Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki hayır.oneriyomusunuz? Veya hayir mi
Ya konusup iki medeni insanca, daha guclu doneriz. Yada eskisi gibi tutmazBence kendinize yeni bir yol çizin. Anlattıklarıniz üzerine yorumluyorum, donse ne olacak?
Sözlünüz size çok büyük hata olarak ne yaptı?Ya konusup iki medeni insanca, daha guclu doneriz. Yada eskisi gibi tutmaz
Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Bencede ayrılın.Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
HBence kendinize yeni bir yol çizin. Anlattıklarıniz üzerine yorumluyorum, donse ne olacak?
haklisiniz. Ama sozlumu ellerinde pisirikca buyutmusler. Kimsenin hakkini yemem ama asla yanlisini gormemistim bana karsi. Cogu zaman savundu beni ailesinin yaninda ama kotu insan degil ozunde. Suan beni terk etmesi kotu oldu o asla terk edemezdi. Ben ayrilik lafini agzima alsam aglardi yanimda cok duygusaldir. Ve asla yuzlesmedi benimle ve ben onun ilk gercek aski olmustum.Yeniden biraraya gelinse de şu yasadiklarinizdan dolayi artik eskisi gibi tat vermez bu iliski. Yasanilan en ufak bir olayda eskiler isitilip isitilip servis edilir.
Ikincisi, bir kisi gercekten severse ailesinin lafina bakmaz. Sen ailesine bahane buluyorsun ama aslinda bu iliskinin bitmesini o istemis ister kabul et, ister etme.
Mesaj atman onu geri getirmez. Istese olaylari bu boyuta getirmezdi. Artik olmaz. Ikinci defa deneseniz de biter. O yuzden bekleme. Hayatina odaklan. Yepyeni sorunsuz biriyle hayatini yasa.
Nişanlınız çocuk mu? Numaramı bile sildirmişler yazmışsınız, bu kadar saf olmayın ya...Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Yaşlar kaç sorması ayıptır? 18 yaş ergen değil de mi bu adam, ailesi ayırmış, telefonunu silmişler falan? Kaynanan oğlunu ikna edemezse alır seni, ama oğlu ile değil onunla evlenmiş olursun.Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Hayir sadece arada kaldim. Kalbim evet desene mantigim hayir diyoBarışmaya yer ve sebep arıyorsun. Kesin barışcaksın sen bununla, yaptığın hatayı da 3-5 yıl sonra farkedeceksin. O zamanda ya hamile olursun ya loğusa, boşanamazsın çocuklarım var diye. Böyle geçer gider hayat. Acayip gördüm bu potansiyeli sende.
Aldattı bu süt bebesi ağzına kılığına bakmadan seni, di mi?Aslinda soyle birsey var, o bana buyuk hata yapti benim ailemde annesini karistirdi isin icine. Ve cogu sozlumun gururunu kirmissin diyolar. Aranizda cozecektiniz falan. O yuzden yaz ona diyenler var
Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.Aldattı bu süt bebesi ağzına kılığına bakmadan seni, di mi?
Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek.
Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.