Sözlüm hediyemi önemsemiyor mu ?

Düğüne yakın stres sıkıntı artıyor sen bunu bile sorun ediyorsan o zaman baya bi antidepresan falan kullanmaz gerekecek galiba. Canın sıkılacağına bir memnuniyet gülümsemesi yapsanız sözlünüze o da mutlu olsa daha güzle olmaz mı. Bu gibi takıntılarla devam edersen ileride eşim kaynanamla çok samimi, görümcem bana şunu dedi, diye başlık açarsın. Bu önyargıyı kaldır hayatındanç Yolun en başındasın sözlüsün ve kardeşini kardeş, annesini annen gibi görmeye çalış herşey senin için daha kolay olur. Yoksa hayatı kendinede karşındakinede çekilmez yaparsın.... Bir büyük olarak sana tavsiyem....

Hemen sevgilini ara ve şunu de::

-Bitanem hediyemi kardeşinde gördüm ve onore oldum..Bir tarafa kaldırıp koyabılırdın ama sen kardeşine vermıssın ve bu benım cok hosuma gitti..

Son düzenleme:
Hemen sevgilini ara ve şunu de::

-Bitanem hediyemi kardeşinde gördüm ve onore oldum..Bir tarafa kaldırıp koyabılırdın ama sen kardeşine vermıssın ve bu benım cok hosuma gitti..

İkinizde çok gençsiniz, Yıpratmayın birbirinizi şimdiden. Evlenince gerçek hayatla öyle bir karşılaşıyorsun ki.... Anın tadını çıkar

iyi olabilirdi ama biz onun kavgasını çoktan yaptık sadece bu kadar büyüyceğini tahmin edemediğini söyledi

onun kardesi artik seninde kardesin sayiilir keske bu kadar buyutup kawga cikarmasaydin...fazla buyutmussun en azindan ozur dile ve gonlunu almaya calis...

kıyafetler giyilmek içindir,ilişkiniz devam ederse ve evlenirseniz tüm hediyeleri zaten saklayamazsınız deil mi???
ev eski kıyafetten geçilmez.
takılma böyle şeylere,o kadar doğal bir şey yapmış ki çocukcağız üzüleceğini nereden bilsin???
hem burdaki şu kadar insanın da hemfikir olmaısından anlayabilirsin ki sen abartmıisın olayı.

Sana Abla tavsiyesi;

Şimdi sen sözlüne tavrını göstermişsin. Sözlünde buna karşılık gidip kardeşinden tişörtü geri isteyebilir. Kardeşide bunun sebebini soracak, o da söyleyecektir. Sonra kardeşide annesine söyleyecektir. Sana hissettirmeseler bile sana karşı kırılacak hatta kızacaklardır. Bence sözlüne tişörtü geri alıp almadığını sor eğer benim dediğim gibi yaptıysa geri aldıysa, görümcen ya da kayınbiraderine bir tişört al hediye paketi yaptır, Ona durumu izah et. İnce düşündüğünü söyle ve hediyeni verip gönlünü al. Bu hareketinle herkesin gönlünü almış olursun. Belki insnalar ilk başta kırgınlığını söylemiyor ama bunlar birikip birikip daha sonra önüne gelebiliyor. en ufak kırgınlığı, kızgınlığı sakın erteleme içine atma. Sözlünde aynısını yapsın ki geçmişi geçmişle bırakabilesiniz. kayınvalidende bir şey söylerse ruh halini belirt üzgün olduğunu söyleyebilirsin. kalp kazanamkla insan asla hata yapmaz. Aksine sözlünün gözündeki rütbeni yükseltirsin...

aynı durum benımde başıma geldı benımde sevgılım ıstemıştı tışortumu ve üzerine bastıra bastıra söylemişti kardeşime gıydırıcem senın tişortunu dıye sürekli görmek için bende sorunsuz verdım kafaya takılacak bırşey değil ya ben aksıne mutlu bıle olmuştum yanı

bunun benzerı de benım basıma geldı sözlume kazak almıstım hedıye olarak bır gun kardesının facede kı resımlerınde ustunde gördum aldgm kazagı. bende tepkı gösterdm o da bılmyrdu senın aldgnı dedı. ızınsız gymıs dedı snra uyarmıs bır daha da görmedım bence çok usteleme.

hmmm. büyütücek bişi yok denmiş ama nası yok anlamadım. bu gayet kötü bişey. giyemiyosada saklasaydı kaldırsaydı.ne demek kardeşine vermek ..ben kızardım acıkcası

Kimsenin derdini küçümsediğimden değil ama öyle topikler açılıyor ki derdin d si bile değil, bu da onlardan biri...
Küçülüp kardeşe verilen bir tişörtten kafayı yicek hale geliyorsanız 10 sene sonraki halinizi düşünemiyorum. Saklamasını istiyorsanız ona göre bir hediye alacaktınız. Tişört saklanması gereken bir hediye değil ki...

bende evlenmeden önce şu an eşim olan kişiye çok hediye alıyordum hiçbirini tutturamıyordum en sonunda gel beraber gidelim ne beğeniosan al demeye başladım
gömlek aldım büyük gelmiş
kardeşide çok iri uzun boylu
ona vermiş gömleği söyledi sorun değil dedim
t-shirt aldım makinada çekmiş rengi solmuş gösterdi hmm kötü olmuş dedim
sonra ne oldu o t-shirt bilmiorum şu an gardrobunda yok sormadımda
hiçte sorun etmiyorum
sadece birkez çok kırılmıştım
saat almıştım sürpriz ben çok beğenmiştim
neyse geldi görüştük bilgisyarda açıp resmini gösterdim nasıl saat güzelmi dedm
yoo hiç güzel değil beğenmedim dedi
bende sana almayı düşünüyordum dedim
yok aşkım gerçekten güsel değl boşuna harcama paranı ben hediye istemiorum dedi
halbuki saat çantamdaydı
sonra bende arkadaşa verdm sevgilisine versin

Vah vah niye müzeye koymadı ki çocuk
Ya haklısın bi bakımdan
ona alıyorsun kardeşinin üstünde görüyorsun keşke vermeden önce sorsaydı sana hediye sonuçta...

Sözlünüz evde yokken kamerayı neden açık bırakıyor?
Siz bütün gün oturup onların evini mi izliyorsunuz?
Allahım Allahım kardeş üzerinden tişörtü çıkarıp mastürbasyon yapmaya kalkışsa ne olacaktı?
Sözlünüz de bir garip siz de öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…