kendime cooookkkkk.ama ne yazıkki zamanı geriye alamadığım için gecmişe bi çizik cekip geleceğe bakmayı denicem..

Back
X