Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.